Echo na een miskraam

Echo na een miskraam

Echo na een miskraam maakt zo gelukkig.  Zien is weten.  Zien geeft zekerheid.

Caroline heeft al 3 miskramen gehad en dat maakt haar heel erg onzeker.  Ze maakt zich zorgen.
De zwangerschapstest was positief. Alle volgende testen waren ook positief. Ze was al bij de huisarts geweest voor een bloedafname. De HCG was 827. Wat moest ze daar mee? Wat betekent dat? ‘Zwanger’ had de huisarts gezegd.  Gaat het deze keer goed blijven? Is het nu nog wel goed? Blijf ik deze keer zwanger? Of komt er weer een miskraam?  Caroline stelt zich heel veel vragen. Dag en nacht is ze er mee bezig.  En toen ontdekte ze Echobaby en maakte ze een afspraak. Ze was zo gespannen. Ging ze goed of slecht nieuws krijgen?

Een mooi krachtig kloppend hartje. Het was zo mooi om te zien. Tranen rolden over Caroline haar wangen. Tranen van geluk. Samen met de tranen verdween alle spanning. De meting gaf 7w3d aan. Dat kwam precies overeen met wat Caroline uitgeteld had en wat de huisarts bevestigd had. Caroline vertelde het verhaal van al haar miskramen. Geen enkele keer was ze zo ver geraakt. Ondertussen keek ze naar haar kindje en naar het kloppend hartje.

Dolgelukkig gingen Caroline en haar vriend terug naar huis. Ze was zo blij met de foto’s die ze in haar handen had. Nu gingen ze de familie inlichten.  Caroline is nog meerdere keren naar haar kindje komen kijken. Dat maakte haar zo gelukkig. Zien dat alles goed was.

Ook jij kan naar een kloppend hartje komen kijken. Vanaf 5w5d kan dat. Ook jij kan te weten komen hoe ver je precies bent. Ook jij kan weer heel gelukkig zwanger zijn. Dat gevoel zou elke zwangere dame mogen krijgen.

Kijk ook eens bij Echo ongeruste mama’s.

Meest gelezen berichten

14 weken zwanger

14 Weken zwanger.  Weet je al wat het wordt? 14 Weken zwanger.  Weet je al wat het wordt?  Dat kan…

Lees meer...

3D echo 27 weken

3D echo 27 weken.  Maak nu een afspraak. 3D echo 27 weken.  Maak nu een afspraak.  Het is het moment…

Lees meer...

3D echo

3D echo.  Wat is dat? 3D echo.  Wat is dat?  Een 2D echo kennen we allemaal.  Dat zijn de zwart…

Lees meer...

33 weken zwanger

33 Weken zwanger.  Wat leert een 2D-pretecho jou? 33 Weken zwanger.  Je kindje weegt nu ongeveer 2 kg. Op YouTube…

Lees meer...
Scroll naar top