Echo na een miskraam

Echo na een miskraam maakt heel gelukkig.

Echo na een miskraam in het verleden maakt heel gelukkig.  Zien is weten.  Zien geeft zekerheid.  Dat is heel geruststellend.  Zo een extra echo dat heet een pretecho en dat kan op elk moment van de zwangerschap.

Miskramen

Caroline heeft al 3 miskramen gehad en dat maakt haar heel erg onzeker.  Ze maakt zich zorgen.
De zwangerschapstest was positief. Alle volgende testen waren ook positief. Ze was al bij de huisarts geweest voor een bloedafname. De HCG was 827. Wat moest ze daar mee? Wat betekent dat? ‘Zwanger’ had de huisarts gezegd.  Gaat het deze keer goed blijven? Is het nu nog wel goed? Blijf ik deze keer zwanger? Of komt er weer een miskraam?  Caroline stelt zich heel veel vragen. Dag en nacht is ze er mee bezig.  En toen ontdekte ze Echobaby en maakte ze een afspraak voor een echo na een miskraam.  Ze was zo gespannen. Ging ze goed of slecht nieuws krijgen?

Kloppend hartje

Een mooi krachtig kloppend hartje. Het was zo mooi om te zien. Tranen rolden over Caroline haar wangen. Tranen van geluk. Samen met de tranen verdween alle spanning. De meting gaf 7w3d aan. Dat kwam precies overeen met wat Caroline uitgeteld had en wat de huisarts bevestigd had. Caroline vertelde het verhaal van al haar miskramen. Geen enkele keer was ze zo ver geraakt. Ondertussen keek ze naar haar kindje en naar het kloppend hartje.

Dolgelukkig

Dolgelukkig gingen Caroline en haar vriend terug naar huis. Ze was zo blij met de foto’s die ze in haar handen had. Nu gingen ze de familie inlichten.  Caroline is nog meerdere keren naar haar kindje komen kijken. Dat maakte haar zo gelukkig. Zien dat alles goed was.

Ook jij kan naar een kloppend hartje komen kijken. Vanaf 5w5d kan dat. Ook jij kan te weten komen hoe ver je precies bent. Ook jij kan weer heel gelukkig zwanger zijn. Dat gevoel zou elke zwangere dame mogen krijgen.

Echo na een miskraam maakt heel gelukkig

Een echo na een miskraam?  Wat kan je verwachten? Dit is een filmpje van een echo op 6 weken.  Het bestaat uit foto’s en filmpjes.  In de filmpjes zie je het hartje kloppen.  Als dit een echo na een miskraam is dan zie je hier heel gelukkig van worden.  De ervaring leert wel dat de ongerustheid achteraf nog blijft tot na het moment waarop je de miskraam gehad hebt.

Echo na een miskraam.  Hier zie je een inwendige echo van 7 weken.  Je kan dan van heel dicht bij alles helder bekijken.  In dit filmpje zie je afwisselend het vruchtje met kloppend hart en het dooierzakje.  Zo kan jouw echo na een miskraam er ook uit zien.  Wel duurt jouw echo langer.  Je krijgt ook overal uitleg bij.

Hier kan je een filmpje zien van een echo van 8 weken.  Dit is wat je kan verwachten bij een echo na een miskraam.  We bekijken het kindje.  Je krijgt overal uitleg bij.  Dan doen we nog een meting.  Daarmee weet je hoe ver je bent en ken je de uitgetelde datum.  Jouw echo duurt wel langer dan dit filmpje.  Tijdens de echo kan je ook al je vragen stellen.  Echo na een miskraam: altijd een leuke ervaring als je daarbij het hartje ziet kloppen.

Echo na een miskraam.  Ook op 9 weken stelt je dat heel gerust.  Deze echo 2 maanden of 9 weken zwanger bestaat uit een hele variatie van foto’s van heel wat verschillende kindjes.  Bekijk dat hier zelf maar.

Kijk ook eens bij Echo ongeruste mama’s.

Op YouTube Echobaby Marita vind je heel veel filmpjes.  Start maar met de jonge zwangerschappen.  Dan krijg je een idee bij wat je kan verwachten bij een echo na een miskraam.

Meest gelezen berichten

3D echo 29 weken

3D echo 29 weken.  Puur genieten van je ongeboren baby. 3D echo 29 weken.  Puur genieten van je ongeboren baby. …

Lees meer...

30 weken echo

30 weken echo.  Dit is een medische groeiecho. 30 weken echo.  Dit is een medische groeiecho.  De 30 weken echo…

Lees meer...

6 maanden zwanger

6 maanden zwanger.  De eerste geruststelling. 6 maanden zwanger.  De eerste geruststelling.  Als je kindje vanaf nu geboren wordt, dan…

Lees meer...

echo 9 weken

Echo 9 weken. Nu kan je de eerste bewegingen zien. Echo 9 weken. Nu kan je de eerste bewegingen zien. …

Lees meer...
Scroll naar boven