3D echo 15 weken

3D echo 15 weken.  Een leuk moment voor een 3D.

3D echo 15 weken.  Een leuk moment voor een 3D.  Je ziet en voelt nu nog niet veel van de zwangerschap.  Met een 3D echo 15 weken kan je daarom extra genieten van je ongeboren kindje.  Je ziet nu echt al een klein mensje dat meestal veel beweegt.  Heel mooi om te zien.  Je kindje past nog volledig in beeld.

3D echo 15 weken beeldmateriaal 2024

Hieronder zie je een life 3D echo 15 weken.  Het kindje beweegt hierin.  Daardoor kan je hem beter zien.  Helaas speelt hij verder gedeeltelijk verstoppertje achter de moederkoek.  Dat kan ook gebeuren.

3D 15 weken beeldmateriaal 2023

In de filmpjes hieronder kan je foto’s van 3D echo 15 weken zien.  Je ziet hierin overal het hoofdje.  Verder komt alles wel ergens in beeld.  Je kan het kindje ook duidelijk herkennen.  Eén van de kindjes steekt een handje met een duimpje omhoog.

3D 15 weken beeldmateriaal 2022

Hieronder zie je filmpjes met foto’s van 3D echo 15 weken.  Als eerste zie je hieronder al een baby in de schaduwtechniek.  In het filmpje zie je daar nog meer van.  Ook zijn er foto’s in de gewone 3D techniek.  Er zijn kindjes bij die goed liggen, waardoor je ze volledig in beeld hebt.  Andere kindjes laten maar een deel van hun lichaampje zien.  Wel kunnen we ze van alle kanten bekijken.

3D 15 weken beeldmateriaal vorig echotoestel

Deze 3D echo 15 weken bestaat uit foto’s.  Zoals je hieronder al kan zien past het kindje nu nog volledig in beeld.  Verder kan je op alle foto’s in dit filmpje het volledige lichaampje, met hoofdje, armpjes en beentjes, zien.  Je ziet een rechterzijaanzicht, een zicht van voor en een linkerzijaanzicht.  Op het einde zie je maar een deel van het lichaam.  Gelukkig kan je wel het hoofdje zien.  Als het filmpje klaar is, dan kan je blijven kijken.  Je zit dan op de playlist 3D echo 15 weken en krijgt telkens opnieuw een ander filmpje.  Veel kijkplezier hiermee.

En hier zie je de playlist 3D 15 weken.

Waarschijnlijk heb je verder ook nog interesse in 3D echo 16 weken, echo 15 weken en 15 weken zwanger.

En als je nog meer moois wil zien is YouTube Echobaby Marita een aanrader.

Marita Vanden Boer

Marita Vanden Boer

Marita Vanden Boer is een vroedvrouw met 19 jaar ervaring op materniteit, verloskamer, zwangerschapspathologie en prematurenafdeling.
In 2007 heeft ze Echobaby opgericht en nu maakt ze pretecho's.

Meest gelezen berichten

echo 10 weken

Echo 10 weken. Een kindje in gewonere verhoudingen. Echo 10 weken. Een kindje in gewonere verhoudingen.  De armen en benen…

Lees meer...

echo 24 weken

Echo 24 weken. Een extra echo tussen de medische echo’s. Echo 24 weken. Een extra echo tussen de medische echo’s. …

Lees meer...

7 weken zwanger

7 Weken zwanger.  Het embryo lijkt meer op een mensje. 7 Weken zwanger.  Het embryo lijkt meer op een mensje. …

Lees meer...

20 weken echo

20 weken echo.  Dit is de tweede medische echo. 20 Weken echo.  Dit is de tweede medische echo.  Een andere…

Lees meer...
Scroll naar boven