14 weken zwanger

14 Weken zwanger.  Weet je al wat het wordt?

14 Weken zwanger.  Weet je al wat het wordt?  Dat kan dus al.  Je kindje weegt nu ongeveer 130 gram.  Hij past nog volledig in beeld.  Je ziet hem dus in zijn geheel bewegen.

Wat gebeurt er nu met de mama?

  • je hebt meer energie.
  • er is nu meer afscheiding: zowel speeksel, zweet als vaginale afscheiding.  Gewoon iets meer douchen en dat probleem is opgelost.
  • je ruikt nu meer.  Daardoor kun je weer misselijk worden van sommige straffe geuren.
  • als je een klein bolletje hebt in je onderbuik dan is dat echt wel je baarmoeder die nu boven het schaambeen komt.  En anders dan moet je je geen zorgen maken.  Bij een eerste kindje en gevuldere mama’s is dat later.
  • je baarmoeder groeit.  Dat kan zorgen voor bandenpijn en vaak moeten plassen.
  • rugklachten kunnen beginnen, zeker als je al ooit last van je rug hebt gehad.  Wacht best niet, maar ga naar een kinesist/ fysitherapeut en doe de buikspier- en onderrugspieroefeningen voor zwangere dames.
  • misschien voel je leuke kriebeltjes in je buik.  Dat is echt je kindje dat beweegt.

Wat gebeurt er nu met het kindje?

  • hij wordt steeds actiever.  Zowel de armpjes als de beentjes bewegen.  Een koprol maken,  een beetje springen en draaien kan ook.
  • alles zit er al op en aan.  De werking van alle organen moet nog verder ontwikkelen.
  • praat gerust al tegen je kindje.  Hij kan je horen.

14 weken zwanger beeldmateriaal

Wil je graag weten hoe een kindje van 14 weken zwanger er nu uit ziet?  Kijk dan hieronder maar in de filmpjes.

Hier zie je een life echo van 14 weken zwanger.  Het kindje zit mooi rechtop met zijn hoofdje boven tegen de buik van de mama.  Dat zie je als eerste.  Daarna wordt het kindje volledig overlopen.  Kijk zelf maar.

Dit filmpje echo 14 weken zwanger bestaat uit foto’s.  Het start met profieltjes en een handje.  Daarna zie je een meting.  Verder zie je nog profieltjes, lichaampjes, armpjes, ruggetjes en beentjes.

Hier zie je een echo 14 weken zwanger die bestaat uit foto’s en filmpjes.  Op de foto’s zie je mooie profieltjes.  Verder komt alles wel ergens in beeld.  In de filmpjes zie je bloed door het hartje en de navelstreng stromen.  Dat is ook mooi om te zien.  Kijk maar.

Deze echo van 14 weken zwanger bestaat volledig uit korte filmpjes.  In het begin van dit filmpje zie je het kindje bewegen. Vooral de beentjes bewegen hevig. Daarna zit het kindje stil en zie je het drinken. Het is een meisje.

In deze jonge zwangerschap is er nog veel plaats in de buik van de mama.  De kindjes kunnen dus liggen zoals ze willen.  Hier zie je kindjes die met hun hoofdje dichter tegen de buik van de mama liggen.  Andere kindjes liggen met hun hoofdje dichter tegen de rug van de mama.   Kijk zelf maar naar die foto’s.

In dit filmpje zie je vooral profieltjes.  Ook zie je ruggetjes, handjes en armpjes. Hieronder zie je al dat het kindje zijn handje opsteekt.

Hier zie je mooie foto’s van 14 weken zwanger.  Je ziet mooie profieltjes, ruggetjes, handjes, beentjes en nog veel meer.  Gewoon klikken en je kan het zien.

En hier zie je zowel foto’s als filmpjes.  Het begint met een mooie profielfoto.  Daarna zie je een filmpje.  Daarin zie je het bloed stromen.  Kijk zelf maar verder.

Nog een echo 14 weken zwanger.  Hier zie je mooie foto’s.  Als je dit filmpje volledig hebt gezien dan kan je blijven kijken.  Er start telkens opnieuw een ander filmpje.  Je zit dan in de playlist 14 weken.

 

Kijk hier voor nog meer echofilmpjes van 14 weken.

En dit wil je ook wel zien: echo 14 weken, 3D echo 14 weken, 13 weken zwanger en 15 weken zwanger.

Meest gelezen berichten

Veel drinken voor echo

Veel drinken voor echo.  Waarom kan je dat best doen? Veel drinken voor echo.  Waarom kan je dat best doen? …

Lees meer...

echo 39 weken

Echo 39 weken. Je moet goed kijken om nog iets te zien. Echo 39 weken. Je moet goed kijken om nog…

Lees meer...

echo 17 weken

Echo 17 weken. Laatste kans om je kindje volledig te zien. Echo 17 weken. Laatste kans om je kindje volledig…

Lees meer...

echo’s zwangerschap

Echo’s zwangerschap. Hier zie je een mooi overzicht. Echo’s zwangerschap. Hier zie je een mooi overzicht.  Op elk moment in…

Lees meer...
Scroll naar boven