3D echo 13 weken

3D echo 13 weken.  Het meest bekeken moment bij Echobaby.

3D echo 13 weken.  Het meest bekeken moment bij Echobaby.  Pretecho’s geslachtsbepalingen kunnen vanaf 13w2d.  Veel zwangere dames wachten dan ook niet langer.  Daarom zijn er veel beelden van 13 weken.  Vaak wordt er ook een 3D-echosessie gekozen.  Heerlijk genieten bij je baby op bezoek.  En kijken wat hij doet.  Dat doen we tijdens de echo zowel in 2D als in 3D.  Overal krijg je uitleg bij.

Wil je eens graag een 3D echo 13 weken bekijken?  Klik dan maar op de filmpjes hieronder.

3D echo 13 weken beeldmateriaal 2024

Hieronder zie je een kort life filmpje 3D echo 13 weken.  Je hoort daarin overal uitleg bij.  Als eerste zie je het lichaampje.  Gewoon even wachten.  Later zie je ook het gezichtje.  Het kindje beweegt tijdens de echo.

3D 13 weken beeldmateriaal 2023

Hieronder zie je een filmpje 3D echo 13 weken.  Hierin zie je de kindjes langs alle mogelijke kanten.  Doordat het kindje nog klein is past het volledig in beeld.  Daardoor zie je armpjes, beentjes, het hoofdje en het lichaampje allemaal samen op 1 scherm.

Deze 3D echo 13 weken bestaat uit foto’s.  In het begin zit het kindje met zijn hoofdje tegen de buik van de mama.  De billetjes liggen dan tegen de rug van de mama.  Daardoor hebben we een heel speciale kijk op dit kindje.  Achteraf komt hij een klein beetje omhoog.  Er komen later ook nog foto’s met 4 ledematen bij in beeld.  Op het einde zien we een ander kindje langs de zijkant.  Hoe we jouw kindje op jouw echo zien hangt af van hoe hij ligt op dat moment.

Hieronder zie je een 3D echo 13 weken.  Het is nu een klein kindje dat nog volledig in beeld past.  Je kan ook nog niet herkennen op wie hij lijkt.  Wel zie je hem langs alle kanten.

Deze 3D echo 13 weken bestaat uit foto’s.  Kijk maar eens hoe mooi dat al kan zijn.  Je ziet hierin foto’s in de gewone 3D en ook in de speciale schaduwtechniek.

3D 13 weken beeldmateriaal 2022

In deze filmpjes zie je echofoto’s van 3D echo 13 weken:

Dit is een 3D echo 13 weken die bestaat uit foto’s.  In het begin kijkt het kindje ons recht aan.  Daardoor zie je op 1 echofoto het hele kindje, compleet met 2 armpjes en beentjes.  Eerst zie je dat in de gewone 3D techniek.  Daarna zie je het in de schaduwtechniek.  Wat vind jij het mooiste?  Dat kan je aangeven bij jou echo.  Later draait het kindje op zijn zij.  Je ziet hem nog altijd grotendeels.  Aan de foto’s zie je dat dit kindje daarna een dansje begint.  Kijk zelf maar wat je nog allemaal kan zien.

Hier zie je nog een 3D echo 13 weken.  Je hoort er ook uitleg bij.  Nadat je dit filmpje bekeken hebt kan je eventueel de vorige filmpjes opnieuw bekijken.  Misschien herken je nu meer.  Dat heet leren Echobaby kijken.  Oefenen met filmpjes met ingesproken uitleg om achteraf meer te herkennen.  En dat zowel op de filmpjes hier, via onderstaande linken en uiteindelijk je eigen echo.

En hier nog een 3D echo 13 weken.  Je kan alles zien en horen.

En hier zie je de playlist 3D 13 weken.

Na deze pagina 3D echo 13 weken wil je waarschijnlijk nog meer zien.  Kijk dan ook eens bij 3D echo 14 weken en bij 13 weken zwanger, echo 13 weken, 13 weken echo en 3 maanden zwanger.

Je kan ook nog een 3D-filmpje van 13 weken zien bij foetus.

Nog meer vind je op YouTube Echobaby Marita.

Meest gelezen berichten

echo 15 weken

Echo 15 weken. Een leuk minimensje dat beweegt. Echo 15 weken. Een leuk minimensje met alles er op en eraan…

Lees meer...

3D echo 11 weken

3D echo 11 weken.  Je kan een kindje herkennen. 3D echo 11 weken.  Je kan een kindje herkennen.  Op 11…

Lees meer...

3D echo 19 weken

3D echo 19 weken.  Ook een mooi moment voor een 3D. 3D echo 19 weken.  Ook een mooi moment voor…

Lees meer...

3D echo 10 weken

3D echo 10 weken.  Heel klein en heel bijzonder. 3D echo 10 weken.  Heel klein en heel bijzonder.  Heel leuk…

Lees meer...
Scroll naar boven