3Dbaby

3Dbaby.  Je ongeboren baby in 3D bekijken.

3Dbaby.  Je ongeboren baby in 3D bekijken.  Vooral als dat jouw baby is is dat heel mooi en heel bijzonder.  Op wie lijkt je kindje?  Wat heeft hij van de papa en wat heeft hij van de mama?  En vooral: hoe zal hij er uit zien na de geboorte.  Bij de echo in 3Dbaby gaan we op zoek naar alles wat jij wil weten over je kindje.  We gaan ontdekken hoe hij er uit ziet en wat hij aan het doen is.  Een heel leuke ervaring.  In een 3D-sessie bekijken we ook alles in 2D.  Wil je meer lezen over 3D?  Klik dan op pretecho.

3Dbaby beeldmateriaal tweede trimester

We starten met 3Dbaby foto’s van 13 weken.  Het mooie van een jonge zwangerschap is dat je kindje volledig in beeld kan komen.  Tijdens de echo zie je kindje in zijn geheel bewegen.

Dit filmpje is een life 3Dbaby van 16 weken.  Het kindje zit mooi rechtop in beeld.  Je ziet hem van kop tot teen en je hoort er uitleg bij.

Dit is een mooie 3Dbaby van 19 weken.  Als je het geluid aanzet dan hoor je er uitleg bij.  Alles komt in beeld en je ziet nog een groot deel van het kindje gelijktijdig in beeld.

Deze 3Dbaby 27 weken is een life echo.  Je ziet hier het gezichtje.  Het kindje ligt hier vrij stil.  Onderaan zie je de navelstreng en een onderarmpje.  Het mondje gaat ook even open.  Kijk zelf maar verder

3D-baby beeldmateriaal derde trimester

Hier zie je een voorbeeld van een 3D-baby van 28 weken, gemaakt in een speciale techniek.

Kijk ook eens bij 4D echo.

Beelden van een bepaalde zwangerschapsduur?  Geef bovenaan  https://echobaby.be/3d-echo-?-weken  in en vervang dan het vraagteken door het aantal weken dat je wil.

Nog veel meer moois vind je op YouTube Echobaby Marita.

En als je je eigen baby ook eens graag bekijkt in 3D kan je hier een afspraak maken.

Meest gelezen berichten

Termijnecho

Termijnecho.  Dit is een echo termijnbepaling. Termijnecho.  Dit is een echo termijnbepaling.  In Nederland wordt de eerste echo vaak op…

Lees meer...

6 maanden zwanger

6 maanden zwanger.  De eerste geruststelling. 6 maanden zwanger.  De eerste geruststelling.  Als je kindje vanaf nu geboren wordt, dan…

Lees meer...

13 weken echo

13 weken echo.  Dit is nieuw in Nederland. 13 weken echo.  Dit is nieuw in Nederland.  Er wordt nu op…

Lees meer...

3D echo 32 weken

3D echo 32 weken.  Hier is soms de limiet. 3D echo 32 weken.  Hier is soms de limiet.  Als je…

Lees meer...
Scroll naar boven