3Dbaby

3Dbaby.  Je ongeboren baby in 3D bekijken.

3Dbaby.  Je ongeboren baby in 3D bekijken.  Vooral als dat jouw baby is, is dat heel mooi en heel bijzonder.  Op wie lijkt je kindje?  Wat heeft hij van de papa en wat heeft hij van de mama?  En vooral: hoe zal hij er uit zien na de geboorte.  Tijdens de echo in 3Dbaby gaan we op zoek naar alles wat jij wil weten over je kindje.  We gaan ontdekken hoe hij er uit ziet en wat hij aan het doen is.  Een heel leuke ervaring.  In een 3D-sessie bekijken we ook alles in 2D.  Wil je nog meer lezen over 3D?  Klik dan op pretecho en pretecho 3D.

Wat is het leuke van een 3Dbaby?

Je ziet je eigen ongeboren kindje gewoon levensecht.  Wat hij doet in je buik, zie jij tegelijk op de T.V.

3Dbaby beeldmateriaal tweede trimester

We starten met 3Dbaby foto’s van 13 weken.  Het mooie van een jonge zwangerschap is dat je kindje volledig in beeld kan komen.  Tijdens de echo zie je het kindje in zijn geheel bewegen.

Dit filmpje hieronder is een life 3Dbaby van 16 weken.  Het kindje zit daarbij mooi rechtop in beeld.  Je ziet hem van kop tot teen en je hoort er uitleg bij.  Zet dus vooral het geluid aan.  Dan kan je volgen.

Dit is een mooie 3Dbaby van 19 weken.  Als je het geluid aanzet dan hoor je er uitleg bij.  Alles komt in beeld en je ziet nog een groot deel van het kindje gelijktijdig in beeld.

Deze 3Dbaby 22 weken bestaat uit foto’s.  Als eerste zie je gezichtjes.  Daarna zie je handjes.  Vervolgens kijkt het kindje je aan.  Verder zie je nog oortjes en natuurlijk ook nog heel wat gezichtjes.  Op het einde zie je ook nog een been.

Deze 3Dbaby 27 weken is een life echo.  Je ziet hieronder het gezichtje.  Het kindje ligt tijdens de echo vrij stil.  Onderaan zie je de navelstreng en een onderarmpje.  Het mondje gaat ook even open, dat is omdat het kindje drinkt.  Kijk zelf maar verder

3D-baby beeldmateriaal derde trimester

Hieronder zie je een voorbeeld van een 3D-baby van 28 weken.  Deze echo is  gemaakt in een speciale techniek, namelijk de 4D Shading.  Hieronder zie je al ineens een foto 3Dbaby van een gezichtje en een handje

Nog veel meer filmmateriaal

Als je nog graag uren verder kijkt dan kan dat op 3D.

Kijk verder ook eens bij 4D echo, 3D foto’s en 3D-echo.

Beelden van een bepaalde zwangerschapsduur?  Geef bovenaan  https://echobaby.be/3d-echo-?-weken  in en vervang dan het vraagteken door het aantal weken dat je wil.

Nog veel meer moois vind je op YouTube Echobaby Marita.

En als je daarna je eigen baby ook eens graag bekijkt in 3D kan je hier een afspraak maken.

Marita Vanden Boer

Marita Vanden Boer

Marita Vanden Boer is een vroedvrouw met 19 jaar ervaring op materniteit, verloskamer, zwangerschapspathologie en prematurenafdeling.
In 2007 heeft ze Echobaby opgericht en nu maakt ze pretecho's.

Meest gelezen berichten

echo 6 weken

Echo 6 weken. Een vruchtje met kloppend hartje. Echo 6 weken. Een vruchtje met kloppend hartje.  Je ziet nu een…

Lees meer...

3D echo 24 weken

3D echo 24 weken.  Je begint hem al te herkennen. 3D echo 24 weken.  Je begint hem al te herkennen. …

Lees meer...

4 weken zwanger

4 Weken zwanger.  Kom nog niet voor een echo. 4 Weken zwanger.  Je verwacht nu je regels of je bent…

Lees meer...

18 weken zwanger

18 Weken zwanger.  Weet de wereld al dat je zwanger bent? 18 Weken zwanger.  Weet de wereld al dat je…

Lees meer...
Scroll naar boven