echo 23 weken

Echo 23 weken. Elk moment in de zwangerschap is goed.

Echo 23 weken. Elk moment in de zwangerschap is goed.  Je kan dus altijd naar je ongeboren kindje komen kijken.  En je zal zien dat je bij elke echo gaat genieten.  Wat zal je kindje vandaag doen?  We staan daar bij stil en kijken daar samen naar.  Daarvoor dient een pretecho.  Je kindje doet zijn kunstjes en dat is elke keer anders.  Elke echo is uniek.  Je kindje is nu vijf maanden.  Nog vier te gaan.  Staat het wiegje al klaar?

Wat doet je kindje op 23 weken?

Gewoon lekker bewegen.  Nu weegt hij ongeveer een halve kg.  Je ziet dus nog een groot deel van je kindje.

Hij ziet er uit als een echte baby, alleen kleiner en nog mager.  Zijn gezichtje begint al een beetje te lijken op hoe hij er na de geboorte zal uitzien.

Echo 23 weken beeldmateriaal

Wil je graag zien hoe je kindje er zou kunnen uitzien op een echo 23 weken?  Kijk dan hier onder maar naar de filmpjes.  Veel kijkplezier.

Hier zie je een life echo 23 weken.  Je hoort er ook uitleg bij.  Zet dus vooral het geluid aan.  Alles komt één voor één in beeld.  Je hoort dan ook wat het is.  Dit kindje laat zich goed zien.

Deze echo 23 weken is een life filmpje.  Alles wordt overlopen.  Helaas zit dit kindje niet zo handig.  Daardoor hebben we niet de mooiste beelden.

 

Hier zie je een 2D-echofilmpje van een zwangerschap van 23 weken.  Het start met enkele foto’s.  Dat is vooral om te laten zien dat dit kindje goed lag.  Daarna komt er een filmpje met ingesproken uitleg.  Je ziet en hoort dat het kindje dan is omgedraaid.  Veel kijkplezier.

 

In dit filmpje echo 23 weken zie je open mondjes, gebalde vuistjes, profieltjes, een rugje en nog veel meer.  Als dit filmpje klaar is dan kan je blijven kijken.  Je zit dan op de playlist 23 weken zwanger.  Er zal telkens opnieuw een ander filmpje opstarten.

In dit filmpje zie je 3D-foto’s van echo 23 weken.  Het start hier met gezichtjes in de gewone 3D.  Daarna komen er handjes bij in beeld.  Dan gaat het verder in de schaduwtechniek.  Op het einde zie je ook nog oortjes, armpjes en beentjes.

Wil je verder nog weten hoe er dat uitziet?  Kijk dan op: playlist 23 weken zwanger en playlist 3D 23 weken

en ook op: 23 weken zwanger, 5 maanden zwanger en 3D echo 23 weken

Je hebt waarschijnlijk ook interesse in echo 24 weken en YouTube Echobaby Marita.  Veel kijkplezier.

Meest gelezen berichten

7 maanden zwanger

7 maanden zwanger.  Dringend komen voor een pretecho. 7 maanden zwanger.  Dringend komen voor een pretecho.  Als je nog geen…

Lees meer...

Nubtheorie

Nubtheorie.  Theorie om het geslacht te weten. Nubtheorie.  Theorie om het geslacht te weten.  Zin of onzin?  Wat is de…

Lees meer...

3D echo 19 weken

3D echo 19 weken.  Ook een mooi moment voor een 3D. 3D echo 19 weken.  Ook een mooi moment voor…

Lees meer...

Slecht echobeeld door cafeïne

Slecht echobeeld door cafeïne en te weinig drinken. Slecht echobeeld door cafeïne en door te weinig drinken.  Bianca huilde. Ze…

Lees meer...
Scroll naar boven