Wanneer eerste echo?

Wanneer eerste echo?  Gewoon wanneer jij dat wil.

Wanneer eerste echo? Gewoon wanneer jij dat wil.  Je bent overtijd, de zwangerschapstest is positief, de bloedafname is positief.  Je kan dan natuurlijk wachten tot de eerste medische echo.  Tot het moment dat je gynaecoloog of verloskundige kiezen.  Dat kan.  Eigenlijk wil je het dan ook zien.  Dan pas heb je echt het gevoel dat je zwanger bent.

Pretecho bij Echobaby

Gelukkig bestaan er dan pretecho’s.    Ook daar kan je gaan voor je eerste echo.  Je kan een kloppend hartje zien vanaf 5w5d.  Waarom dan nog langer wachten?  Als je wil kan je nu al een afspraak maken bij Echobaby.  Zwangerschappen vaststellen is één van de specialiteiten.  Er is ook de mogelijkheid om een inwendige echo te doen als we uitwendig niets zien.  Kom best met een volle blaas.  Dan is de kans groter dat we uitwendig iets zien.  Hou er wel rekening mee dat je soms iets minder ver bent dan op basis van de laatste menstruatie.

Wat zou je kunnen zien?

Daarvoor staat er vrij veel beeldmateriaal op YouTube Echobaby Marita.  Kijk als eerste maar op playlist 5 weken zwanger, playlist 6 weken zwanger, playlist 7 weken zwanger, playlist 8 weken zwanger,… en dan kan je ineens de link opslaan en de rest van de zwangerschap geregeld gaan kijken naar echofilmpjes van jou zwangerschapsduur.  Veel kijkplezier.  Zo leer je ook echobaby-kijken en dan herken je meer als je een echo krijgt bij je gynaecoloog of verloskundige.

Wanneer eerste echo?

Wanneer kies jij jou eerste echo?  Kijk maar naar de verschillende linken naar de playlisten hierboven en kies dan zelf maar wanneer je graag komt.

Nog wat meer weten?

Kijk dan bij Eerste echo zwangerschap.  Hetzelfde onderwerp met heel andere linken.

En voor we het vergeten: proficiat/ gefeliciteerd met je zwangerschap.

 

 

Meest gelezen berichten

echo’s zwangerschap

Echo’s zwangerschap. Hier zie je een mooi overzicht. Echo’s zwangerschap. Hier zie je een mooi overzicht.  Op elk moment in…

Lees meer...

7 weken zwanger

7 Weken zwanger.  Je ziet al aan welke kant het hoofdje zit. 7 Weken zwanger.  Je ziet al aan welke…

Lees meer...

12 weken zwanger

12 Weken zwanger.  Tijd voor een medische echo. 12 Weken zwanger.  Tijd voor een medische echo.  Gaat alles goed?  Het…

Lees meer...

Zwangerschaps fotoshoot

Zwangerschaps fotoshoot.  Laat een reeks echofoto’s maken. Zwangerschaps fotoshoot. Laat een reeks echofoto’s maken.  Altijd leuk om te zien en…

Lees meer...
Scroll naar top