Wanneer eerste echo?

Wanneer eerste echo?  Gewoon wanneer jij dat wil.

Wanneer eerste echo? Gewoon wanneer jij dat wil.  Je bent overtijd, de zwangerschapstest is positief, de bloedafname is positief.  Je kan dan natuurlijk wachten tot de eerste medische echo.  Tot het moment dat je gynaecoloog of verloskundige kiezen.  Dat kan.  Eigenlijk wil je het dan ook zien.  Dan pas heb je echt het gevoel dat je zwanger bent.

Pretecho bij Echobaby

Gelukkig bestaan er dan pretecho’s.    Ook daar kan je gaan voor je eerste echo.  Je kan een kloppend hartje zien vanaf 5w5d.  Waarom dan nog langer wachten?  Als je wil kan je nu al een afspraak maken bij Echobaby.  Zwangerschappen vaststellen is één van de specialiteiten.  Er is ook de mogelijkheid om een inwendige echo te doen als we uitwendig niets zien.  Kom best met een volle blaas.  Dan is de kans groter dat we uitwendig iets zien.  Hou er wel rekening mee dat je soms iets minder ver bent dan op basis van de laatste menstruatie.

Wat zou je kunnen zien?

Daarvoor staat er vrij veel beeldmateriaal op YouTube Echobaby Marita.  Kijk als eerste maar op playlist 5 weken zwanger, playlist 6 weken zwanger, playlist 7 weken zwanger, playlist 8 weken zwanger,… en dan kan je ineens de link opslaan en de rest van de zwangerschap geregeld gaan kijken naar echofilmpjes van jou zwangerschapsduur.  Veel kijkplezier.  Zo leer je ook echobaby-kijken en dan herken je meer als je een echo krijgt bij je gynaecoloog of verloskundige.

Wanneer eerste echo?

Wanneer kies jij jou eerste echo?  Kijk maar naar de verschillende linken naar de playlisten hierboven en kies dan zelf maar wanneer je graag komt.  Houd er wel rekening mee dat de echoresultaten afhangen van zaken als blaasvulling, darmvulling, …  Helaas heeft dus niet iedereen even mooie beelden.  Wel zal je je kindje kunnen zien.

Nog wat meer weten?

Kijk dan bij Eerste echo zwangerschap.  Hetzelfde onderwerp met heel andere linken.

En voor we het vergeten: proficiat/ gefeliciteerd met je zwangerschap.

 

 

Meest gelezen berichten

Zwangerschaps fotoshoot

Zwangerschaps fotoshoot.  Laat een reeks echofoto’s maken. Zwangerschaps fotoshoot. Laat een reeks echofoto’s maken.  Altijd leuk om te zien en…

Lees meer...

19 weken zwanger

19 Weken zwanger.  Je bent nu bijna in de helft. 19 Weken zwanger.  Je bent nu bijna in de helft. …

Lees meer...

3D echo 31 weken

3D echo 31 weken.  Dringend een afspraak maken. 3D echo 31 weken.  Dringend een afspraak maken als je dat nog…

Lees meer...

20 weken echo

20 weken echo.  Dit is de tweede medische echo. 20 Weken echo.  Dit is de tweede medische echo.  Alles O.K? …

Lees meer...
Scroll naar boven