Echo meisje

Echo meisje.  Een pretecho geeft je het antwoord.

Echo meisje.  Een pretecho geeft je het antwoord.  Bij Echobaby kan je het vanaf 13w2d weten.  Hieronder in de filmpjes kan je het zien.  Je hoort er ook de uitleg bij.

Echo’s van meisjes zijn niet altijd even duidelijk.  Zeker niet voor iemand die dat niet gewoon is.  Wees gerust.  Bij Echobaby zijn ze daarin gespecialiseerd.  Hier kan je een afspraak maken, vanaf 13w2d kan jij het ook weten.

Hoe herken je een meisje op een echo?

Bij een echo meisje zie je een schaamheuveltje als je het kindje in de lengte bekijkt.  Als je tussen de beentjes kijkt dan zie je drie streepjes of twee ovaaltjes.  Dat wordt vergeleken met een hamburgertje of een koffieboontje.  Het beeld van een meisje op een vroege echo ziet er heel anders uit dan na de geboorte.  Daardoor is dat vaak moeilijk te zien voor personen die daar geen ervaring mee hebben.  Een meisje heeft een clitoris die 3 mm lang is en bij een jong meisje lijkt dat een enorm uitsteekseltje.  Hoe later de echo gemaakt wordt hoe minder dat dat opvalt.

Echo meisje beeldmateriaal

Hier zie je een life filmpje echo meisje 13 weken.  Vanaf het begin zit het geslacht in beeld.  Je kan het langs alle richtingen zien en het wordt aangeduid.  Daarna komt de rest van het lichaampje in beeld.  Het filmpje eindigt weer met het geslacht.  Kijk zelf maar.

Dit filmpje echo meisje is een life echo van een zwangerschap van 13w5d.  Eerst wordt het kindje overlopen.  Je ziet ook het bloed dat door het hartje stroomt.  Daarna komt het geslacht in beeld.  De navelstreng zit tussen de beentjes.  Toch kan je het geslacht zowel in lengterichting als in dwarsrichting zien.  Kijk maar.  Het pijltje neemt je mee op zoektocht.

Echo meisje 13 weken.  Herken jij het ook?

Hier zie je echo’s van meisjes van 15 weken:

In dit filmpje zie je foto’s van echo meisje van 14 weken:

Dit is een filmpje van 13 weken.  Behalve het geslacht zie je nog veel meer.  Je ziet o.a. teentjes tellen.

Hier een filmpje van echo meisje 14 weken.  Alles wordt overlopen en je hoort overal uitleg bij.  Het begint bij het hoofdje.  Vanaf 1min30 komt het geslacht in beeld.

En hier een mooi filmpje van een echo meisje van 13 weken. Het wordt alleen niet aangeduid. Herken je het?  Vanaf het begin van de echo zit het in beeld.  Als je het geluid aanzet dan kan je alles volgen.

Waarschijnlijk heb je ook interesse in echo jongen,   Jongen of meisje?,  Geslachtsbepaling 13 weken, Echo geslachtsbepaling en Geslacht baby, echo geslacht herkennen

En dan kan je nu gaan kijken of je het herkent op de playlist 13 weken en playlist 14 weken.
En daarna kan je verder gaan met YouTube Echobaby Marita. Veel kijkplezier.

Marita Vanden Boer

Marita Vanden Boer

Marita Vanden Boer is een vroedvrouw met 19 jaar ervaring op materniteit, verloskamer, zwangerschapspathologie en prematurenafdeling.
In 2007 heeft ze Echobaby opgericht en nu maakt ze pretecho's.

Meest gelezen berichten

4D echo

4D echo.  Wat is dat?  Is dat de nieuwste techniek? 4D echo.  Wat is dat?  Is dat de nieuwste techniek? …

Lees meer...

18 weken zwanger

18 Weken zwanger.  Weet de wereld al dat je zwanger bent? 18 Weken zwanger.  Weet de wereld al dat je…

Lees meer...

37 weken zwanger

37 Weken zwanger.  Het einde nadert.  Bijna een nieuw begin. 37 Weken zwanger. Het einde van de zwangerschap nadert.  Bijna…

Lees meer...

14 weken zwanger

14 Weken zwanger.  Weet je al wat het wordt? 14 Weken zwanger.  Weet je al wat het wordt?  Dat kan…

Lees meer...
Scroll naar boven