echo 12 weken

Echo 12 weken. Een heel leuke ervaring voor jou.

Echo 12 weken. Een heel leuke ervaring voor jou.  Een pretecho is een bezoekje bij je ongeboren baby.  Kijken naar hoe hij het maakt en wat hij doet.  Stilstaan bij zijn bewegingen.  Rond deze tijd heb je de 12 weken echo of de 13 weken echo.  Dat draait om het medische.  Een pretecho draait rond genieten van je ongeboren kindje.  Een pretecho kan in 2D en in 3D.  We kijken naar alles wat we mooi vinden.  Ook kijken we naar alles wat je kindje doet.  Daarom is dat zo een leuke ervaring.

Als je graag weet hoe een echo van 12 weken er kan uitzien dan kan je kijken op playlist 12 weken zwanger, playlist 3D 12 weken en playlist tweeling 12 weken.  Je kan ook onderstaande filmpjes bekijken.

Echo 12 weken beeldmateriaal 2024

Dit is een life filmpje echo 12 weken.  Alles wordt overlopen.  Op het einde zie je dat dit kindje nog bijna gestrekt in de baarmoeder kan.  Dat zien we niet vaak.

Deze echo 12 weken is een life filmpje.  Je ziet het kindje bewegen.  Mooi om naar te kijken.  Kijk zelf maar.

12 weken beeldmateriaal 2023

In deze echo 12 weken kom je alles tegen wat je graag wil zien.  Het gaat om foto’s.  Volgens de meting is het kindje nu 12 weken.

12 weken beeldmateriaal 2022

Hier zie je mooie echo’s van 12 weken.  Kijk maar.

Dit filmpje start met mooie foto’s van echo 12 weken.

Hier zie je mooie filmpjes van bewegende kindjes van echo 12 weken.  Het start hier met een mooi profieltje dicht tegen de buik van de mama.  Daarna komt alles één voor één in beeld.  Geniet er maar van.  Zo kan een echo van jouw kindje er ook uitzien.  Die duurt wel langer.

Nog een echo 12 weken.  Dit is een life filmpje met ingesproken uitleg.  Zet dus vooral het geluid aan.  Als je het pijltje volgt dan hoor je wat het is.  Het begint hier met een mooi profieltje.  Daarna zie je het kindje bewegen.  Kijkzelf maar verder.

Hier op de website kan je gaan kijken bij 12 weken zwanger, 3 maanden zwanger, 3D echo 12 weken en echo 13 weken.

Waarschijnlijk heb je ook interesse in YouTube Echobaby Marita voor beelden van de hele zwangerschap.  Zet het gewoon in je favorieten.  Dan kan je elke week gaan kijken naar zwangerschapsduren die met die van jou overeen komen.

Meest gelezen berichten

Wanneer eerste echo?

Wanneer eerste echo?  Gewoon wanneer jij dat wil. Wanneer eerste echo? Gewoon wanneer jij dat wil.  Je bent overtijd, de…

Lees meer...

echo 25 weken

Echo 25 weken. Even naar je kindje kijken? Echo 25 weken. Even naar je kindje kijken?  Of beter nog: uitgebreid…

Lees meer...

echo 17 weken

Echo 17 weken. Laatste kans om je kindje volledig te zien. Echo 17 weken. Laatste kans om je kindje volledig…

Lees meer...

8 weken echo

8 weken echo.  Vaststellen van de zwangerschap. 8 weken echo.  Vaststellen van de zwangerschap.  Op de 8 weken echo wordt…

Lees meer...
Scroll naar boven