3D echo 20 weken

3D echo 20 weken.  Mooier en leuker dan de medische echo.

3D echo 20 weken.  Mooier en leuker dan de medische echo.  Rond deze tijd krijg je de medische 20 weken echo.   Die is natuurlijk absoluut noodzakelijk.   Een 3D echo is dan weer veel mooier.  Daarom is dat meer genieten.

3D echo 20 weken beeldmateriaal 2024

Dit is een mooie 3D echo 20 weken.  Dit kindje beweegt veel.  Daardoor zie je telkens iets anders.  Elk lichaamsdeel komt hier wel ergens in beeld.  Kijk zelf maar.

In deze 3D echo 20 weken zie je het leven zoals het is in pretecholand.  Met momenten zie je een mooi gezichtje.  Dan draait hij zich weer om.  En soms legt hij een handje voor zijn gezichtje.  We maken de foto’s op de momenten dat het kindje zijn gezichtje laat zien.  In dit geval geeft dit dus mooie fotoresultaten.  In het begin heb je niet het beste resultaat.  Als je het geluid aan zet dan kan de stem je leiden waar je moet kijken.

Hier zie je een life 3D echo 20 weken.  Alles komt hier in beeld.  De armen en benen bewegen door beeld.  Het gezichtje kan je goed zien.  Deze jongen is fier op zijn geslacht.  Hij steekt het de hele tijd duidelijk in beeld.  Herken je het?

Hier zie je een 3D echo filmpje van 20 weken.  Je hoort er ook uitleg bij.  In het begin ligt het kindje met de handjes voor het gezichtje.  Daarna begint hij te bewegen.  Daardoor kunnen we hem zien.  Veel kijkplezier.

3D 20 weken beeldmateriaal 2023

In deze 3D echo 20 weken zie je foto’s van het gezichtje.  Het kindje ligt met zijn knie bijna tegen de neus.  Op sommige foto’s zie je ook het oortje.

3D 20 weken beeldmateriaal vorige echotoestellen

Nog een 3D echo 20 weken:

Wil je weten hoe je kindje er kan uitzien op een 3D echo 20 weken?  Dan kan je dat hieronder bekijken.  Dit kindje komt heel duidelijk in beeld.  Op het startblad zie je een duidelijk gezichtje.  Verder kan je alle vingertjes van het handje zien.  Kijk verder zelf maar.

Nog meer zie je in de playlist 3D 20 weken.

Kijk ook eens bij 3D 21 weken, echo 20 weken en 20 weken zwanger.

Nog meer moois vind je op YouTube Echobaby Marita.

Meest gelezen berichten

echo 18 weken

Echo 18 weken. Omdat elke zwangerschapsweek mooi is. Echo 18 weken. Omdat elke zwangerschapsweek mooi is.  Elke week laat zijn…

Lees meer...

3D echo 11 weken

3D echo 11 weken.  Je kan een kindje herkennen. 3D echo 11 weken.  Je kan een kindje herkennen.  Op 11…

Lees meer...

3D echo 22 weken

3D echo 22 weken.   Je kindje heeft nog geheimpjes. 3D echo 22 weken.   Je kindje heeft nog geheimpjes.  Het is…

Lees meer...

Echo ongeruste mama’s

Echo ongeruste mama’s.  Pretecho ter geruststelling. Echo ongeruste mama’s.  Pretecho ter geruststelling.  Ook daarvoor kan je terecht bij Echobaby.  Het…

Lees meer...
Scroll naar boven