19 weken zwanger

19 Weken zwanger.  Je bent nu bijna in de helft.

19 Weken zwanger.  Je bent nu bijna in de helft.  Misschien zelfs al over de helft.  Tijd om alles klaar te maken voor je zwangere buik in de weg zit.  Je kindje weegt nu 250 tot 280 gram.  Hij is heel actief.  Dat maakt het mooi om naar te kijken.

Wat is er bijzonder aan 19 weken zwanger?

Je baarmoeder komt nu al bijna tot aan je navel.  Soms kan je bij een eerste kindje nog niet zien dat je zwanger bent.  Wees gerust.  Heel binnenkort kan je het niet meer verbergen.  Moest je je kindje nog niet voelen dan ben je zwanger van je eerste kindje en ligt je placenta vooraan tegen je buik.  Tussen de 20 en 23 weken ga jij het ook voelen.

En verder kijk maar bij 18 weken zwanger.  Dat geldt ook voor deze week.

19 Weken zwanger beeldmateriaal

Hier zie je een life echo 19 weken zwanger.  Het begint met een hoofdje en een kloppend hartje.  Dan legt het kindje het handje voor het gezichtje en komt al de rest in beeld.  Het is een jongen.  Ontdek de rest zelf maar.

Dit is een mooi life filmpje van 19 weken zwanger.  Er gaat een pijltje door beeld en je hoort wat alles is.  Alles wordt één voor één overlopen.  Het kindje steekt ook ergens zijn wijsvingertje op.  Je ziet het hartje kloppen en het bloed dat door het hartje en de navelstreng stroomt komt in kleur.  Het kindje beweegt hier.  Het is een jongen.  Kan je dat ook herkennen?  Kijk maar.

Hier zie je mooie profieltjes van 19 weken zwanger.  Verder zie je heel wat foto’s met voetjes en met geslachten van jongens.

 

In dit filmpje zie je echofoto’s van 19 weken zwanger.  Op het startblad zie je de rug.   Het filmpje begint met gezichtjes.  Daarna volgen voetjes.  Verder zie je nog heel wat profieltjes en het geslacht van een meisje.  Dan volgt er nog een armpje.  Het eindigt met het geslacht van een jongen.  Kijk zelf maar wat je nog meer kan zien op de foto’s. Op het einde van het filmpje moet je niet afsluiten.  Er komt nog een filmpje en daarna telkens opnieuw een ander.  Je zit nu op de playlist 19 weken zwanger.

 

En hier zie je nog meer echofilmpjes van 19 weken.

Kijk verder ook eens bij echo 19 weken, 3D echo 19 weken, 18 weken zwanger en 20 weken zwanger.

En nog veel meer vind je op YouTube Echobaby Marita.

Marita Vanden Boer

Marita Vanden Boer

Marita Vanden Boer is een vroedvrouw met 19 jaar ervaring op materniteit, verloskamer, zwangerschapspathologie en prematurenafdeling.
In 2007 heeft ze Echobaby opgericht en nu maakt ze pretecho's.

Meest gelezen berichten

18 weken zwanger

18 Weken zwanger.  Weet de wereld al dat je zwanger bent? 18 Weken zwanger.  Weet de wereld al dat je…

Lees meer...

3D echo 25 weken

3D echo 25 weken. Je kindje is nog klein en beweegt veel. 3D echo 25 weken. Je kindje is nog…

Lees meer...

9 weken zwanger

9 Weken zwanger.  Je baby is nu volledig ontwikkeld. 9 Weken zwanger.  Je baby is nu volledig ontwikkeld.  Alles zit…

Lees meer...

jongen of meisje?

Jongen of meisje?  Wat gaat het worden?  Vanaf 13w2d. Jongen of meisje? Wat gaat het worden?  Spannend.  Wat ga je…

Lees meer...
Scroll naar boven