3D echo 21 weken

3D echo 21 weken.  Je ziet een groot deel van je kindje.

3D echo 21 weken.  Je ziet een groot deel van je kindje.  Je kindje is nog klein, dus zie je op elk beeld een groot deel van je kindje.  Zo kan je soms nog hoofdje, armen en benen samen in beeld zien.  Je kan minstens hoofd en bovenlichaam in beeld zien.  Door wat te draaien kunnen er vaak ook benen bij.  Zo krijg je nog een mooi overzicht van je kindje en wat hij aan het doen is.  Zowel armen als benen kan je meestal zien bewegen.  Dit is dus ook een mooi moment voor een extra echo.  Zowel in 2D als in 3D.

3D echo 21 weken beeldmateriaal 2024

Hier zie je een 3D echo 21 weken.  Het is life gefilmd.  Je ziet eerst het gezichtje. Daarna krijg je een groot deel van het kindje in beeld.  Het kindje steekt ergens zijn vingertje op.

3D 21 weken beeldmateriaal 2023

Bij deze 3D echo 21 weken zie je gezichtjes.  Zoals je kan zien is dat nu nog een mager kindje.  Pas over 3 weken begint het onderhuids vet te ontwikkelen.  Dat resulteert dan in bollere wangetjes.  Op sommige foto’s heb je een handje en de navelstreng bij in beeld.  Dit kindje lag niet goed om zijn beentjes en voetjes te laten zien.  Verder naar beneden in de andere filmpjes 3D echo 21 weken kan je die wel zien.

Het voordeel van een 3D echo 21 weken is dat je nog veel in één beeld krijgt.  Kijk maar:

3D 21 weken beeldmateriaal vorig echotoestel

Hier zie je foto’s van 3D echo 21 weken.  Alles komt wel ergens in beeld.  Het hoofd en bovenlichaam past nog samen in beeld.  Als het kindje dan de beentjes omhoog steekt kan je die en de voetjes ook zien.

Dit is nog een 3D echo 21 weken.  Het kindje ligt zo dat we op sommige foto’s 2 handjes en 2 voetjes in beeld hebben.  Kijk maar.

Hier zie je de playlist 3D 21 weken.

Kijk ook eens naar 3D echo 22 weken, echo 21 weken en 21 weken zwanger.

En als je heel veel filmpjes wil zien dan moet je op YouTube Echobaby Marita zijn.  Veel kijkplezier.

Marita Vanden Boer

Marita Vanden Boer

Marita Vanden Boer is een vroedvrouw met 19 jaar ervaring op materniteit, verloskamer, zwangerschapspathologie en prematurenafdeling.
In 2007 heeft ze Echobaby opgericht en nu maakt ze pretecho's.

Meest gelezen berichten

4 maanden zwanger

4 maanden zwanger.  We naderen nu de helft. 4 maanden zwanger.  We naderen nu de helft.  Je kindje past nog…

Lees meer...

31 weken zwanger

31 Weken zwanger.  Goed moment voor een 2D pretecho 31 Weken zwanger.  Goed moment voor een 2D pretecho.  Ook voor…

Lees meer...

19 weken zwanger

19 Weken zwanger.  Je bent nu bijna in de helft. 19 Weken zwanger.  Je bent nu bijna in de helft. …

Lees meer...

echo 10 weken

Echo 10 weken. Een kindje in gewonere verhoudingen. Echo 10 weken. Een kindje in gewonere verhoudingen.  De armen en benen…

Lees meer...
Scroll naar boven