4D echo

4D echo.  Wat is dat?  Is dat de nieuwste techniek?

4D echo.  Wat is dat?  Is dat de nieuwste techniek?  Een 4D echo is eigenlijk hetzelfde als een 3D echo.  Het gaat hierbij om de 3D techniek.  Binnen de 3D techniek kan je zeggen dat 3D foto’s zijn en 4D film.  De vierde dimensie is beweging, m.a.w. aaneenschakeling van foto’s.  Dat betekent dus dat elke 3D echo eigenlijk een 4D is.  Je filmt daarbij live.  Als je dan stopt en een foto opslaat, dan is die foto 3D.

De termen 3D en 4D worden vaak door elkaar gehaald.  Ook gebruiken we het woord pretecho.  Een pretecho kan wel in 2D, 3D en 4D.

4D echo beeldmateriaal tweede trimester

Hieronder zie je een mooi life filmpje van een zwangerschap van 19 weken.  Blijf hierin vooral kijken.  Het kindje beweegt tijdens de echo en het resultaat wordt langzaam mooier.

In het volgende filmpje zie je een kort life 4D echo van 25 weken.  Je ziet hierin de hele tijd het gezicht.  In het begin ligt er een mooi handje naast.  Als eerste zie je echofoto’s in de schaduwtechniek.  Daarna volgt er een stukje in de gewone 3D techniek.  Op het einde zie je dan weer de schaduwtechniek, omdat dat bij deze baby mooier is.

4D echo’s beeldmateriaal begin derde trimester

Dit is een 4D echo van 28 weken, waarbij er van 3D foto’s een filmpje is gemaakt.  Kijk maar eens hoe mooi dat is.  Op de foto hieronder zie je een gezichtje en een handje.  In het begin van de echo zie je duidelijke gezichtjes zonder handje.  Tijdens deze 4D echo zie je hoe het mondje langzaam verder open gaat.  Dat komt omdat het kindje hier drinkt.  Met wat geluk kan jij dat ook zien tijdens jouw echo.  Verder mogen we nog een armpje, een knietje, een oortje en het geslacht van een jongen zien.  Op het einde kijkt het kindje ons aan.  Hij drinkt daar ook en daardoor kunnen we recht in zijn mondje kijken.  Veel kijkplezier hiermee.

En dit volgende filmpje is een 4D echo van 28 weken. Dat wordt deze keer real life gefilmd.  Op de foto hieronder zie je een hoofdje, met een handje bij.  Op deze manier verloopt de echo ook.  Tijdens de echo beweegt het kindje een beetje.  Je ziet ook ergens een glimlach.  Dat is pas leuk, dus hopen dat jouw kindje dat ook doet tijdens jouw 4D echo.  Als dit filmpje klaar is, dan kan je blijven kijken.  Je komt dan automatisch op de playlist 28 weken en krijgt telkens opnieuw een ander filmpje te zien.

Hier zie nog nog meer over 28 weken zwanger.  Je kan ook verder klikken in deze blog om meer 4D echo filmpjes te zien.

In dit filmpje zie je een 4D echo van 31 weken.  Je ziet hierin vooral gezichtjes.  Eén van de kindjes legt daarbij zijn dikke teen tegen het voorhoofdje.  Verder zie je een kindje dat glimlacht.  Daarna steekt hij ook zijn tong uit.  Toch leuk, zo een life echo.

4D echo beeldmateriaal verder in de derde trimester

Hieronder zie je een life 4D echo 34 weken.  Als eerste zie je een mooi gezichtje.  Heel kort daarna legt het kindje er een handje voor.  Dat zijn dingen die kunnen gebeuren tijdens een pretecho.  Even later mogen we weer wat zien, voor korte tijd.  Soms zijn we dan gewoon blij met wat we al mochten zien.  Medewerking kunnen we niet vragen aan de ongeboren kindjes, wel kunnen we trucjes doen.

Wil je nog meer van dit moois ontdekken? Kijk dan op YouTube Echobaby Marita.

Meest gelezen berichten

10 weken zwanger

10 Weken zwanger.  Een leuk moment voor een echo. 10 Weken zwanger.  Een leuk moment voor een echo. Je kan…

Lees meer...

Wanneer eerste echo?

Wanneer eerste echo?  Gewoon wanneer jij dat wil. Wanneer eerste echo? Gewoon wanneer jij dat wil.  Je bent overtijd, de…

Lees meer...

16 weken zwanger

16 Weken zwanger.  Een ideaal moment voor een extra echo. 16 Weken zwanger.  Een ideaal moment voor een extra echo. …

Lees meer...

echo 12 weken

Echo 12 weken. Een heel leuke ervaring voor jou. Echo 12 weken. Een heel leuke ervaring voor jou.  Een pretecho…

Lees meer...
Scroll naar boven