Geslachtsbepaling 13 weken

Geslachtsbepaling 13 weken.  Vroege geslachtsbepaling.

Geslachtsbepaling 13 weken.  Vroege geslachtsbepaling.  Dat kan vanaf 13w2d.  Op ongeveer 3 maanden zwangerschap ken je dus het geslacht van je ongeboren kindje.

Geslachtsbepaling 13 weken.  Wat kan je verwachten?

Bij Echobaby kan je terecht voor een echo geslachtsbepaling vanaf 13w2d.
Je krijgt een uitgebreide echo. Het geslacht wordt zorgvuldig langs alle kanten bekeken. Je krijgt uitleg over wat er te zien is. Je krijgt ook foto’s van het geslacht mee. Niets zo fijn als een geslachtsbepalende echo. Daarna kan je met een gerust hart alles klaar maken voor je kindje. En verder genieten van de zwangerschap.

Vanaf 13w2d?

Waarom niet vanaf 13w? Omdat er bij de meisjesbeelden nog enkele uitzonderingen zijn die achteraf geen meisjes zijn. Vanaf 13w2d is een geslacht altijd juist.

Hoe kan dat?

Hoe komt het dat Echobaby dat kan en de andere pretechobureau’s niet? Omdat er bij Echobaby een heel duur echotoestel is. Uit de absolute topklasse. Daardoor heb je heel heldere beelden.
Verder wordt er alle tijd genomen. Ook als je kindje niet goed ligt. Misschien moet je wel een hele reeks trucjes doen om je kindje te draaien.

Als je ook graag 3D-echofoto’s of een 4D-echofilmpje hebt dan kan dat. Zoveel meer genieten van je ongeboren kindje. In elke sessie zit het geslacht in.
Via de digitale agenda op deze website kan je zelf een afspraak inplannen. Daarna kan je aftellen en uitkijken naar je baby-date.

Hier zie je een vb van een stukje van een echo met geslachtsbepaling van een meisje van 13w3d.  Een echte echo duurt veel langer.

En als je ondertussen veel echo beeldmateriaal wil bekijken moet je op YouTube Echobaby Marita zijn.

Meest gelezen berichten

23 weken zwanger

23 Weken zwanger.  Hoe gaat het met het kindje? 23 Weken zwanger.  Hoe gaat het met het kindje?  Tijd om…

Lees meer...

echo 38 weken

Echo 38 weken. Nog een echo of wacht je de geboorte af? Echo 38 weken. Nog een echo of wacht je…

Lees meer...

14 weken zwanger

14 Weken zwanger.  Weet je al wat het wordt? 14 Weken zwanger.  Weet je al wat het wordt?  Dat kan…

Lees meer...

500 positieve recensies

500 Positieve recensies kreeg Echobaby van haar zwangere dames. 500 positieve recensies. Dat gaven de zwangere dames die bij Echobaby…

Lees meer...
Scroll to Top