Geslachtsbepaling 13 weken

Geslachtsbepaling 13 weken.  Vroege geslachtsbepaling.

Geslachtsbepaling 13 weken.  Vroege geslachtsbepaling.  Dat kan vanaf 13w2d.  Op ongeveer 3 maanden zwangerschap ken je dus het geslacht van je ongeboren kindje.

Geslachtsbepaling 13 weken.  Wat kan je verwachten?

Bij Echobaby kan je terecht voor een echo geslachtsbepaling vanaf 13w2d.
Je krijgt een uitgebreide echo. Het geslacht wordt zorgvuldig langs alle kanten bekeken. Je krijgt uitleg over wat er te zien is. Je krijgt ook foto’s van het geslacht mee. Niets zo fijn als een geslachtsbepalende echo. Daarna kan je met een gerust hart alles klaar maken voor je kindje. En verder genieten van de zwangerschap.

Vanaf 13w2d?

Waarom niet vanaf 13w? Omdat er bij de meisjesbeelden nog enkele uitzonderingen zijn die achteraf geen meisjes zijn. Vanaf 13w2d is een geslacht altijd juist.

Hoe kan dat?

Hoe komt het dat Echobaby dat kan en de andere pretechobureau’s niet? Omdat er bij Echobaby een heel duur echotoestel is. Uit de absolute topklasse. Daardoor heb je heel heldere beelden.
Verder wordt er alle tijd genomen. Ook als je kindje niet goed ligt. Misschien moet je wel een hele reeks trucjes doen om je kindje te draaien.

Als je ook graag 3D-echofoto’s of een 4D-echofilmpje hebt dan kan dat. Zoveel meer genieten van je ongeboren kindje. In elke sessie zit het geslacht in.
Via de digitale agenda op deze website kan je zelf een afspraak inplannen. Daarna kan je aftellen en uitkijken naar je baby-date.

Geslachtsbepalingen doen we veel bij Echobaby.  Daar zijn dan ook meerdere pagina’s over.  Kijk dus ook eens bij Echo geslachtsbepaling, Jongen of meisje?, Geslacht baby, Echo meisje, Echo jongen, Echo geslacht herkennen.

We starten met geslachtsbepalingen 13 weken meisjes:

In dit filmpje zie je geslachtsbepalingen 13 weken jongens:

Hier zie je een vb van een stukje van een echo met geslachtsbepaling van een meisje van 13w3d.  Een echte echo duurt veel langer.

En als je ondertussen veel echo beeldmateriaal wil bekijken moet je op YouTube Echobaby Marita zijn.

Meest gelezen berichten

37 weken zwanger

37 Weken zwanger.  Het einde nadert.  Bijna een nieuw begin. 37 Weken zwanger. Het einde van de zwangerschap komt al…

Lees meer...

3D echo 32 weken

3D echo 32 weken.  Hier is soms de limiet. 3D echo 32 weken.  Hier is soms de limiet.  Als je…

Lees meer...

Kwaliteit van de echo

Kwaliteit van de echo hangt van meerdere dingen af. Kwaliteit van de echo hangt van meerdere dingen af. Echotoestel Als…

Lees meer...

Positieve zwangerschapstest

Positieve zwangerschapstest.  En dan verder? Positieve zwangerschapstest.  En dan verder?  Proficiat/ gefeliciteerd, je zwangerschapstest is positief.  Wat kan je nu…

Lees meer...
Scroll naar boven