Geslachtsbepaling 13 weken

Geslachtsbepaling 13 weken

Een geslachtsbepaling 13 weken.  Of beter, op 13w2d.  Op ongeveer 3 maanden zwangerschap ken je dus het geslacht van je ongeboren kindje.

Bij Echobaby kan je terecht voor een echo geslachtsbepaling vanaf 13w2d.
Je krijgt een uitgebreide echo. Het geslacht wordt zorgvuldig langs alle kanten bekeken. Je krijgt uitleg over wat er te zien is. Je krijgt ook foto’s van het geslacht mee. Niets zo fijn als een geslachtsbepalende echo. Daarna kan je met een gerust hart alles klaar maken voor je kindje. En verder genieten van de zwangerschap.
Waarom niet vanaf 13w? Omdat er bij de meisjesbeelden nog enkele uitzonderingen zijn die achteraf geen meisjes zijn. Vanaf 13w2d is een geslacht altijd juist.
Hoe komt het dat Echobaby dat kan en de andere pretechobureau’s niet? Omdat er bij Echobaby een heel duur echotoestel is. Uit de absolute topklasse. Daardoor heb je heel heldere beelden.
Verder wordt er alle tijd genomen. Ook als je kindje niet goed ligt. Misschien moet je wel een hele reeks trucjes doen om je kindje te draaien.
Als je ook graag 3D-echofoto’s of een 4D-echofilmpje hebt dan kan dat. Zoveel meer genieten van je ongeboren kindje. In elke sessie zit het geslacht in.
Via de digitale agenda op deze website kan je zelf een afspraak inplannen. Daarna kan je aftellen en uitkijken naar je baby-date.

Meest gelezen berichten

3D echo 36 weken

3D echo 36 weken.  Beter laat dan nooit. 3D echo 36 weken.  Beter laat dan nooit.  Als je kindje goed…

Lees meer...

13 weken echo

13 weken echo.  Nieuw in Nederland. 13 weken echo.  Nieuw in Nederland.  Er wordt nu op 13 weken een echo…

Lees meer...

Termijnecho

Termijnecho.  Echo termijnbepaling. Termijnecho.  Echo termijnbepaling.  In Nederland wordt de eerste echo vaak op 10 weken gedaan.  Dat is de…

Lees meer...

3D echo 18 weken

3D echo 18 weken.  Ook heel mooi. 3D echo 18 weken.  Ook heel mooi.  Zo drukte een mama het uit…

Lees meer...
Scroll naar top