Geslachtsbepaling 13 weken

Geslachtsbepaling 13 weken.  Vroege geslachtsbepaling.

Geslachtsbepaling 13 weken.  Vroege geslachtsbepaling.  Dat kan vanaf 13w2d.  Op ongeveer 3 maanden zwangerschap ken je dus al het geslacht van je ongeboren kindje.

Geslachtsbepaling 13 weken.  Wat kan je verwachten?

Bij Echobaby kan je terecht voor een echo geslachtsbepaling vanaf 13w2d.
Je krijgt een uitgebreide echo. Het geslacht wordt zorgvuldig langs alle kanten bekeken. Je krijgt daarbij uitleg over wat er te zien is. Je krijgt ook foto’s van het geslacht mee. Niets zo fijn als een geslachtsbepalende echo. Daarna kan je met een gerust hart alles klaar maken voor je kindje. En verder genieten van de zwangerschap.

Vanaf 13w2d?

Waarom niet vanaf 13w? Omdat er bij de meisjesbeelden nog enkele uitzonderingen zijn die achteraf geen meisjes zijn. Vanaf 13w2d is een geslacht altijd juist.  Daarom dus vanaf dertien weken en twee dagen.  Gewoon omdat het zeker weten veel fijner is.

Hoe kan dat?

Hoe komt het dat Echobaby dat kan en de andere pretechobureau’s niet? Omdat er bij Echobaby een heel duur echotoestel is. Uit de absolute topklasse. Daardoor heb je heel heldere beelden.
Verder wordt er alle tijd genomen. Ook als je kindje niet goed ligt. Misschien moet je wel een hele reeks trucjes doen om je kindje te draaien.

Als je ook graag 3D-echofoto’s of een 4D-echofilmpje hebt dan kan dat. Zoveel meer genieten van je ongeboren kindje. In elke sessie zit het geslacht in.
Via de digitale agenda op deze website kan je zelf een afspraak inplannen. Daarna kan je aftellen en uitkijken naar je baby-date.

Geslachtsbepaling 13 weken beeldmateriaal 2024

Deze geslachtsbepaling 13 weken is een life filmpje.  Je hoort overal uitleg bij.  Eerst wordt het kindje overlopen.  Daarna staat we stil bij het geslacht.  Het is een jongen.  Kijk zelf maar.  Herken je het?

Geslacht 13 weken beeldmateriaal 2023

Hier zie je een reeks echofoto’s geslachtsbepaling 13 weken meisjes.  Herken je het allemaal?  Vanaf het begin tot het einde allemaal meisjes.

En na de meisjes zie je hier een reeks echofoto’s geslachtsbepaling 13 weken jongens.  Kijk zelf maar naar deze foto’s.

Hier zie je een life filmpje geslachtsbepaling 13 weken.  Bij het starten van het filmpje zie je ineens het geslacht in dwarsrichting.  Het is een meisje.  Het is iets moeilijker om het in lengterichting te bekijken.  Dat komt omdat de navelstreng er voor zit.  Uiteindelijk komt het in beeld.  Het volledige kindje wordt nog overlopen.  Ze ligt op haar buikje.  De armen en benen kan je goed zien.

Dit is een filmpje geslachtsbepaling 13 weken.  Meer precies: het zijn allemaal jongens.  Op elke foto zie je het geslacht.  En dat hebben we vanuit alle kanten bekeken en bij een hele reeks jongens.  Het was hier niet de bedoeling dat het gezicht mooi in beeld kwam.  Als we het geslacht maar konden zien.

Geslacht 13 weken beeldmateriaal 2022

Hier nog een echo geslachtsbepaling 13 weken.  In dit filmpje zie je foto’s van meisjes van 13 weken:

Hier zie je echofoto’s van jongens van geslachtsbepaling 13 weken:

Geslachtsbepalingen doen we veel bij Echobaby.  Daar zijn dan ook meerdere pagina’s over.  Kijk dus ook eens bij Echo geslachtsbepaling, Jongen of meisje?, Geslacht baby, Echo meisje, Echo jongen, Echo geslacht herkennen.

Hier zie je een echo geslachtsbepaling 13 weken meisjes:

In dit filmpje zie je geslachtsbepaling 13 weken jongens:

Hier zie je een stukje van een echo met geslachtsbepaling 13 weken.  Het is van een meisje van 13w3d.  Hier zie je een kort filmpje.  Een echte echo duurt veel langer.

En als je na geslachtsbepaling 13 weken nog veel echo beeldmateriaal wil bekijken, dan moet je op YouTube Echobaby Marita zijn.

Meest gelezen berichten

SEO – Structureel Echoscopisch Onderzoek

SEO – Structureel Echoscopisch Onderzoek. SEO – Structureel Echoscopisch Onderzoek.  De volledige zwangerschap wordt op structurele wijze   overlopen.  Anders…

Lees meer...

500 positieve recensies

500 Positieve recensies kreeg Echobaby van haar zwangere dames. 500 positieve recensies. Dat gaven de zwangere dames die bij Echobaby…

Lees meer...

echo 11 weken

Echo 11 weken. Je ziet een mooi kindje, je eigen kindje. Echo 11 weken. Je ziet een mooi kindje, je…

Lees meer...

3D echo 12 weken

3D echo 12 weken.  Een vaak bekeken moment. 3D echo 12 weken.  Een vaak bekeken moment.  Op 12 weken is…

Lees meer...
Scroll naar boven