Zwangerschaps aankondiging

Zwangerschaps aankondiging.  Wanneer kan je dat best doen?

Zwangerschaps aankondiging.  Wanneer kan je dat best doen?  Als je op 8 weken een kloppend hartje ziet dan is er 93% kans dat alles goed afloopt.  Dat is het moment dat je het aan de wereld kan laten weten.

Natuurlijk hangt het ook af van wanneer jij dat wil laten weten en aan wie je dat wil laten weten.  In een jongere zwangerschap kan je er best rekening mee houden dat niet alle zwangerschappen verder evolueren.  Als je er niet gerust in bent dan kan je eventueel ook wachten tot de medische 12 weken echo.

Je kan eventueel een echo laten maken bij Echobaby met de bedoeling om die echofoto’s of dat echofilmpje met je familie en vrienden te delen.  Een voorbeeld hiervan zie je bij 8 weken zwanger.  Nog meer voorbeelden vind je in deze blog.

Zwangerschaps aankondiging beeldmateriaal

Een zwangerschaps aankondiging op 7 weken?  Is dat een goed idee?  Dat is vroeg, maar je naaste familie wil je het misschien al laten weten.  Hier zie je een life echo van 7 weken.  Dan weet je hoe je kindje er nu uit ziet.

Zwangerschaps aankondiging op 8 weken?  Dit is een echo 8 weken met 2D foto’s en filmpje en 1 3D foto. Dit filmpje echo 8 weken start met een 3D echo foto.  Daarna volgt er een filmpje met kloppend hartje.  Het kindje beweegt hierin.  Het laatste deel van het filmpje bestaat uit foto’s.

Hier zie je een filmpje met echofoto’s van 9 weken.  Oordeel zelf maar of je dit mooie foto’s vindt voor je zwangerschaps aankondiging.

Wacht je liever iets langer met je zwangerschaps aankondiging?  Kijk dan eens naar dit life filmpje van 11 weken.  Dit kindje beweegt veel en laat alles zien.  Na 40 sec draait hij zich om.  Dan zie je een mooi profieltje.  Op het einde zie je een meting.

Een grote aanrader is YouTube Echobaby Marita.  Daar vind je enorm veel echofilmmateriaal.  Genoeg om je de hele zwangerschap week per week te kunnen voorstellen.

Meest gelezen berichten

3D echo 29 weken

3D echo 29 weken.  Puur genieten van je ongeboren baby. 3D echo 29 weken.  Puur genieten van je ongeboren baby. …

Lees meer...

echo 37 weken

Echo 37 weken. Een laatste stand van zake? Echo 37 weken. Een laatste stand van zake?  Wil je je kindje…

Lees meer...

Echo vroedvrouw

Echo vroedvrouw.  Wat zijn hiervan de voordelen? Echo vroedvrouw.  Wat zijn hiervan de voordelen?  Een vroedvrouw heeft kennis van de…

Lees meer...

3D echo 13 weken

3D echo 13 weken.  Het meest bekeken moment bij Echobaby. 3D echo 13 weken.  Het meest bekeken moment bij Echobaby. …

Lees meer...
Scroll naar boven