echo 11 weken

Echo 11 weken. Je ziet een mooi kindje, je eigen kindje.

Echo 11 weken. Je ziet een mooi kindje, je eigen kindje.  Met alles er op en er aan.  Je kunt de verschillende lichaamsdelen nu ook goed herkennen.  En als hij beweegt dan zie je dat nog beter.  Bewegen zal hij zeker doen.  En daar staan wij dan bij stil om dat goed te bekijken.  Daarom is een pretecho zo een fijne ervaring.  Het is elke keer iets uniek.

Hoe ziet een echo van 11 weken er uit?  Kijk hier naar resultaten: playlist 11 weken zwanger, playlist 3D 11 weken en playlist tweeling 11 weken.

Echo 11 weken beeldmateriaal 2024

Deze echo 11 weken is een life filmpje.  Dit kindje beweegt en alles wordt overlopen.  Je kan het profieltje ook goed zien.  Verder zie je hier alles wel.  Kijk zelf maar.

Hier zie je een life filmpje van een echo 11 weken.  Je ziet een mooi profieltje.  Verder komt alles in beeld.  Het kindje wordt gemeten.  Het is 4,6 cm.  Daarmee kan je zien dat het kindje nu 11w3d is.  De uitgetelde datum kan je ook aflezen.  Die donkere plekken over het kindje worden veroorzaakt door de darmen van de mama die er voor liggen.  Dat zorgt voor schaduwen.  Jij kan dat oplossen door met een volle blaas te komen ofwel door te kiezen voor een inwendige echo.

11 weken beeldmateriaal 2023

Hier zie je een filmpje met foto’s echo 11 weken.  Kijk zelf maar van het begin tot het einde wat je allemaal kan zien.

Deze echo 11 weken bestaat uit foto’s en één filmpje.  Eerst zie je een foto.  Daarna volgt het filmpje.  In dat filmpje zie je het kindje bewegen.  Je ziet ook hoe het bloed door de navelstreng stroomt.  Dat wordt in kleur weergegeven.  Verder zie je nog foto’s tot het einde.

11 weken beeldmateriaal 2022

En hier kan je ook op de filmpjes klikken om een echo 11 weken te zien.  Het ene kindje komt al mooier in beeld dan het andere.  Het begint met mooie profieltjes.  Daarna steekt het kindje beide voetjes in de lucht.  Verder komt alles wel ergens in beeld.

In dit filmpje zie je foto’s van echo 11 weken.  Het start met een meting.  Daarna zie je profieltjes.  Kijk zelf maar verder.

En hier zie je een mooi filmpje echo 11 weken.  Alles wordt overlopen.  Het kindje beweegt.  Dat maakt dat je alles nog beter herkent.  Op het einde steekt het kindje zijn handje op.

Kijk hier ook eens: 11 weken zwanger, 3D echo 11 weken en echo 12 weken.

Nog meer kijkplezier heb je op YouTube Echobaby Marita.

Meest gelezen berichten

3D-echo

3D-echo.  Bekijk je ongeboren baby op een 3D-echo. 3D-echo.  Bekijk je ongeboren baby op een 3D-echo.  Je kan hem na…

Lees meer...

Echo meisje

Echo meisje.  Een pretecho geeft je het antwoord. Echo meisje.  Een pretecho geeft je het antwoord.  Bij Echobaby kan je…

Lees meer...

echo 33 weken

Echo 33 weken. Een heel gezellige ontmoeting. Echo 33 weken. Een heel gezellige ontmoeting.  Wie kijkt naar wie?  Als je…

Lees meer...

Termijnecho

Termijnecho.  Dit is een echo termijnbepaling. Termijnecho.  Dit is een echo termijnbepaling.  In Nederland wordt de eerste echo vaak op…

Lees meer...
Scroll naar boven