3D-echo

3D-echo.  Bekijk je ongeboren baby op een 3D-echo.

3D-echo.  Bekijk je ongeboren baby op een 3D-echo.  Je kan hem na de geboorte herkennen.  Nu kan je zien op wie hij lijkt.  Je krijgt zijn eerste echte foto’s.

Wat is dat?  Een 2D-echo kennen we allemaal.  Dat zijn de zwart-witte echo’s zoals je het bij de gynaecoloog ziet.  Een 3D-echo wordt ook met een echotoestel gemaakt.  Dan moet er wel een speciale 3D-probe met de bijhorende software toegevoegd worden aan dat echotoestel.  Het resultaat is dan de buitenkant van je kindje.  En dat is in kleur.  Je ziet dus je kindje zoals het er uit ziet.  Nog meer informatie kan je lezen bij pretecho.  Een pretecho kan in 2D of in 3D.

3D beeldmateriaal

Deze 3D-echo bestaat uit foto’s van kindjes van 13 weken.  Ook in een jonge zwangerschap kan dat mooi zijn.  Dan zie je het kindje volledig.  Kijk zelf maar eens.

In dit filmpje zie je mooie 3D’s van 17 weken:

Dit is een mooie 3D-echo 20 weken.  Dit kindje beweegt veel.  Daardoor zie je telkens iets anders.  Elk lichaamsdeel komt hier wel ergens in beeld.  Kijk zelf maar.

Hier zie je foto’s van 28weken.  Je ziet vooral gezichtjes.  Soms ligt er een handje bij.  Ook zie je geslachten van jongens.

Hier zie je een 3D van 29 weken:

Hier zie je een 3D-echo van 39 weken.  Dat kan niet meer altijd.  Hier kan je het gezichtje nog duidelijk zien.  Wacht wel niet zo lang.  Vroeger is het meestal mooier.  Als je nog een extra 3D eind zwangerschap wil dan kan dat ook.  En dan hopen dat je niet bevallen bent.

Kijk ook eens bij 3D foto’s, 3Dbaby en 4D echo.  Jouw kindje is zeker het mooiste kindje dat je ooit gezien hebt.  Als je dat wil ontdekken dan kan je een afspraak maken.
En als je nog veel meer wil zien dan kijk maar op YouTube Echobaby Marita.

Meest gelezen berichten

39 weken zwanger

39 Weken zwanger. Hoogzwanger.  Je kan nu aftellen. 39 Weken zwanger. Hoogzwanger. Je kan nu aftellen.  Elke dag kan de…

Lees meer...

echo 7 weken

Echo 7 weken. Een langwerpig vormpje met een bredere kant. Echo 7 weken. Een langwerpig vormpje met een bredere kant. …

Lees meer...

Geslacht baby

Geslacht baby.  Vanaf wanneer kan je dat weten? Geslacht baby.  Vanaf wanneer kan je dat weten?  Bij Echobaby kan je…

Lees meer...

3D echo 37 weken

3D echo 37 weken.  De geboorte komt dichterbij. 3D echo 37 weken.  De geboorte komt dichterbij.  De zwangere buik is…

Lees meer...
Scroll naar boven