3D-echo

3D-echo.  Bekijk je ongeboren baby op een 3D-echo.

3D-echo.  Bekijk je ongeboren baby op een 3D-echo.  Je kan hem na de geboorte herkennen.  Nu kan je zien op wie hij lijkt.  Je krijgt zijn eerste echte foto’s.

Wat is een 3D-echo?

Een 2D-echo kennen we allemaal.  Dat zijn de zwart-witte echo’s zoals je het bij de gynaecoloog ziet.  Een 3D-echo wordt ook met een echotoestel gemaakt.  Dan moet er wel een speciale 3D-probe met de bijhorende software toegevoegd worden aan dat echotoestel.  Het resultaat is dan de buitenkant van je kindje en dat is in kleur.  Je ziet dus je kindje zoals het er uit ziet.  Nog meer informatie kan je lezen bij pretecho en pretecho 3D.  Een pretecho kan zowel in 2D, 3D als in 4D.  Hier bespreken we verder de 3D.

3D beeldmateriaal

Deze 3D-echo bestaat uit foto’s van kindjes van 13 weken.  Ook in een jonge zwangerschap kan dat mooi zijn.  Dan zie je het kindje volledig.  Kijk zelf maar eens.

In dit filmpje zie je mooie 3D’s van 17 weken:

Dit is een mooie 3D-echo 20 weken.  Dit kindje beweegt veel.  Daardoor zie je telkens iets anders.  Elk lichaamsdeel komt hier wel ergens in beeld.  Kijk zelf maar.

3D-echo 24 weken filmpje. Hier zie je een life 3D echo 24 weken.  Je ziet hierin een gezichtje en 2 handjes.  Ook zie je een oortje.  Op het einde is alleen het gezichtje in beeld.  Veel kijkplezier.

Hier zie je foto’s van 28weken.  Je ziet vooral gezichtjes.  Soms ligt er een handje bij.  Ook zie je geslachten van jongens.

Hier zie je een 3D van 29 weken:

Hier zie je een 3D-echo van 39 weken.  Dat kan niet meer altijd.  Hier kan je het gezichtje nog duidelijk zien.  Wacht wel niet zo lang.  Vroeger is het meestal mooier.  Als je nog een extra 3D eind zwangerschap wil dan kan dat ook.  En dan hopen dat je niet bevallen bent.

3D echo extra beeldmateriaal

Krijg jij er ook niet genoeg van om 3D echo’s te bekijken, kijk dan zeker op 3D echo.  Je kan dan urenlang filmpjes aanklikken.  Veel kijkplezier.

Kijk ook eens bij 3D foto’s, 3Dbaby en 4D echo.  Jouw kindje is zeker het mooiste kindje dat je ooit gezien hebt.  Als je dat wil ontdekken dan kan je een afspraak maken.
En als je nog veel meer wil zien dan kijk maar op YouTube Echobaby Marita.

Marita Vanden Boer

Marita Vanden Boer

Marita Vanden Boer is een vroedvrouw met 19 jaar ervaring op materniteit, verloskamer, zwangerschapspathologie en prematurenafdeling.
In 2007 heeft ze Echobaby opgericht en nu maakt ze pretecho's.

Meest gelezen berichten

37 weken zwanger

37 Weken zwanger.  Het einde nadert.  Bijna een nieuw begin. 37 Weken zwanger. Het einde van de zwangerschap nadert.  Bijna…

Lees meer...

Positieve zwangerschapstest

Positieve zwangerschapstest.  En dan verder? Positieve zwangerschapstest.  En dan verder?  Proficiat/ gefeliciteerd, je zwangerschapstest is positief.  Wat kan je nu…

Lees meer...

3D echo 35 weken

3D echo 35 weken.  Kijk eens hoe mooi je kindje nu is. 3D echo 35 weken.  Kijk eens hoe mooi…

Lees meer...

echo 16 weken

Echo 16 weken. Een mooi moment tussen 2 medische echo’s. Echo 16 weken. Een mooi moment tussen 2 medische echo’s. …

Lees meer...
Scroll naar boven