echo 15 weken

Echo 15 weken. Een leuk minimensje dat beweegt.

Echo 15 weken. Een leuk minimensje met alles er op en eraan dat beweegt.  Heel mooi om dat zo te zien.  Er is nu nog voldoende plaats rondom het kindje.  Hij springt dus niet zomaar uit beeld door te bewegen.  Je krijgt een mooi overzicht van het geheel en de bewegingen.

Wil je dat ook eens zien?  Kijk dan hier onder maar:

Echo 15 weken beeldmateriaal 2024

Dit is een life filmpje echo 15 weken.  Het kindje komt hier heel mooi in beeld.  Kijk maar eens hoe mooi het profieltje is.  Je ziet daarna ook een meting.  Het kindje is nu 9 cm en dat komt overeen met 14w6d.  Alles wordt één voor één overlopen.  De navelstreng zit hier voor het geslacht.  Gelukkig hebben we dat al kunnen zien voor dat we dit filmpje hebben gemaakt.

Deze echo 15 weken is een life filmpje.  Alles komt in beeld.  Het kindje beweegt hierbij.  Je ziet telkens een pijltje rond gaan.  Op die manier wordt alles overlopen.  Herken je hierbij het geslacht?

15 Weken beeldmateriaal 2023

Dit filmpje echo 15 weken bestaat uit foto’s.  Als eerste zie je een lichaampjes met een mooi profieltje.  Het gaat verder met de doorbloeding in kleur en een open mondje.  Dat is omdat het kindje drinkt.  Dat kan dus ook al.  Kijk zelf maar wat je nog allemaal kan zien.

Hier zie je een filmpje echo 15 weken met foto’s.  Het begint met profieltjes.  Verder komt alles wel ergens in beeld.

Dit is een echofilmpje 15 weken. Hieronder zie je het geslacht van een jongen.  Elk lichaamsdeel komt in beeld.  Je hoort overal uitleg bij.  Gewoon het geluid aanzetten tijdens de echo en dan het pijltje volgen.

15 Weken beeldmateriaal 2022

In dit filmpje zie je foto’s van echo 15 weken.  Je ziet vooral mooie gezichtjes.  Verder komt alles wel ergens in beeld.  Er is ook zowel een jongen als een meisje bij.  In de categorie leuke weetjes werd er hier een handje gemeten.  Dat is nu 1,4 cm.  Het kindje is ruim 9 cm op dit moment.

Hier zie je een filmpje met foto’s van echo 15 weken.  Het begint hier met profieltjes.  Het gaat verder met profieltjes en het eindigt met de navelstreng.  Kijk zelf maar.

Nog een echo 15 weken.  Op het startblad zie je de rug.  Het filmpje begint met gezichtjes en lichaampjes.  Daarna volgt er een filmpje.  Daarin zie je het bloed stromen in kleur.  Verder zie je ook nog heel wat profieltjes.  Het eindigt met een kindje dat zijn handje opsteekt.

Hier zie je een hele reeks resultaten van echo 15 weken: playlist 15 weken zwanger, playlist 3D 15 weken en playlist tweeling 15 weken.

Waarschijnlijk heb je ook interesse in 15 weken zwanger, 3D echo 15 weken en echo 16 weken.

En als je dan nog graag verder filmpjes bekijkt en ook van andere zwangerschapsduren, dan moet je op YouTube Echobaby Marita zijn.

Meest gelezen berichten

3D echo 34 weken

3D echo 34 weken.  Je bent al ver gevorderd. 3D echo 34 weken.  Je bent al ver gevorderd.  Met wat…

Lees meer...

28 weken echo

28 weken echo.  Dit is de derde medische echo. 28 weken echo.  Dit is de derde medische echo.  De echo…

Lees meer...

echo’s zwangerschap

Echo’s zwangerschap. Hier zie je een mooi overzicht. Echo’s zwangerschap. Hier zie je een mooi overzicht.  Op elk moment in…

Lees meer...

3D echo 28 weken

3D echo 28 weken.  Het ideale moment voor een 3D . 3D echo 28 weken.  Het ideale moment voor een…

Lees meer...
Scroll naar boven