Echo geslacht herkennen

Echo geslacht herkennen.  Hier leer je er meer van.

Echo geslacht herkennen.  Hier leer je er meer van.  Kijk maar naar de foto’s en filmpjes hieronder.  Je ziet echo’s waarop je het geslacht kan herkennen.  Zowel van jongens als van meisjes.  En dat van verschillende zwangerschapsduren.

Hoe beter het echotoestel is, hoe vroeger je het duidelijk kan zien.  Dat is dus de reden waarom het bij Echobaby al zo vroeg kan gezien worden.  Er is een echotoestel uit de topklasse.  Dat resulteert in mooiere foto’s voor jou.

Je kan ook naar Echobaby komen voor een pretecho.  Dan kijken we samen naar het geslacht.  Het kan hier vanaf 13w2d.  Hier kan je een afspraak maken.

Wil je zelf ook oefenen met echo geslacht herkennen?  Kijk dan maar in de filmpjes hier onder:

Echo geslacht herkennen beeldmateriaal 2024

Echo geslacht herkennen.  Dit is een echo geslachtsbepaling van 15 weken.  Een life filmpje.  Herken jij het geslacht?  Het komt vrij vaak in beeld.  Er wordt ook naar gewezen.

Echo geslacht beeldmateriaal 2023

In dit filmpje echo geslacht herkennen zie je jongens van 13 weken.  Je ziet zowel foto’s in lengterichting als in dwarsrichting.  Op sommige foto’s staat er een pijltje bij.  Vaak is een jongen duidelijk te herkennen voor de ouders.  Toch zeker als het eerst enkele keren wordt aangeduid.

En in dit filmpje echo geslacht herkennen zie je dan meisjes van 13 weken.  Ook zowel foto’s in lengterichting als in dwarsrichting.  En ook soms met pijltjes en ‘een meisje’ bijgeschreven.  Een klein ongeboren meisje dat ziet er heel anders uit dan we gewoon zijn.  Daarom is dat vaak niet goed te herkennen voor de ouders.  Hier kan je oefenen.

Echo geslacht beeldmateriaal 2022

Een echo geslacht herkennen bij een tweeling van 20 weken.  Dat doen we niet vaak.  Gewoon omdat het al heel veel vroeger kan.  Het zijn hier 2 meisjes.  De geslachten worden afwisselend in beeld gebracht:

In dit filmpje zie je echo’s van het geslacht van meisjes van 13 weken.  Kan je het herkennen?

en in dit filmpje zie je dan jongens van 13 weken:

Echo geslacht beeldmateriaal vorig echotoestel

Hier zie je foto’s van meisjes van 13 weken:

En hier meisjes van 14 weken:

Hier zie je foto’s van jongens van 13 weken:

Echo geslacht herkennen.  Hier zie je jongens van 14 weken:

Kijk ook eens bij echo meisje en echo jongen. Geslachtsbepaling 13 weken, Echo geslachtsbepalingJongen of meisje?, Geslacht baby, Echo geslacht herkennen.
En ontdek nog meer op YouTube Echobaby Marita.

Meest gelezen berichten

27 weken zwanger

27 Weken zwanger.  Je kindje ontwikkelt dankzij zijn mama. 27 Weken zwanger.  Je kindje ontwikkelt dankzij zijn mama.  Hij heeft…

Lees meer...

9 weken zwanger

9 Weken zwanger.  Geloof je al dat je zwanger bent? 9 Weken zwanger.  Geloof je al dat je zwanger bent? …

Lees meer...

3D echo 23 weken

3D echo 23 weken.  De uiterlijke kenmerken worden zichtbaar. 3D echo 23 weken.  De uiterlijke kenmerken worden zichtbaar.  Langzaam begint…

Lees meer...

echo 25 weken

Echo 25 weken. Even naar je kindje kijken? Echo 25 weken. Even naar je kindje kijken?  Of beter nog: uitgebreid…

Lees meer...
Scroll naar boven