echo 14 weken

Echo 14 weken. Ken je het geslacht al? Jongen of meisje?

Echo 14 weken. Ken je het geslacht al?  Jongen of meisje?  Met een pretecho geslachtsbepaling kan je dat nu al te weten komen.  Wacht daarom niet langer om het te weten te komen.  Gewoon een pretecho inplannen, hier kan je een afspraak maken.  En dan kan je daarna alle spulletjes in de juiste kleur aanschaffen.  Kijk eens bij Geslacht baby om meer te weten te komen.  Als je graag een mooi overzicht van je kindje hebt dan is het nu een goed moment.  Alles past nog in één beeld. Een echo 14 weken heeft dus de bedoeling om je kindje volledig te zien.  Je kan hem ook in zijn geheel zien bewegen.

Wat zie je op een echo 14 weken?

  • Een duidelijk kindje dat meestal vrolijk beweegt.  Meer heb jij niet nodig om vrolijk te worden.
  • een mooi gezichtje en een baby’tje in het klein, met alles er op en er aan.
  • Als je dat wil weten, dan kom je nu het geslacht te weten.  Wil je het liever pas op de gender reveal ontdekken?  Geen probleem, dan schrijven we het op.  Wees gerust: je komt het niet per ongeluk te weten.  Wel even melden dan.

Kan een echo altijd via de buik op 14 weken?

Meestal wel.  Bij sommige obese dames nog niet.  Als het kindje met het hoofdje tegen de buik van de mama zit en de billetjes tegen de rug, dan doen we eerst trucjes om hem te draaien.  Moest dat niet lukken dan kan het dat we het geslacht alleen via een inwendige echo kunnen zien.  Dat is een extra mogelijkheid, maar nooit een verplichting.

Echo 14 weken beeldmateriaal

Wil je graag weten hoe een echo 14 weken er uit ziet?  Klik dan maar op de filmpjes hieronder.

Dit is een echo 14 weken met zowel foto’s als filmpjes.  Het begint met een filmpje.  Tijdens dat filmpje zie je het kindje drinken.  Een pretecho is er op gericht om die dingen er uit te halen.  Daarom staan we daar bij stil.  In een verder filmpje drinkt hij nog eens.  Verder mag je zelf kijken wat er nog te zien is.

Deze echo 14 weken bestaat uit foto’s en filmpjes.  In de filmpjes zie je bloed stromen door de navelstreng, de grote bloedvaatjes en het hartje.  Dat kleurt op.  Op de foto’s zie je ongeveer alles.  Kijk maar.

Hier zie je foto’s van echo 14 weken.  Je ziet zowel mooie profieltjes, als een opgestoken handje, de navelstreng in kleur en nog veel meer.  Kijk zelf maar.

In deze echo 14 weken zie je vooral mooie profieltjes.  Verder komt elk lichaamsdeel wel ergens in beeld:

Echo’s 14 weken

Kijk hier maar naar meer resultaten van echo 14 weken.  Alles komt wel ergens in beeld.  Eén van de kindjes steekt tegelijkertijd zijn handje op.  Je kan alle vingertjes daarbij goed zien.

Dit filmpje bestaat uit echo’s van 14 weken.  Het begint met een kindje dat zijn handje opsteekt.  Wat had hij beter kunnen doen om zijn ouders blij te maken?

Deze echo 14 weken bestaat, net zoals het vorige filmpje, uit allemaal foto’s.  Toch kan je daarmee een mooi overzicht van de zwangerschap krijgen.  Om te beginnen zie je hier al ineens een mooi profieltje met 2 handjes bij.  Kijk zelf maar verder.

Echo’s 14 weken deel 2

Hier kan je een 3D echo 14 weken bekijken.  Kijk zelf maar.  Dat is toch wel heel herkenbaar.  Bovendien zie je het kindje van kop tot teen.  Zowel in de gewone 3D techniek als in de schaduwtechniek.

In deze filmpjes zie je foto’s van echo 14 weken.  Op het startblad zie je een mooie doorsnede door het lichaampje en het profieltje.  Je ziet daarbij ook een meting.  Het filmpje begint met mooie profieltjes.  Verder zie je de navelstreng.  Daarbij zie je het bloed in kleur.  Kijk zelf maar wat je nog allemaal kan zien.

Deze echo 14 weken is een mooi filmpje van 14 weken.  Je hoort overal uitleg bij en je ziet het geslacht.  Het is een meisje.  Wat speciaal is in dit filmpje is dat het kindje aan het voorhoofdje krabt.  Nadat je dit filmpje bekeken hebt kan je blijven kijken.  Er start telkens opnieuw een nieuw filmpje.  Dat komt doordat je nu op de playlist 14 weken zwanger zit.  Veel kijkplezier hiermee.

Hier zie je voorbeelden van echo’s van 14 weken: playlist 14 weken zwanger, playlist 3D 14 weken en playlist tweeling 14 weken.

En kijk hier op de website eens bij 14 weken zwanger, 3D echo 14 weken en echo 15 weken.

Waarschijnlijk heb je ook interesse in Youtube Echobaby Marita.  Daar vind je filmpjes van alle zwangerschapsduren.

Meest gelezen berichten

echo 34 weken

Echo 34 weken. Maak nu nog dringend een afspraak. Echo 34 weken. Maak nu nog dringend een afspraak.  Rond deze…

Lees meer...

echo 21 weken

Echo 21 weken. Wat kan je nog te weten komen? Echo 21 weken. Wat kan je nog te weten komen…

Lees meer...

8K Echo

8K Echo. Upgrade van 3D via 6D tot fotorealistisch. 8K Echo. Upgrade van 3D via 6D tot fotorealistisch.  We vertrekken dus…

Lees meer...

3D echo 10 weken

3D echo 10 weken.  Heel klein en heel bijzonder. 3D echo 10 weken.  Heel klein en heel bijzonder.  Heel leuk…

Lees meer...
Scroll naar boven