23 weken zwanger

23 Weken zwanger.  Hoe gaat het met het kindje?

23 Weken zwanger.  Hoe gaat het met het kindje?  Tijd om even binnen te kijken met een echo.  Het kindje weegt nu 500 à 530 gram.

Wat gebeurt er met je baby op 23 weken?

  • de hersencellen en zintuigen ontwikkelen zich verder.  Je kindje maakt bewustere bewegingen.  Hij reageert al op de buitenwereld.
  • de longen rijpen verder.
  • de alvleesklier (pancreas) ontwikkelt zich.
  • hij wordt sterker.  Misschien voelt de papa hem nu ook bewegen.
  • hij kan de hik hebben.

Wat gebeurt er met jouw lichaam op 23 weken?

  • meer kans op urineweginfecties.
  • sneller moe en futloos.  Vergeet je vitaminen en ijzer niet te nemen.
  • opgezwollen voeten en enkels
  • slijmvliezen in de neus zijn gezwollen, waardoor je kan beginnen snurken.  Dat gaat over na de geboorte.
  • kramp in de kuiten.

23 Weken zwanger beeldmateriaal

Wil je graag weten hoe een kindje van 23 weken zwanger er uit ziet, dan kan je hieronder naar de filmpjes kijken.

Hier zie je een life filmpje van 23 weken zwanger.  Het kindje zit in stuitligging.  Daardoor start dit filmpje met de onderkant.  Later komt het profieltje ook nog in beeld.  Het kindje wordt volledig overlopen.  Als je het pijltje volgt dan krijg je alles te zien.  Herken je het allemaal?  Zo kan jouw echo 23 weken zwanger er ook uitzien.  Ze duurt wel langer, je krijgt overal uitleg bij en je kan ook al je vragen stellen.

Deze echo van 23 weken is een life filmpje.  Alleen het hoofd en het bovenlichaam komen in beeld.  Er wordt hier vrij lang stil gestaan bij het kloppend hartje.  Kijk zelf maar.

Dit is hier een heel kort filmpje met 3 foto’s van 23 weken zwanger: een mooi profiel, een geslacht van een jongen en 2 voetjes.  Op het startblad zie je een mooi profieltje.

Hier zie je een echo van 23 weken zwanger waarin alles uitgelegd wordt.  Als je eerst dit filmpje bekijkt en beluistert dan herken je waarschijnlijk meer in de andere filmpjes.  Het begint hier met het hoofdje.  Het kindje ligt hier in hoofdligging.  Dat is dan verder al een zorg minder.  Volg nu maar gewoon de stem en kijk maar wat je ziet.  Alles wordt hier goed uitgelegd.  Je kan gewoon blijven kijken als dit filmpje gedaan is.  Er komt nog een filmpje en dat telkens opnieuw.  Je zit dan op de playlist 23 weken zwanger.  Veel kijkplezier.

Waarschijnlijk heb je ook interesse in echo 23 weken, 5 maanden zwanger, 3D echo 23 weken, 22 weken zwanger en 24 weken zwanger.

En nog meer kan je zien op YouTube Echobaby Marita.

Meest gelezen berichten

Echo jongen

Echo jongen.  Ontdek het geslacht bij een pretecho. Echo jongen.  Ontdek het geslacht bij een pretecho.  In de filmpjes hieronder…

Lees meer...

3Dbaby

3Dbaby.  Je ongeboren baby in 3D bekijken. 3Dbaby.  Je ongeboren baby in 3D bekijken.  Vooral als dat jouw baby is,…

Lees meer...

Eerste echo zwangerschap

Eerste echo zwangerschap.  Wanneer doe je dat? Eerste echo zwangerschap.  Wanneer doe je dat?  Gewoon wanneer dat jij dat wil. …

Lees meer...

Duur zwangerschap

Duur zwangerschap.  Een zwangerschap is 9 maanden of 40 weken. Duur zwangerschap.  Een zwangerschap is 9 maanden of 40 weken. …

Lees meer...
Scroll naar boven