5 weken zwanger

5 weken zwanger.  Het allereerste echobeeld.

5 weken zwanger.  Het allereerste echobeeld.  Op iets meer dan 5 weken zie je ‘een puntje’ op de echo.  Dat dan is het vruchtje.  Op 5w5d is je kindje 2 mm en zien we ook een kloppend hartje.  Daarom is het vanaf dan een leuke echo.  Nieuw leven begint.  Dit is vaak de eerste echo.  Toekomstige ouders worden daar heel gelukkig van.

5 weken zwanger beeldmateriaal 2024

Deze echo 5 weken zwanger is een life echo.  Je ziet een vruchtje met kloppend hartje.  Het vruchtje is 5w5d.  Ook wordt de doorbloeding van het hartje weergegeven in kleur.  Naast het vruchtje zie je een dooierzakje.

5 weken beeldmateriaal 2023

Dit filmpje van 5 weken zwanger bestaat uit foto’s en filmpjes.  Zoals je hier kan zien wordt er soms in een prille zwangerschap gemeten a.h.v. het vruchtwater.  Dat is als het vruchtje te klein is om te meten.  Pas vanaf 5w5d krijg je een uitgetelde datum op basis va het vruchtje.  In de filmpjes tussenin zie je het hartje kloppen.

5 weken beeldmateriaal 2022

Hier zie je echofilmpjes met echofoto’s van 5 weken zwanger:

5 weken beeldmateriaal vorig echotoestel

Dit zijn allemaal echofoto’s van 5 weken zwanger die via de buik gemaakt zijn.  De donkere plekken in beeld zijn schaduwen van de darmen.  In de baarmoeder zie je vruchtwater, een vruchtring en een dooierzakje.  Op sommige foto’s staat een pijltje bij het vruchtje.

Dit is een filmpje met foto’s van 5 weken zwanger.  De eerste reeks zijn foto’s van een uitwendige echo.  Hier zie duidelijk vruchtwater, een vruchtje en de vruchtring.  Je ziet er ook een meting op.  Verder zie je foto’s van een inwendige echo.  Zoals je kan zien zijn die foto’s duidelijker.

Hier zie je echofoto’s van 5 weken zwanger.  De eerste reeks foto’s gaat over een zwangerschap van 5w2d.  Dan zie je vruchtwater en een puntje.  Dat puntje is het vruchtje.  Nu is er nog geen kloppend hartje.  Verder in het filmpje zie je een plekje.  Dan gaat het over een zwangerschap van ruim 5 weken, richting de 6.  Zie je ook een streepje vanuit dat plekje?  Dat plekje is het vruchtje.  Dat streepje is de navelstreng en die loopt tot de moederkoek.

Kijk ook eens bij echo 5 weken, 1 maand zwanger, 4 weken zwanger en 6 weken zwanger.

Het echobeeld wordt langzaam mooier en mooier.  Kijk maar op YouTube Echobaby Marita

Meest gelezen berichten

30 weken echo

30 weken echo.  Dit is een medische groeiecho. 30 weken echo.  Dit is een medische groeiecho.  De 30 weken echo…

Lees meer...

4D echo

4D echo.  Wat is dat?  Is dat de nieuwste techniek? 4D echo.  Wat is dat?  Is dat de nieuwste techniek? …

Lees meer...

Veel drinken voor echo

Veel drinken voor echo.  Waarom kan je dat best doen? Veel drinken voor echo.  Waarom kan je dat best doen? …

Lees meer...

3D echo 11 weken

3D echo 11 weken.  Je kan een kindje herkennen. 3D echo 11 weken.  Je kan een kindje herkennen.  Op 11…

Lees meer...
Scroll naar boven