Zwangerschaps fotoshoot

Zwangerschaps fotoshoot.  Laat een reeks echofoto’s maken.

Zwangerschaps fotoshoot. Laat een reeks echofoto’s maken.  Altijd leuk om te zien en te bewaren als herinnering.  Je kan ook een hele (echo)fotoalbum maken.  Vanaf de eerste echo tot aan de geboorte: dat is een mooie zwangerschaps fotoshoot.  Wil je daarover eerst meer over lezen dan kan je bij pretecho kijken.

In elke sessie met USB krijg je een hele reeks digitale foto’s.  Bij elke 2D-sessie krijg je ook 5 grote echofoto’s mee.  Als je kiest voor een 3D-sessie, dan krijg je altijd een kleurenfoto mee.  Bij sessies en tarieven vind je hierover meer uitleg.

Je kan zowel een één-malige zwangerschaps fotoshoot laten doen, als geregeld terugkomen.  Als je 1 keer per maand komt, dan zie je elke keer iets heel anders.  Dat is omdat je kindje groeit en ontwikkelt.

Zwangerschaps fotoshoot in 2D

Laten we als eerste eens kijken (gewoon op de roze linken klikken) hoe een 2D zwangerschaps fotoshoot vanaf 6 tot 12 weken er uit ziet.  Om de 2 weken, omdat dat heel erg verandert:

6 weken zwanger

8 weken zwanger

Hier kijken we al eens naar een zwangerschaps fotoshoot met echofoto’s en filmpjes van 9 weken.  Je kan al een duidelijk vormpje herkennen.  In de filmpjes zie je het kindje bewegen.  Je ziet ook het hartje kloppen.  Verder zie je nog het bloed dat door de navelstreng en het lichaampje stroomt.  Dat wordt in kleur duidelijk voorgesteld.

10 weken zwanger

Hier zie je een zwangerschaps fotoshoot filmpje 10 weken zwanger.  Vanaf het begin zie je het hartje kloppen.  Verder zie je ergens het bloed door de navelstreng stromen in kleur.  Kijk zelf maar verder.

12 weken zwanger

In dit filmpje zie je echofoto’s van 14 weken:

Dit is een zwangerschaps fotoshoot life filmpje echo 15 weken.  Het kindje komt heel mooi in beeld.  Kijk eens hoe mooi het profieltje is.  Je ziet ook een meting.  Het kindje is 9 cm en dat komt overeen met 14w6d.  Alles wordt overlopen.  De navelstreng zit hier voor het geslacht.  Gelukkig hebben we dat al kunnen zien voor we dit filmpje hebben gemaakt.

Ter illustratie van zwangerschaps fotoshoot kan je hier een mooi echofilmpje van 18 weken bekijken.  Als eerste komt het hoofdje mooi in beeld.  Daarna wordt alles overlopen.  Ondertussen zie je het hartje krachtig kloppen.  Ook zie je daar het bloed doorstromen in kleur.  Het kindje drinkt en beweegt.  Je ziet ook nog voetjes en het geslacht.  Herken je dat hier?  Het eindigt zoals het begonnen is, met een mooi profieltje.

Fotoshoot in 3D

Een 3D zwangerschaps fotoshoot zullen we starten vanaf 9 weken en om de 4 weken bekijken:

3D echo 9 weken

 3D echo 13 weken

Hier kan je ineens een voorbeeld van een zwangerschaps fotoshoot van 13 weken bekijken:

3D echo 17 weken en 3D echo 21 weken

Hier zie je een zwangerschaps fotoshoot met foto’s van een 3D echo 21 weken.  Je ziet hier gezichtjes.  Op sommige foto’s staat ook een handje en de navelstreng.  Zoals je ziet aan het gezichtje is het kindje nu nog mager.  Boven de 26 weken komt er vet bij en krijgt het kindje mooi bolle wangetjes.

3D echo 25 weken

Deze zwangerschaps fotoshoot bestaat uit 3D-echofoto’s van 27 weken.  Je ziet hierin gezichtjes, handjes, voetjes en het geslacht van een jongen.

3D echo 29 weken

Deze volgende zwangerschaps fotoshoot is een life 3D echo 31 weken.  Hierin kijkt het kindje ons recht aan.  Dat is de hoop van alle toekomstige ouders, helaas is dat vaak niet het geval.

3D echo 33 weken

Een hele evolutie.

Als je daarna graag nog meer bekijkt, dan moet je op YouTube Echobaby Marita zijn.

Marita Vanden Boer

Marita Vanden Boer

Marita Vanden Boer is een vroedvrouw met 19 jaar ervaring op materniteit, verloskamer, zwangerschapspathologie en prematurenafdeling.
In 2007 heeft ze Echobaby opgericht en nu maakt ze pretecho's.

Meest gelezen berichten

20 weken zwanger

20 weken zwanger.  Tijd voor de medische echo. 20 weken zwanger.  Tijd voor de medische echo.  Gaat alles goed?  Je…

Lees meer...

3D echo 31 weken

3D echo 31 weken.  Dringend een afspraak maken. 3D echo 31 weken.  Dringend een afspraak maken als je dat nog…

Lees meer...

echo 32 weken

Echo 32 weken. Kom nu dringend voor een pretecho. Echo 32 weken. Kom nu dringend voor een pretecho als je…

Lees meer...

29 weken zwanger

29 Weken zwanger.  De derde trimester is ingezet. 29 Weken zwanger.  De derde trimester is ingezet.  Sinds vorige week.  Je…

Lees meer...
Scroll naar boven