Zwangerschaps fotoshoot

Zwangerschaps fotoshoot.  Laat een reeks echofoto’s maken.

Zwangerschaps fotoshoot. Laat een reeks echofoto’s maken.  Altijd leuk om te zien en te bewaren als herinnering.  Je kan ook een hele (echo)fotoalbum maken.  Vanaf de eerste echo tot aan de geboorte.  Wil je hier eerst meer over lezen dan kan je bij pretecho kijken.

In elke sessie met USB krijg je een hele reeks digitale foto’s.  Bij elke 2D-sessie krijg je 5 grote echofoto’s mee.  Als je kiest voor een 3D-sessie dan krijg je een kleurenfoto mee.  Bij sessies en tarieven vind je hier meer uitleg over.

Je kan een 1-malige zwangerschaps fotoshoot laten doen of je kan geregeld komen.  Als je 1 keer per maand komt dan zie je elke keer iets heel anders.  Je kindje groeit en ontwikkelt.

Zwangerschaps fotoshoot in 2D

Laten we eens kijken (gewoon op de roze linken klikken) hoe een 2D zwangerschaps fotoshoot vanaf 6 tot 12 weken er uit ziet.  Om de 2 weken omdat dat heel erg verandert:

6 weken zwanger

8 weken zwanger

Hier kijken we al eens naar een zwangerschaps fotoshoot met echofoto’s en filmpjes van 9 weken.  Je kan al een duidelijk vormpje herkennen.  In de filmpjes zie je het kindje bewegen.  Je ziet ook het hartje kloppen.  Verder zie je nog het bloed dat door de navelstreng en het lichaampje stroomt.  Dat wordt in kleur duidelijk voorgesteld.

10 weken zwanger

Hier zie je een zwangerschaps fotoshoot filmpje 10 weken zwanger.  Vanaf het begin zie je het hartje kloppen.  Verder zie je ergens het bloed door de navelstreng stromen in kleur.  Kijk zelf maar verder.

12 weken zwanger

In dit filmpje zie je echofoto’s van 14 weken:

Dit is een zwangerschaps fotoshoot life filmpje echo 15 weken.  Het kindje komt heel mooi in beeld.  Kijk eens hoe mooi het profieltje is.  Je ziet ook een meting.  Het kindje is 9 cm en dat komt overeen met 14w6d.  Alles wordt overlopen.  De navelstreng zit hier voor het geslacht.  Gelukkig hebben we dat al kunnen zien voor we dit filmpje hebben gemaakt.

Fotoshoot in 3D

Een 3D zwangerschaps fotoshoot zullen we starten vanaf 9 weken en om de 4 weken bekijken:

3D echo 9 weken

 3D echo 13 weken

Hier kan je ineens een voorbeeld van een zwangerschaps fotoshoot van 13 weken bekijken:

3D echo 17 weken en 3D echo 21 weken

Hier zie je een zwangerschaps fotoshoot met foto’s van een 3D echo 21 weken.  Je ziet hier gezichtjes.  Op sommige foto’s staat ook een handje en de navelstreng.  Zoals je ziet aan het gezichtje is het kindje nu nog mager.  Boven de 26 weken komt er vet bij en krijgt het kindje mooi bolle wangetjes.

3D echo 25 weken

Deze zwangerschaps fotoshoot bestaat uit 3D-echofoto’s van 27 weken.  Je ziet gezichtjes, handjes, voetjes en het geslacht van een jongen.

3D echo 29 weken

3D echo 33 weken

Een hele evolutie.

Als je graag nog meer bekijkt dan moet je op YouTube Echobaby Marita zijn.

Meest gelezen berichten

5 weken zwanger

5 weken zwanger.  Het allereerste echobeeld. 5 weken zwanger.  Het allereerste echobeeld.  Op iets meer dan 5 weken zie je…

Lees meer...

40 weken zwanger

40 Weken zwanger.  Je kindje kan nu elke dag komen. 40 Weken zwanger.  Je kindje kan nu elke dag komen. …

Lees meer...

echo 16 weken

Echo 16 weken. Een mooi moment tussen 2 medische echo’s. Echo 16 weken. Een mooi moment tussen 2 medische echo’s. …

Lees meer...

9 weken zwanger

9 Weken zwanger.  Geloof je al dat je zwanger bent? 9 Weken zwanger.  Geloof je al dat je zwanger bent? …

Lees meer...
Scroll naar boven