6D Echo

6D Echo. Je kindje nog mooier en realistischer.

6D Echo. Je kindje nog mooier en realistischer.  Dat kan door gebruik te maken van geavanceerde technieken.  Hierbij wordt een 3D echofoto omgezet in een realistisch 6D.

We vertrekken dus van een 3D-pretecho bij Echobaby.  Uit de gemaakte 3D-foto's wordt de mooiste gekozen.  Als die nog in het echotoestel zit kan die eventueel nog wat verbeterd worden bij Echobaby.  Voor die techniek kan je kijken bij 7D echopakket.  De verdere stappen worden gedaan door een gespecialiseerde firma.  Binnen de week zal je je foto via mail krijgen.  Je krijgt zowel de 6D echo als het transformatiefilmpje en de vergelijking via mail.  Wil je nog mooier en nog fotorealistischer?  Kijk dan eens bij 8K echo.

Wil je een 6D echo van jouw baby?  Dan kan je dat bij Echobaby vlak na de echo bespreken.  Je kan ook mailen naar Echobaby@Skynet.be.  We hebben een digitale 3D echo nodig.  Liefst een mooie foto met niets voor het gezichtje.  Voor 30 euro heb je een 6D echo van een 3D echo van Echobaby.  Met een andere foto is het 40 euro.  Dat is omdat de persoon die die maakt daar meer tijd voor nodig heeft.  Je kan hier een afspraak maken voor zowel een 3D echo als een 6D echo.  Kies maar een 3D-sessie en in de mededeling kan je een 6D-echo aan toevoegen.

Wat kan je verwachten?  Kijk maar naar onderstaand resultaat.  Jouw resultaat hangt af van jouw echofoto.  Met wat geluk krijg je een foto van een levensechte baby.  De beste resultaten heb je als er niets voor het gezichtje ligt.  Daarom kan het zijn dat de 3D-echo geslaagd is en de 6D-echo toch niet kan.

Dit is de 6D echo foto:

6D Echo

Hier zie je het transformatiefilmpje:

En hier zie je de vergelijking tussen de originele 3D echofoto en de 6D echofoto:

6D vergelijking
6D vergelijking

Hieronder zie je een 6D-echo van 25 weken:

6D Echo
6D-Echo

6D vergelijking
3D naar 6D vergelijking

Waarschijnlijk heb je ook interesse in veel filmmateriaal in 2D en 3D.   Kijk dan eens op YouTube Echobaby Marita.  Geniet er van.  Nu nog een 6D-echo van jouw baby?  Maak dan hier een afspraak.

Marita Vanden Boer

Marita Vanden Boer

Marita Vanden Boer is een vroedvrouw met 19 jaar ervaring op materniteit, verloskamer, zwangerschapspathologie en prematurenafdeling.
In 2007 heeft ze Echobaby opgericht en nu maakt ze pretecho's.

Meest gelezen berichten

echo 36 weken

Echo 36 weken. Een echo is nog een leuke ervaring. Echo 36 weken. Een echo is nog een leuke ervaring. …

Lees meer...

Duur zwangerschap

Duur zwangerschap.  Een zwangerschap is 9 maanden of 40 weken. Duur zwangerschap.  Een zwangerschap is 9 maanden of 40 weken. …

Lees meer...

3D echo 9 weken

3D echo 9 weken.  Een inimini piepklein kindje. 3D echo 9 weken.  Een inimini piepklein kindje.  Je moet echt wel…

Lees meer...

echo 29 weken

Echo 29 weken. Maak nu een afspraak voor de beste resultaten. Echo 29 weken. Maak nu een afspraak voor de…

Lees meer...
Scroll naar boven