26 weken zwanger

26 Weken zwanger.  Je baby is in volle groei.

26 Weken zwanger.  Je baby is in volle groei.  Tot nu ontwikkelde het kindje zich enorm.  Vanaf nu begint het vet te ontwikkelen en zal het kindje echt beginnen bijkomen in gewicht.  Nu weegt hij 720 à 800 gram.  Vanaf nu komt daar ongeveer 150 gram per week bij.

26 Weken zwanger beeldmateriaal 2024

Hier zie je een real life filmpje van 26 weken zwanger.  Alles komt wel ergens in beeld.  Bijna alles dan toch.  Het geslacht mocht niet geweten zijn.  Dan kijken we daar niet naar.  De benen komen dan veiligheidshalve ook niet in beeld.

26 Weken beeldmateriaal 2023

Deze echo 26 weken zwanger bestaat uit foto’s en filmpjes.  In de filmpjes zie je het bloed door de navelstreng en het hartje stromen.  Op de foto’s daarna zie je ook de navelstreng, al dan niet in kleur.  Verder zie je het gezichtje, handjes, voetjes, de rug en een aangezichtje.  Herken je het allemaal?  Kijk maar eens.

26 Weken beeldmateriaal vorige echotoestellen

Dit is een filmpje met echofoto’s van 26 weken zwanger.  Op het startbeeld zie je het profieltje onderaan in beeld.  Het filmpje begint met de rug.  Daarna zie je het geslacht van een jongen.  Dan zie je een profieltje dat deze keer wel in het midden van het beeld zit.  Verder volgen er voetjes, het geslacht van een meisje en de navelstreng.  Kik zelf maar wat je nog allemaal ziet.

Andere echofoto’s van 26 weken zwanger kan je zien in dit filmpje met een verzameling van foto’s van 6 tot 26 weken.  Het gaat telkens om hetzelfde kindje.

Kijk eens hoe mooi deze 3D-echofoto’s van 26 weken zwanger zijn.  Hier zie je gezichtjes in 4D shading.  Geniet er van.  Binnenkort kan het jouw kindje zijn.

Nog meer vind je op echo 26 weken en 3D 26 weken.

Kijk ook eens op 25 weken zwanger en 27 weken zwanger om te weten wat je ongeveer kan verwachten bij een echo op 26 weken.

En daarna kan je nog verder kijken op YouTube Echobaby Marita.

Meest gelezen berichten

11 weken zwanger

11 weken zwanger.  Je kindje wordt steeds mooier op echo. 11 weken zwanger.  Je kindje wordt steeds mooier op echo. …

Lees meer...

Wanneer eerste echo?

Wanneer eerste echo?  Gewoon wanneer jij dat wil. Wanneer eerste echo? Gewoon wanneer jij dat wil.  Je bent overtijd, de…

Lees meer...

8 weken echo

8 weken echo.  Vaststellen van de zwangerschap. 8 weken echo.  Vaststellen van de zwangerschap.  Dit is vaak de eerste medische…

Lees meer...

echo 8 weken

Echo 8 weken. Nu herken je een profieltje. Echo 8 weken. Nu herken je een profieltje.  Als het kindje daar…

Lees meer...
Scroll naar boven