echo’s zwangerschap

Echo’s zwangerschap. Hier zie je een mooi overzicht.

Echo’s zwangerschap. Hier zie je een mooi overzicht.  Op elk moment in je zwangerschap kan je een echo laten maken.  Per zwangerschapsweek hebben we daarvan al een artikel gemaakt.  Hieronder heb je een overzicht van al die weken.  Als je veel tijd hebt, dan kan je nu alles gaan bekijken.  En anders dan bekijk je maar alles van je huidige zwangerschapsweek.  Daarna kan je de link opslaan om de andere weken echo’s zwangerschap later te bekijken.  Veel kijkplezier hiermee.  Klik hiervoor maar op de ‘echo’s … weken’ in het roze.  Dat zijn allemaal linken.  Zeg nu zelf.  Wat is er fijner dan je hele zwangerschap volgen in beeldmateriaal?

Alles in het roze hieronder zijn links.  Daar kan je op klikken en heel veel gaan bekijken.

Echo’s zwangerschap eerste trimester

echo 5 weken, echo 6 weken

Echo’s zwangerschap.  Als het sneller mag gaan, dan zetten we hier al ineens een filmpje tussen.  Het gaat hierin over echo’s van 6 weken zwangerschap.  Nog heel pril en zo bijzonder:

echo 7 weken, echo 8 weken

echo 9 weken

Dit filmpje echo’s zwangerschap 9 weken bestaat afwisselend uit foto’s en filmpjes.  Het kindje zit hierin tegen de rug van de mama.  Daardoor kunnen we hem niet optimaal zien.  In de filmpjes zie je overal kloppende hartjes, bewegende kindjes en de doorbloeding in kleur.  Veel kijkplezier hiermee.

echo 10 weken, echo 11 weken, echo 12 weken

Echo’s tweede trimester

echo 13 weken

Van alle echo’s zwangerschap is 13 weken het meest bekeken moment bij Echobaby.  Dat komt omdat dat het moment is vanaf wanneer het geslacht kan gezien worden.  Hieronder zie je echofoto’s van 13 weken zwanger:

echo 14 weken, echo 15 weken, echo 16 weken

Hieronder krijg je nog een filmpje met foto’s.  Het gaat om 16 weken echo’s zwangerschap.  Als eerste zie je de rug en het geslacht van een meisje.  Daarna zie je een profieltje met lichaampje en handje.  Verder komt er ook nog een voetje en het geslacht van een jongen in beeld.

echo 17 weken

Bij Echobaby maken we ook 3D echo’s zwangerschap.  Hier kan je eens kijken hoe er dat kan uitzien op 17 weken.  Alles zit wel ergens in beeld.  Het meeste zie je hoofdjes.  Gewoon omdat dat het mooiste is en iedereen dat het liefste ziet.  Als je graag armpjes en beentjes ziet dan ga je dat hier ook zien.  Verder is er nog een jongen die zijn beentjes open doet zodat je zijn geslacht kan zien.

echo 18 weken, echo 19 weken

Klik hier onder op de links om echo’s zwangerschap vanaf 20 weken te zien.

echo 20 weken, echo 21 weken, echo 22 weken, echo 23 weken, echo 24 weken, echo 25 weken, echo 26 weken

Echo’s zwangerschap 26 weken.  Hier zie je een kort life filmpje:

echo 27 weken

Echo’s zwangerschap derde trimester

echo 28 weken

Echo’s zwangerschap 28 weken: hier zie je daar een hele reeks foto’s van.  Een profieltje is altijd mooi om te bekijken.  En wat vind je van een voetje?  Is dat ook niet schattig?  Kijk zelf maar wat je van de rest vindt.  Veel kijkplezier.

echo 29 weken,

echo 30 weken

In dit filmpje zie je echo’s zwangerschap van 3D 30 weken.  Het start met een zijaanzicht van een gezichtje.  Dat is volledig compleet met oortje aan de ene kant en het profieltje aan de andere kant.  Naast het gezichtje zie je de twee armpjes.  Daarna volgt een mooi open handje.  Je ziet daar duidelijk de vijf vingertjes.  Daarna zie je nog gezichtjes langs verschillende kanten bekeken.  Dat zowel in de gewone 3D techniek als in de schaduwtechniek.  Je ziet ook nog ergens een mooi voetje.

echo 31 weken, echo 32 weken, echo 33 weken,

Dit is een life filmpje echo’ s zwangerschap 33 weken.  Het kindje wordt hierin volledig overlopen.  Als eerste zie je het hoofdje en er wordt verder gedraaid tot het profieltje.  Daarna komen de armen en handjes in beeld.  Vervolgens de voetjes, beentjes en de navelstreng.  Daarna komt het geslacht in beeld: een jongen.  Het is dat wat je hieronder op de foto ziet.  Als laatste zie je de rug.

echo 34 weken, echo 35 weken, echo 36 weken, echo 37 weken, echo 38 weken en echo 39 weken.

En als je nog iets mist dan kan je het opzoeken op YouTube Echobaby Marita.  Veel kijkplezier.

Meest gelezen berichten

Zwangerschaps weken

Zwangerschaps weken.  Ontdek hier meer over de 40 weken. Zwangerschaps weken.  Ontdek hier meer over de 40 weken.  Verder in…

Lees meer...

Echo meisje

Echo meisje.  Een pretecho geeft je het antwoord. Echo meisje.  Een pretecho geeft je het antwoord.  Bij Echobaby kan je…

Lees meer...

3D echo 22 weken

3D echo 22 weken.   Je kindje heeft nog geheimpjes. 3D echo 22 weken.   Je kindje heeft nog geheimpjes.  Het is…

Lees meer...

Termijnecho

Termijnecho.  Dit is een echo termijnbepaling. Termijnecho.  Dit is een echo termijnbepaling.  In Nederland wordt de eerste echo vaak op…

Lees meer...
Scroll naar boven