echo 27 weken

Echo 27 weken. Een mooie mijlpaal is nu bereikt.

Echo 27 weken. Een mooie mijlpaal is nu bereikt.  Je kindje weegt al ongeveer 1 kg en komt vanaf nu ongeveer 150 g per week bij.  Als alles goed verloopt komt er nog 2 kg bij.

Wat is het bijzondere aan een echo op 27 weken?

Bij een 2D pretecho merk je dat je nu niet meer zoveel in 1 beeld krijgt.  Je ziet nu je kindje in stukjes en die stukjes worden langzaamaan kleiner de volgende weken.   Door heen en weer te schuiven over je kindje krijg je soms wel de indruk dat je alles kan zien.  Het is ook allemaal groter, dus je gaat dat goed herkennen.

Bij een 3D echo op 27 weken zie je nu een veel gevulder en mooier beeld.  Je ziet op wie je kindje lijkt of wat hij van wie heeft.  Na geboorte ga je hem herkennen.  Het is dus het ideale moment om een afspraak te maken voor deze week of de volgende weken.

Echo 27 weken beeldmateriaal

Dit is een echo 27 weken met foto’s.  Als eerste zie je gezichtjes en mooie profieltjes.  Op het einde zie je voetzooltjes.  Dat is ook een deel van een ongeboren baby.  Dus dat bekijken we ook.  Kijk zelf maar eens naar deze echo 27 weken.

Dit filmpje echo 27 weken bestaat uit foto’s.  Je ziet als eerste gezichtjes en de navelstreng in kleur.  Verder zie je het geslacht van een jongen, voetjes en handjes.  In de categorie leuke weetjes is er tijdens de echo een piemeltje gemeten.  Dat is nu 1,4 cm.  Ook nog leuk om te zien is een oortje.  Kijk zelf maar verder naar deze echo 27 weken.

Hieronder zie je foto’s van echo 27 weken.  Je ziet hierin vooral gezichtjes.  Ook zie je voetjes, handjes, de navelstreng en het geslacht van een meisje:

 

In dit filmpje zie je filmpjes en foto’s van kindjes van echo 27 weken.  In de filmpjes hier tussen zie je het kindje drinken.  Op de foto’s zie je gezichtjes, ruggetjes en geslachten van jongens.  Verder zie je voetjes,… .  Kijk zelf maar eens wat er nog komt.

Van hieruit naar ruim veel beeldmateriaal van 27 weken

Hieronder zie je een filmpje met 2D echo 27 weken.  Ongeveer alles komt hierbij in beeld.  Je ziet hierin profieltjes, ruggetjes, voetjes en de navelstreng in kleur.  Ook zie je het geslacht van een jongen.  Kijk ook maar eens naar deze echo 27 weken.  Als dit filmpje gedaan is dan kom je op de playlist 27 weken zwanger.  Je kan dus blijven kijken naar alle filmpjes die nog volgen.

Als je verder wil weten hoe een echo 27 weken er kan uit zien dan kan je op de playlist 27 weken zwanger en de playlist 3D 27 weken.

Je vindt ook nog meer van echo 27 weken en meer op 27 weken zwanger, 3D 27 weken en echo 28 weken.

En als je dan plezier krijgt in al dat moois bekijken dan moet je op YouTube Echobaby Marita zijn.  Veel kijkplezier.

Marita Vanden Boer

Marita Vanden Boer

Marita Vanden Boer is een vroedvrouw met 19 jaar ervaring op materniteit, verloskamer, zwangerschapspathologie en prematurenafdeling.
In 2007 heeft ze Echobaby opgericht en nu maakt ze pretecho's.

Meest gelezen berichten

Recensies Echobaby

Recensies Echobaby.  Lees hier meer. Recensies Echobaby.  Lees hier meer.  Bijna 900 personen schreven een mooie recensie na hun bezoek…

Lees meer...

3D echo 12 weken

3D echo 12 weken.  Een vaak bekeken moment. 3D echo 12 weken.  Een vaak bekeken moment.  Op 12 weken is…

Lees meer...

8K Echo

8K Echo. Upgrade van 3D via 6D tot fotorealistisch. 8K Echo. Upgrade van 3D via 6D tot fotorealistisch.  We vertrekken dus…

Lees meer...

echo 25 weken

Echo 25 weken. Even naar je kindje kijken? Echo 25 weken. Even naar je kindje kijken?  Of beter nog: uitgebreid…

Lees meer...
Scroll naar boven