echo 27 weken

Echo 27 weken. Een mooie mijlpaal is nu bereikt.

Echo 27 weken. Een mooie mijlpaal is nu bereikt.  Je kindje weegt nu ongeveer 1 kg en komt vanaf nu ongeveer 150 g per week bij.  Bij een 2D-echo merk je dat je nu niet meer zoveel in 1 beeld krijgt.  Je ziet je kindje in stukjes en die stukjes worden langzaamaan kleiner.  Bij een 3D echo 27 weken zie je nu een veel gevulder en mooier beeld.

Dit filmpje echo 27 weken bestaat uit foto’s.  Je ziet gezichtjes en de navelstreng in kleur.  Verder zie je het geslacht van een jongen, voetjes en handjes.  In de categorie leuke weetjes is er een piemeltje gemeten.  Dat is 1,4 cm.  Ook leuk om te zien is een oortje.  Kijk zelf maar.

Hier zie je foto’s van echo 27 weken.  Je ziet vooral gezichtjes.  Ook zie je voetjes, handjes, de navelstreng en het geslacht van een meisje:

In dit filmpje zie je filmpjes en foto’s van kindjes van echo 27 weken.  In de filmpjes zie je het kindje drinken.  Op de foto’s zie je gezichtjes, ruggetjes, geslachten van jongens, voetjes,… :

Hier zie je een filmpje met 2D echo 27 weken.  Kijk maar eens.  Ongeveer alles komt in beeld.  Je ziet profieltjes, ruggetjes, voetjes en de navelstreng in kleur.  Ook zie je het geslacht van een jongen.

Als je verder wil weten hoe een echo 27 weken er kan uit zien dan kan je op de playlist 27 weken zwanger en de playlist 3D 27 weken.

Je vindt ook nog meer op 27 weken zwanger, 3D 27 weken en echo 28 weken.

En als je dan plezier krijgt in al dat moois bekijken dan moet je op YouTube Echobaby Marita zijn.  Veel kijkplezier.

Meest gelezen berichten

21 weken zwanger

21 weken zwanger.  Voorbij de helft. 21 weken zwanger.  Voorbij de helft.  Nu kan je beginnen aftellen.  Je kindje weegt…

Lees meer...

12 weken echo

12 weken echo.  Nekplooi en neusbeentje en alles O.K.? 12 weken echo.  Dat is een medische echo.  De nekplooi en…

Lees meer...

3D echo 21 weken

3D echo 21 weken.  Je ziet een groot deel van je kindje. 3D echo 21 weken.  Je ziet een groot…

Lees meer...

echo 11 weken

Echo 11 weken. Je ziet een mooi kindje, je eigen kindje. Echo 11 weken. Je ziet een mooi kindje, je…

Lees meer...
Scroll naar boven