echo 37 weken

Echo 37 weken. Een laatste stand van zake?

Echo 37 weken. Een laatste stand van zake?  Wil je je kindje nog eens zien, weten hoe hij ligt en hoeveel hij weegt,… maak dan nu dringend een afspraak bij Echobaby.  Hoe langer je nu nog wacht voor een pretecho hoe minder je ziet.

Wat is er bijzonder aan een echo op 37 weken?

Het lijdt je even af van alle ongemakken.  Met wat geluk doet je kindje iets speciaal en dan kan je dat zien.  We kijken zeker naar hoe je kindje ligt.  Ook doen we een meting en daarmee kunnen we zijn gewicht op 40 weken schatten.  Soms moeten we goed kijken wat we zien, want je buik is helemaal gevuld.  Je krijgt ook overal uitleg bij tot je alles gezien hebt.

Echo 37 weken beeldmateriaal

Wil je graag weten hoe jouw echo 37 weken er zou kunnen uitzien?  Kijk dan maar naar onderstaande filmpjes.

Hier zie je een life filmpje.  Het kindje beweegt hevig.  Alles komt één voor één in beeld.  Je hoort er uitleg bij.  Zet dus vooral het geluid aan, dan kan je alles volgen.  Het kindje steekt zijn tong uit.  Toevallig staat dat op het filmpje.  In een pretecho zijn we heel blij met die dingen.  Daar blijven we bij stil staan en dat kunnen we nog terugspoelen en enkele keren opnieuw bekijken.

Hier zie je een echo van 37 weken.  Het gaat om een profieltje.  Als het kindje goed ligt en alles zit mee dan kan dat nu nog zo mooi zijn.  Het lijkt wel alsof dit kindje een kusmondje geeft.  Dat was wel fijn voor deze ouders.  Als dit filmpje gedaan is dan kom je op de (korte) playlist 37 weken zwanger.  Je kan dus blijven kijken, want er komt een nieuw filmpje en dat telkens opnieuw.

Kijk ook eens bij 37 weken zwanger , 3D echo 37 weken en echo 38 weken.

Nog meer zie je op YouTube Echobaby Marita.

Marita Vanden Boer

Marita Vanden Boer

Marita Vanden Boer is een vroedvrouw met 19 jaar ervaring op materniteit, verloskamer, zwangerschapspathologie en prematurenafdeling.
In 2007 heeft ze Echobaby opgericht en nu maakt ze pretecho's.

Meest gelezen berichten

3D echo 28 weken

3D echo 28 weken.  Het ideale moment voor een 3D . 3D echo 28 weken.  Het ideale moment voor een…

Lees meer...

echo 32 weken

Echo 32 weken. Kom nu dringend voor een pretecho. Echo 32 weken. Kom nu dringend voor een pretecho als je…

Lees meer...

Foetus

Foetus.  De tweede fase van de zwangerschap. Foetus.  De tweede fase van de zwangerschap.  Een foetus is een ongeboren baby…

Lees meer...

23 weken zwanger

23 Weken zwanger.  Hoe gaat het met het kindje? 23 Weken zwanger.  Hoe gaat het met het kindje?  Tijd om…

Lees meer...
Scroll naar boven