1 maand zwanger

1 maand zwanger.  Weet je al dat je zwanger bent?

1 maand zwanger.  Weet je al dat je zwanger bent?  Dit is het moment dat je je regels verwacht.  Eventueel een klein beetje overtijd.  Een zwangerschapstest kan al positief zijn.  Verder merk je nog niet dat je zwanger bent.  Op een echofoto zie je nog niet veel.

Hier zie je pretecho’s en filmpjes van 1 maand zwanger:

In dit filmpje zie je echofoto’s van drie tot bijna zes weken.  Als je weet dat drie weken zwanger volgens de telling eigenlijk een vruchtje van één week oud is, dan is het heel bijzonder dat je dan al iets kan zien.  Het filmpje is gemaakt met echofoto’s op 3w0d, 3w5d, 4w6d en 5w5d.  Bij die foto’s hoor je uitleg.  Het eindigt met een kort filmpje met kloppend hartje.

Dit is een echofoto van 1 maand zwanger:

1 maand zwanger

Op 4 weken zwanger, 5 weken zwanger en echo 5 weken kan je nog meer zien.

Je kan ook al kennis maken met deze blog en met YouTube Echobaby Marita.  Hier kan je de rest van de zwangerschap vele uren doorbrengen.  Echofoto’s en filmpjes zal je zeker interesseren.

Meest gelezen berichten

34 weken zwanger

34 Weken zwanger.  Je lichaam bereidt zich voor op de bevalling. 34 Weken zwanger.  Je kindje weegt nu ongeveer 2kg250. …

Lees meer...

echo 31 weken

Echo 31 weken. Welkom voor een leuke babydate. Echo 31 weken. Welkom voor een leuke babydate.  Terwijl jij kijkt zal…

Lees meer...

echo 16 weken

Echo 16 weken. Een mooi moment tussen 2 medische echo’s. Echo 16 weken. Een mooi moment tussen 2 medische echo’s. …

Lees meer...

echo 10 weken

Echo 10 weken. Een kindje in gewonere verhoudingen. Echo 10 weken. Een kindje in gewonere verhoudingen.  De armen en benen…

Lees meer...
Scroll naar boven