Echo baby

Echo baby.  Een echo van jouw ongeboren baby.

Echo baby.  Een echo van jouw ongeboren baby is een unieke ervaring.  Je kan ontdekken op wie hij lijkt.  Zien wat je ongeboren kindje doet en daar uitleg bij krijgen.  Bij Echobaby kan je een afspraak maken om kennis te maken met je eigen kindje.  Zo krijg je nog een betere band al voor de geboorte.  Misschien helpt een 3D-foto wel om de weeën te doorstaan.  Dan weet je waar je naar toe werkt.  Gewoon even kijken tussen de weeën.

Een unieke ervaring

Elke echo is anders.  Elke ongeboren baby doet andere dingen.  Elk kindje heeft de uiterlijke kenmerken van de familie.  Op een pretecho kan je ontdekken op wie hij lijkt.

Ligt hij stil of zwaait hij met zijn handje?  Laat hij zijn gezichtje zien of kijkt hij naar de andere kant?  In dat laatste geval hopen we dat hij reageert op de trucjes die we gaan doen.  Bij Echobaby helpen ze je graag ontdekken wat je kindje doet.  We gaan telkens naar wat je kindje doet.  En als hij niets doet dan gaan wij verder rond in de zwangere buik.

2D of 3D pretecho?

Beide kan.  Beide hebben hun bijzondere dingen.

Hier zie je een voorbeeld van 2D-foto’s en een filmpje van een echo van een baby van 13 weken:

Hoe gaat jouw echo er uit zien?

Dat is een moeilijke.  Elk kindje maakt er zijn eigen show van.  Kom het zelf ontdekken.

Je kan wel een idee krijgen door naar de filmpjes op YouTube Echobaby Marita te gaan kijken.   Je komt filmpjes tegen die uit een verzameling van foto’s van dezelfde zwangerschapsduur bestaan.  Ook kom je real life filmpjes tegen.  Bij die laatste krijg je een idee van wat je kan verwachten: zoiets als de filmpjes, waarbij je de uitleg hoort en dan heel wat langer.  Ook wordt het jouw unieke filmpje, want je zal zien dat elk filmpje anders is.  Hoeveel je er ook al bekeken hebt, telkens zie je nog iets anders.

Meest gelezen berichten

echo 26 weken

Echo 26 weken. Een leuke extra babydate voor jou. Echo 26 weken. Een leuke extra babydate voor jou.  Bij een…

Lees meer...

7 maanden zwanger

7 maanden zwanger.  Dringend komen voor een pretecho. 7 maanden zwanger.  Dringend komen voor een pretecho.  Als je nog geen…

Lees meer...

Zwangerschaps aankondiging

Zwangerschaps aankondiging.  Wanneer kan je dat best doen? Zwangerschaps aankondiging.  Wanneer kan je dat best doen?  Als je op 8…

Lees meer...

echo 30 weken

Echo 30 weken.  Kom genieten van je ongeboren baby. Echo 30 weken.  Kom genieten van je ongeboren baby.  Op wie…

Lees meer...
Scroll naar boven