Echo baby

Echo baby.  Een echo van jou ongeboren baby.

Echo baby.  Een echo van jou ongeboren baby is een unieke ervaring.  Je kan ontdekken op wie hij lijkt.  Zien wat je ongeboren kindje doet en daar uitleg bij krijgen.  Bij Echobaby kan je een afspraak maken om kennis te maken met je eigen kindje.  Zo krijg je nog een betere band al voor de geboorte.  Misschien helpt een 3D-foto wel om de weeën te doorstaan.  Dan weet je waar je naar toe werkt.  Gewoon even kijken tussen de weeën.

Een unieke ervaring

Elke echo is anders.  Elke ongeboren baby doet andere dingen.  Elk kindje heeft de uiterlijke kenmerken van de familie.  Op een pretecho kan je ontdekken op wie hij lijkt.

Ligt hij stil of zwaait hij met zijn handje?  Laat hij zijn gezichtje zien of kijkt hij naar de andere kant?  In dat laatste geval hopen we dat hij reageert op de trucjes die we gaan doen.  Bij Echobaby helpen ze je graag ontdekken wat je kindje doet.  We gaan telkens naar wat je kindje doet.  En als hij niets doet dan gaan wij verder rond in de zwangere buik.

2D of 3D pretecho?

Beide kan.  Beide hebben hun bijzondere dingen.

Hoe gaat jou echo er uit zien?

Dat is een moeilijke.  Elk kindje maakt er zijn eigen show van.

Je kan wel een idee krijgen door naar de filmpjes op YouTube Echobaby Marita te gaan kijken.   Je komt filmpjes tegen die uit een verzameling van foto’s van dezelfde zwangerschapsduur bestaan.  Ook kom je real life filmpjes tegen.  Bij die laatste krijg je een idee van wat je kan verwachten: zoiets als de filmpjes, waarbij je de uitleg hoort en dan heel wat langer.  Ook wordt het jou unieke filmpje, want je zal zien dat elk filmpje anders is.  Hoeveel je er ook al bekeken hebt, telkens zie je nog iets anders.

Meest gelezen berichten

Zwangerschaps fotoshoot

Zwangerschaps fotoshoot.  Laat een reeks echofoto’s maken. Zwangerschaps fotoshoot. Laat een reeks echofoto’s maken.  Altijd leuk om te zien en…

Lees meer...

echo 19 weken

Echo 19 weken. Aftellen naar de 20 weken echo. Echo 19 weken. Aftellen naar de 20 weken echo.   Misschien heb…

Lees meer...

13 weken echo

13 weken echo.  Dit is nieuw in Nederland. 13 weken echo.  Dit is nieuw in Nederland.  Er wordt nu op…

Lees meer...

3D echo 32 weken

3D echo 32 weken.  Hier is soms de limiet. 3D echo 32 weken.  Hier is soms de limiet.  Als je…

Lees meer...
Scroll naar boven