Echo baby

Echo baby.  Een echo van jouw ongeboren baby.

Echo baby.  Een echo van jouw ongeboren baby is een unieke ervaring.  Je kan ontdekken op wie hij lijkt.  Zien wat je ongeboren kindje doet tijdens de echo en daar uitleg bij krijgen.  Bij Echobaby kan je een afspraak maken om alvast kennis te maken met je eigen kindje.  Zo krijg je nog een betere band al voor de geboorte.  Misschien helpt een 3D-foto wel om de weeën te doorstaan.  Dan weet je waar je naar toe werkt.  Gewoon even echo baby kijken tussen de weeën.  Zo zal je kindje er dan dadelijk uitzien.

Een unieke ervaring

Elke echo baby is anders.  Elke ongeboren baby doet andere dingen.  Jouw baby doet op elke echo iets anders en ligt dan ook iets anders.  Elk kindje heeft de uiterlijke kenmerken van de familie.  Op een pretecho kan je ook ontdekken op wie hij lijkt.

Ligt hij stil of zwaait hij met zijn handje?  Laat hij zijn gezichtje zien of kijkt hij naar de andere kant?  In dat laatste geval hopen we dat hij reageert op de trucjes die we gaan doen.  Bij Echobaby helpen ze je graag ontdekken wat je kindje doet.  We gaan telkens naar wat je kindje doet.  En als hij niets doet dan gaan wij verder rond in de zwangere buik.

2D of 3D pretecho?

Beide kan.  Beide hebben hun bijzondere dingen.

Echo baby 2D beeldmateriaal

Echo baby 5 weken.  Hier is het 5w1d.  Kunnen we dan al veel zien?  Neen, alleen een vruchtje van 1,2 mm en een dooierzakje.  Kijk maar.

Hier zie je een echo baby 6 weken.  Je ziet hier eerst filmpjes, met kloppende hartjes.  Daarna zie je foto’s met een klein vruchtje.

In dit filmpje zie je een echo baby van 9 weken.  Op de foto’s herken je duidelijk een hoofdje, een rompje en twee paar ledematen.  De verhoudingen zijn nog anders.  Zo is het hoofdje nog erg groot.  Dat verandert van week tot week.  In de filmpjes zie je het kindje bewegen.

Hier zie je een voorbeeld van 2D-foto’s en een filmpje van een echo baby van 13 weken of 3 maanden zwanger.  Op de foto hieronder zie je een mooi profieltje.

Dit is een life filmpje echo baby van 15 weken zwanger.  Vanaf het begin zit het kindje met de rug omhoog, dus richting de buik van de mama.  Dat blijft ook zo de hele echo.  Daardoor kan je geen profieltje zien.  Verder wordt het kindje volledig overlopen en gemeten.

Echo baby 3D beeldmateriaal

De 3D echo baby 18 weken hieronder bestaat uit foto’s.  Als eerste zie je een zijaanzicht met een hoofdje en een bovenlichaampje.  Daarna draait het kindje en kijkt je aan.  Daarbij komen ook de beentjes in beeld.  Op het einde kijkt hij weer naar rechts.  Dan kan je hem ook in de schaduwtechniek zien.

Deze echo baby is een mooie 3D van 27 weken.  Je ziet nu een duidelijk gezichtje waarin je de ouders herkent.  Zo zal het kindje er na de geboorte ook uitzien.

Hoe gaat jouw echo baby er uit zien?

Dat is een moeilijke want elk kindje maakt er zijn eigen show van.  Kom het dan zelf maar ontdekken: jouw echo baby.

Je kan ook wel een idee krijgen van een echo baby door naar de filmpjes op YouTube Echobaby Marita te gaan kijken.   Je komt er filmpjes tegen die uit een verzameling van foto’s van dezelfde zwangerschapsduur bestaan.  Ook kom je real life filmpjes tegen.  Bij die laatste krijg je een idee van wat je kan verwachten: zoiets als de filmpjes, waarbij je de uitleg hoort en dan heel wat langer.  Ook wordt het jouw eigen unieke filmpje, want je zal zien dat elk filmpje anders is.  Hoeveel je er ook al bekeken hebt, telkens zie je nog iets anders.

Meest gelezen berichten

3D echo 29 weken

3D echo 29 weken.  Puur genieten van je ongeboren baby. 3D echo 29 weken.  Puur genieten van je ongeboren baby. …

Lees meer...

22 weken zwanger

22 Weken zwanger.  Je bent nu zichtbaar zwanger. 22 Weken zwanger.  Je bent nu zichtbaar zwanger.  Nu kan je het…

Lees meer...

echo 33 weken

Echo 33 weken. Een heel gezellige ontmoeting. Echo 33 weken. Een heel gezellige ontmoeting.  Wie kijkt er naar wie?  Als…

Lees meer...

3D echo 13 weken

3D echo 13 weken.  Het meest bekeken moment bij Echobaby. 3D echo 13 weken.  Het meest bekeken moment bij Echobaby. …

Lees meer...
Scroll naar boven