echo 24 weken

Echo 24 weken. Een extra echo tussen de medische echo’s.

Echo 24 weken. Een extra echo tussen de medische echo’s.  De 20 weken echo is al weer een tijdje geleden.  De 28 weken echo of de 30 weken echo duurt nog even.  Daarom is het nu een mooi moment om even extra naar je kindje te komen kijken.  Hier kan je een afspraak maken om je kindje nog eens te zien en daar overal uitleg bij te krijgen.  Wil je ook graag weten hoeveel hij weegt?  Dan kunnen we hem ook meten.  Al je wensen hierover staan centraal.

Echo 24 weken beeldmateriaal 2024

Om te beginnen zie je hier een life echo 24 weken.  Als eerste zie je het hoofdje.  Daarna wordt alles overlopen.  Je ziet daarbij het hartje kloppen.  Ook beweegt het kindje.  Je kan ook de vingertjes tellen en het kindje steekt zijn wijsvingertje op.  Meer moet dat niet zijn om de ouders blij te maken.  Kijk zelf maar verder.  Veel kijkplezier hiermee.

24 weken beeldmateriaal 2023

Dit filmpje hieronder bestaat uit foto’s van echo 24 weken.  Je ziet daarin handjes, voetjes, het geslacht van een jongen en gezichtjes.  In de categorie leuke weetjes is er tijdens deze echo een voetje gemeten en dat is 4,9 cm.  Verder zie je nog een rug.

Deze echo 24 weken is een aaneenschakeling van foto’s en filmpjes.  Het begint met een oortje.  Verder zie je profieltjes, de rug en het geslacht van een jongen.  De filmpjes draaien vooral rond het handje.  Je kan daarbij de vijf vingertjes zien.  Je ziet verder ook het hartje kloppen.

24 weken beeldmateriaal vorig echotoestel

In dit filmpje hieronder zie je een echo 24 weken.  Alles past niet meer volledig in beeld.  Toch kan je nog heel mooie dingen zien.  Vanaf het begin zie je heel mooie profieltjes.  Verder zie je nog een beentje, de navelstreng, de voetjes en de handjes.  Op het einde zie je nog een rug en het geslacht van een jongen.  Kijk zelf maar hoe mooi dit is.

Nog een echo 24 weken.  In het startbeeld hieronder zie je een voetje.  Dit filmpje bestaat daarna uit een aaneenschakeling van foto’s.  Verder zie je nog een profieltje, de rug en het geslacht van een jongen.  Als dit filmpje afgelopen is dan start er automatisch een volgend.  Je zit dan op de playlist van echo 24 weken.  Veel kijkplezier.

 

Hier kan je verder nog resultaten zien van echo 24 weken: playlist 24 weken zwanger en playlist 24 weken.

Kijk daarna ook eens op 24 weken zwanger, 3D echo 24 weken en echo 25 weken.

En nog veel meer kan je bekijken op YouTube Echobaby Marita.

Meest gelezen berichten

3D echo 9 weken

3D echo 9 weken.  Een inimini piepklein kindje. 3D echo 9 weken.  Een inimini piepklein kindje.  Je moet echt wel…

Lees meer...

30 weken echo

30 weken echo.  Dit is een medische groeiecho. 30 weken echo.  Dit is een medische groeiecho.  De 30 weken echo…

Lees meer...

4 weken zwanger

4 Weken zwanger.  Kom nog niet voor een echo. 4 Weken zwanger.  Je verwacht nu je regels of je bent…

Lees meer...

echo 18 weken

Echo 18 weken. Omdat elke zwangerschapsweek mooi is. Echo 18 weken. Omdat elke zwangerschapsweek mooi is.  Elke week laat zijn…

Lees meer...
Scroll naar boven