20 weken echo

20 weken echo.  Dit is de tweede medische echo.

20 Weken echo.  Dit is de tweede medische echo.  Een andere benaming is de echo morfologie.  Dat betekent dat je kindje volledig wordt nagekeken of alles goed is.  Alle organen zijn nu al voldoende ontwikkeld om die op echo te kunnen beoordelen.

Spannend!  Is alles goed?

In Nederland wordt dit de SEO of Structureel Echoscopisch Onderzoek genoemd.

Eén van de dingen die gedaan worden op de 20 weken echo is een meting.  Helaas is dat een moment in de zwangerschap waarop je kindje op alle mogelijke manieren kan liggen.  Hij is nu nog klein.  Een correcte meting is met een kindje mooi evenwijdig met de buik van de mama.  Dit kindje doet dat anders.  Hij is niet de enige.  Luister maar.  Je hoort er uitleg bij:

Hier zie je een echofilmpje van 20 weken.  Alles wordt één voor één aangeduid.  Je hoort dan wat het is.  Als je dit filmpje enkele keren bekijkt voor je naar je 20 weken echo gaat, dan herken je meer.  Via de links hier kom je nog meer filmpjes tegen.

Waarschijnlijk heb je ook interesse in pretecho’s op 20 weken.  Klik dan op echo 20 weken, 20 weken zwanger en 3D echo 20 weken.

En voor veel meer beeldmateriaal moet je op YouTube Echobaby Marita zijn.

 

Meest gelezen berichten

echo 38 weken

Echo 38 weken. Nog een echo of wacht je de geboorte af? Echo 38 weken. Nog een echo of wacht je…

Lees meer...

3 maanden zwanger

3 maanden zwanger.  De eerste trimester is voorbij. 3 maanden zwanger.  De eerste trimester is voorbij.  Nog 2 te gaan. …

Lees meer...

3D echo 14 weken

3D echo 14 weken.  Samen met de geslachtsbepaling. 3D echo 14 weken.  Samen met de geslachtsbepaling.  Voor de echo geslachtsbepaling…

Lees meer...

Echo geslacht herkennen

Echo geslacht herkennen.  Hier leer je er meer van. Echo geslacht herkennen.  Hier leer je er meer van.  Kijk maar…

Lees meer...
Scroll naar boven