echo 20 weken

Echo 20 weken. Je bent nu in de helft van je zwangerschap.

Echo 20 weken. Je bent nu in de helft van je zwangerschap.  Rond deze tijd krijg je de 20 weken echo.  Alles wordt nagekeken door je gynaecoloog, verloskundige, echoscopiste.  Dat is een medische echo waarin de aandacht gaat naar ‘Is alles goed?’  Een belangrijk moment dus.

Hier op deze pagina kan je een vergelijking maken met een pretecho.  Hoe ziet een echo 20 weken er uit?  Een pretecho is een andere manier van kijken dan een medische echo.  Het is gewoon veel mooier en veel fijner.  Als je medische echo tegen valt kan je gewoon nog een afspraak maken voor een pretecho.  Onderaan vind je ook links.

Wat moet je je voorstellen van een echo rond dit moment van de zwangerschap?  Kijk maar eens in dit filmpje.  Alles wordt één voor één aangeduid en je hoort overal uitleg bij.  Het kindje heeft beide onderbeentjes gekruist over elkaar voor het geslacht zitten.  Dat is dus niet te zien.

Een echo van 20 weken kan je hier bekijken. Dit is een origineel filmpje.   Vooral omdat het 2-talig is.  Frans en Nederlands. De mama spreekt Frans en verstaat geen Nederlands. De papa verstaat Nederlands en geen Frans. Op deze manier verstaan ze het beiden. Het kindje beweegt veel. Je ziet hem ook drinken.

Hier kan je nog meer bekijken:

playlist 20 weken zwanger

playlist 3D 20 weken

20 weken zwanger

20 weken echo

3D echo 20 weken

Kijk dan ook eens verder op echo 21 weken.  Daarna kan je nog veel meer bekijken op YouTube Echobaby Marita.  Deze laatste link kan je in je favorieten zetten om de rest van de zwangerschap geregeld te bekijken.

Meest gelezen berichten

32 weken zwanger

32 Weken zwanger.  Je bent nu 7 maanden zwanger. 32 Weken Zwanger.  Je bent nu 7 maanden zwanger.  Je kindje…

Lees meer...

Geslacht baby

Geslacht baby.  Vanaf wanneer kan je dat weten? Geslacht baby.  Vanaf wanneer kan je dat weten?  Bij Echobaby kan je…

Lees meer...

echo 21 weken

Echo 21 weken. Wat kan je nog te weten komen? Echo 21 weken. Wat kan je nog te weten komen…

Lees meer...

22 weken zwanger

22 Weken zwanger.  Je bent nu zichtbaar zwanger. 22 Weken zwanger.  Je bent nu zichtbaar zwanger.  Nu kan je het…

Lees meer...
Scroll naar boven