echo 20 weken

Echo 20 weken. Je bent nu in de helft van je zwangerschap.

Echo 20 weken. Je bent nu in de helft van je zwangerschap.  Rond deze tijd krijg je de 20 weken echo.  Alles wordt nagekeken door je gynaecoloog, verloskundige of echoscopiste.  Dat is een medische echo waarin de aandacht gaat naar ‘Is alles goed?’  Een belangrijk moment dus.

Hier op deze pagina kan je een vergelijking maken met een pretecho.  Hoe ziet een echo 20 weken er uit?  Een pretecho is een andere manier van kijken dan een medische echo.  Het is gewoon veel mooier en veel fijner.  Als je medische echo tegen valt kan je gewoon nog een afspraak maken voor een pretecho.  Onderaan vind je ook links.  Dan kan je nog veel meer gaan bekijken.

Hoe ziet je kindje er nu uit?

Gewoon zoals een baby’tje en dan in het klein.  Je gaat alles herkennen, zeker met de uitleg die je daarbij krijgt.

Echo 20 weken beeldmateriaal

Hieronder kan je in beeldmateriaal met uitleg gaan bekijken wat jij zou kunnen verwachten van een echo 20 weken.

Hier zie je een echo 20 weken.  Het is een life filmpje.  Alles wordt overlopen.  Zet vooral het geluid aan.  Als je het pijltje volgt weet je wat alles is.  Gewoon een aantal keren bekijken voor je naar de 20 weken echo gaat.  Dan herken je veel meer.  Je kan ook nog onderstaande filmpjes en de linken bekijken.  Dan ben je zeker goed voorbereid.

Wat moet je je voorstellen van een echo rond dit moment van de zwangerschap?  Kijk maar eens in dit filmpje echo 20 weken.  Alles wordt één voor één aangeduid en je hoort overal uitleg bij.  Het kindje heeft beide onderbeentjes gekruist over elkaar voor het geslacht zitten.  Dat is dus niet te zien.  Gelukkig hadden wij het al eerder gezien.  Als jou dat overkomt dan doen we trucjes tot we het zien.

Een andere echo 20 weken kan je hier bekijken. Dit is een origineel filmpje.   Vooral omdat het 2-talig is.  Frans en Nederlands. De mama spreekt Frans en verstaat geen Nederlands. De papa verstaat Nederlands en geen Frans. Op deze manier verstaan ze het beiden. Het kindje beweegt veel. Je ziet hem ook drinken.  Als het filmpje klaar is komt er een ander.  Je zit dan op de YouTube Echobaby playlist 20 weken zwanger.  Er zal telkens opnieuw een ander filmpje opstarten.  Veel kijkplezier.

Hier kan je nog meer bekijken:

playlist 20 weken zwanger

playlist 3D 20 weken

20 weken zwanger

20 weken echo

3D echo 20 weken

Kijk dan ook eens verder op echo 21 weken.  Daarna kan je nog veel meer bekijken op YouTube Echobaby Marita.  Deze laatste link kan je in je favorieten zetten om de rest van de zwangerschap geregeld te bekijken.

Meest gelezen berichten

27 weken zwanger

27 Weken zwanger.  Je kindje ontwikkelt dankzij zijn mama. 27 Weken zwanger.  Je kindje ontwikkelt dankzij zijn mama.  Hij heeft…

Lees meer...

9 weken zwanger

9 Weken zwanger.  Je baby is nu volledig ontwikkeld. 9 Weken zwanger.  Je baby is nu volledig ontwikkeld.  Alles zit…

Lees meer...

3D echo 28 weken

3D echo 28 weken.  Het ideale moment voor een 3D . 3D echo 28 weken.  Het ideale moment voor een…

Lees meer...

23 weken zwanger

23 Weken zwanger.  Hoe gaat het met het kindje? 23 Weken zwanger.  Hoe gaat het met het kindje?  Tijd om…

Lees meer...
Scroll naar boven