Blauwe baby’s

Blauwe baby’s.  Een speciale 3D-echotechniek.

Blauwe baby’s. Een speciale 3D-echotechniek.  De Dyn Color techniek. Dat dient voor een speciaal diepte-effect met nog meer contrast en betere beeldresultaten.  Mooi of niet mooi?

Kijk zelf maar naar deze blauwe baby’s. Dan weet je waar het over gaat:

Dyn Color techniek

Deze echofoto’s zijn gemaakt met een speciale Dyn Color techniek. De bedoeling van deze techniek is diepte creëren. Hoe hoger in beeld (dichter tegen de buik van de mama) hoe meer oranje (de klassieke 3D-kleur). Hoe lager in beeld (dichter tegen de rug van de mama) hoe blauwer. Daardoor ontstaat er een groter diepte-effect. Dat accentueert het 3D-effect. Een prachtige techniek. Een grote meerwaarde.

Is dat mooi?

Daarover verschillen de meningen. Sommige toekomstige ouders vinden het heel erg mooi. Anderen vragen snel om terug te gaan naar de gewone 3D.
Vooral bij het eerste kindje in dit filmpje zijn de resultaten veel mooier dan gemiddeld. Ook in deze techniek hang je af van de hoeveelheid vruchtwater en de dikte van de buikwand van de mama.

En kan het ook in het roze?

Die vraag krijg ik wel eens van toekomstige ouders van meisjes. Helaas, dat kan niet.

Blauwe baby’s

Doen we dat bij Echobaby?
Vraag er best naar als jij dit mooi vindt. Standaard ga je het niet krijgen. We starten altijd met de gewone 3D-techniek. Soms overlopen we alle technieken. Vraag er best naar bij of voor het opstarten van de echo. Dan bekijken we het zeker.

Nog meer filmpjes vind je op YouTube Echobaby Marita.

Meest gelezen berichten

Nubtheorie

Nubtheorie.  Theorie om het geslacht te weten. Nubtheorie.  Theorie om het geslacht te weten.  Zin of onzin?  Wat is de…

Lees meer...

8 weken echo

8 weken echo.  Vaststellen van de zwangerschap. 8 weken echo.  Vaststellen van de zwangerschap.  Op de 8 weken echo wordt…

Lees meer...

echo 17 weken

Echo 17 weken. Laatste kans om je kindje volledig te zien. Echo 17 weken. Laatste kans om je kindje volledig…

Lees meer...

3D echo 12 weken

3D echo 12 weken.  Een vaak bekeken moment. 3D echo 12 weken.  Een vaak bekeken moment.  Op 12 weken is…

Lees meer...
Scroll naar boven