27 weken zwanger

27 Weken zwanger.  Je kindje ontwikkelt dankzij zijn mama.

27 Weken zwanger.  Je kindje ontwikkelt dankzij zijn mama.  Hij heeft haar nog heel erg nodig voor de ontwikkeling van zijn orgaantjes.  Het kindje weegt nu ongeveer 900 gram.  Bijna 1 kg.  Als prematuurtje heeft hij al kansen.  Toch blijft hij beter nog wat langer in de baarmoeder.  Dat is de beste couveuse.  Ook 27 weken zwanger is een mooi moment voor een pretecho.  In 2D kom je te weten hoeveel hij weegt en wat hij doet.  In 3D kan je al zien op wie je kindje lijkt.

27 weken zwanger beeldmateriaal 2024

Hier zie je een life filmpje van 27 weken zwanger.  Het kindje wordt volledig overlopen.  Kijk zelf maar.

27 weken beeldmateriaal 2023

Dit filmpje van 27 weken zwanger bestaat uit foto’s.  Je ziet de rug, de navelstreng, een oortje, het geslacht van een jongen  en een voetje.  Gewoon omdat alles mooi is om te bekijken.  Verder zie je een armpje en een gezichtje.  In de categorie leuke weetjes is er een meting van een voetje.  Het is 5,5 cm.  Wat zou jij graag te weten komen als leuk weetje?  Geef het gewoon aan.  Ontdek zelf maar wat er hier nog meer te zien is.

Hier zie je echofoto’s van 27 weken zwanger.  Je ziet aangezichtjes, handjes, voetjes, ruggetjes, de navelstreng,…  Eén van de kindjes heeft een oogje open.

27 weken beeldmateriaal 2022

In dit filmpje zie je 3D-echo’s van 27 weken zwanger.  Dat zijn duidelijke foto’s.  Je kan heel goed zien op wie het kindje lijkt.  Meestal is dat een deel van de mama en een deel van de papa.  Met een 3D nu kan je je kindje achteraf herkennen.  Eén van de kindjes in dit filmpje heeft de oogjes open.  Kijk maar:

27 weken beeldmateriaal vorig echotoestel

Hier zie je een echofilmpje van 27 weken zwanger. Het kindje drinkt. Grote broer zorgt voor de achtergrondgeluiden. Alles wordt uitgelegd. Elk lichaamsdeel wordt aangeduid en je hoort wat het is.

En hier zie je een filmpje van 27 weken zwanger waarin een meisje aan het plassen is. Dat zien we niet zo vaak op echo.  Als je ziet hoe vaak een kindje drinkt, dan zal hij toch ook vaak moeten plassen.  De reden waarom we dat niet vaak zien is omdat we vooral naar het hoofdje kijken.  Dat is mooi en verandert constant omdat het kindje beweegt.  Het geslacht is snel gezien.

Nog meer van 27 weken zwanger kan je vinden op echo 27 weken en 3D echo 27 weken.

Kijk ook eens naar 26 weken zwanger en 28 weken zwanger. Dat geeft je ook een idee over een zwangerschap van 27 weken.

Nog veel meer mooie echofilmpjes vind je op YouTube Echobaby Marita.

Meest gelezen berichten

echo 14 weken

Echo 14 weken. Ken je het geslacht al? Jongen of meisje? Echo 14 weken. Ken je het geslacht al?  Jongen…

Lees meer...

Geslachtsbepaling 13 weken

Geslachtsbepaling 13 weken.  Vroege geslachtsbepaling. Geslachtsbepaling 13 weken.  Vroege geslachtsbepaling.  Dat kan vanaf 13w2d.  Op ongeveer 3 maanden zwangerschap ken…

Lees meer...

echo 16 weken

Echo 16 weken. Een mooi moment tussen 2 medische echo’s. Echo 16 weken. Een mooi moment tussen 2 medische echo’s. …

Lees meer...

3D echo 37 weken

3D echo 37 weken.  De geboorte komt dichterbij. 3D echo 37 weken.  De geboorte komt dichterbij.  De zwangere buik is…

Lees meer...
Scroll naar boven