27 weken zwanger

27 Weken zwanger.  Je kindje ontwikkelt dankzij zijn mama.

27 Weken zwanger.  Je kindje ontwikkelt dankzij zijn mama.  Hij heeft haar nog heel erg nodig voor de ontwikkeling van zijn orgaantjes.  Het kindje weegt nu ongeveer 900 gram.  Bijna 1 kg.  Als prematuurtje heeft hij al kansen.  Toch blijft hij beter nog wat langer in de baarmoeder.  Dat is de beste couveuse.  Ook 27 weken zwanger is een mooi moment voor een pretecho.  In 2D kom je te weten hoeveel hij weegt en wat hij doet.  In 3D kan je al zien op wie je kindje lijkt.

Hier zie je echofoto’s van 27 weken.  Je ziet aangezichtjes, handjes, voetjes, ruggetjes, de navelstreng,…  Eén van de kindjes heeft een oogje open.

In dit filmpje zie je 3D-echo’s van 27 weken zwanger.  Dat zijn duidelijke foto’s.  Je kan heel goed zien op wie het kindje lijkt.  Meestal is dat een deel van de mama en een deel van de papa.  Met een 3D nu kan je je kindje achteraf herkennen.  Eén van de kindjes in dit filmpje heeft de oogjes open.  Kijk maar:

Hier zie je een echofilmpje van 27 weken. Het kindje drinkt. Grote broer zorgt voor de achtergrondgeluiden. Alles wordt uitgelegd. Elk lichaamsdeel wordt aangeduid en je hoort wat het is.

En hier zie je een filmpje waarin een meisje aan het plassen is. Dat zien we niet zo vaak op echo.  Als je ziet hoe vaak een kindje drinkt, dan zal hij toch ook vaak moeten plassen.  De reden waarom we dat niet vaak zien is omdat we vooral naar het hoofdje kijken.  Dat is mooi en verandert constant omdat het kindje beweegt.  Het geslacht is snel gezien.

Nog meer van 27 weken kan je vinden op echo 27 weken en 3D echo 27 weken.

Kijk ook eens naar 26 weken zwanger en 28 weken zwanger. Dat geeft je ook een idee over een zwangerschap van 27 weken.

Nog veel meer mooie echofilmpjes vind je op YouTube Echobaby Marita.

Meest gelezen berichten

echo 8 weken

Echo 8 weken. Nu herken je een profieltje. Echo 8 weken. Nu herken je een profieltje.  Als het kindje daar…

Lees meer...

31 weken zwanger

31 Weken zwanger.  Goed moment voor een 2D pretecho 31 Weken zwanger.  Goed moment voor een 2D pretecho.  Ook voor…

Lees meer...

echo 10 weken

Echo 10 weken. Een kindje in gewonere verhoudingen. Echo 10 weken. Een kindje in gewonere verhoudingen.  De armen en benen…

Lees meer...

Echo meisje

Echo meisje.  Een pretecho geeft je het antwoord. Echo meisje.  Een pretecho geeft je het antwoord.  Bij Echobaby kan je…

Lees meer...
Scroll naar boven