Echo ongeruste mama’s

Echo ongeruste mama’s.  Pretecho ter geruststelling.

Echo ongeruste mama’s.  Pretecho ter geruststelling.  Ook daarvoor kan je terecht bij Echobaby.  Het is zelfs de specialiteit.  Marita heeft jarenlang ervaring als vroedvrouw.  Dat o.a. op de afdeling zwangerschapspathologie.  En ook jarenlang ervaring met Echobaby.

Echo ongeruste mama’s.  Specialiteit

Eén van de specialiteiten van Echobaby is met een echo ongeruste mama’s terug een goed gevoel geven.
Waarom zou jij kiezen voor Echobaby, als je je zorgen maakt over je zwangerschap?  En waarom een echo ongeruste mama’s?

  • Omdat Echobaby eerst gestudeerd heeft voor vroedvrouw.   Daarna heeft ze nog 19 jaar praktijkervaring heeft opgedaan.
  • Omdat Echobaby veel jaren ervaring heeft op de afdeling zwangerschapspathologie. Er is ruim veel ervaring met de begeleiding van zwangere dames in echte probleemsituaties. Dat maakt dat ze ook jou goed en deskundig kan begeleiden.
  • Verder ook omdat Echobaby de echte medische opleidingen echografie voor vroedvrouwen heeft gevolgd. Ze heeft daarna ook geleerd om de 20-wekenecho’s te doen. Ze kan daarom dus echt zien of alles goed is.
  • Omdat Echobaby sinds 2007 ervaring heeft met pretecho’s voor ongeruste mama’s. Terwijl jij een echo krijgt, kan je al je vragen stellen. Je kan daarbij ook al je zorgen bespreken.

Wil je dat liever van de ongeruste mama’s horen?  Kijk dan bij recensies Echobaby.  Daar lees je wat ongeruste mama’s geschreven hebben.

Je kan bij Echobaby met al je vragen terecht:

  • doet mijn kindje het goed?
  • klopt het hartje?
  • groeit hij goed?
  • beweegt hij voldoende?

Dus als je een echo ongeruste mama’s wil, dan kan je hier een afspraak maken.  Daarna kan je verder genieten van je zwangerschap.

Echo Filmmateriaal

Deze echo ongeruste mama’s bestaat uit filmmateriaal van verschillende zwangerschapsduren.  Het is allemaal bij dezelfde zwangere dame gemaakt.  Het begint met foto’s vanaf 3w6d.  Bij die foto’s hoor je telkens de uitleg.  Het laatste is een life filmpje van 5w5d.  Daar zie je het hartje kloppen.  Geniet er van.

Hier zie je een filmpje echo ongeruste mama’s,  met foto’s en filmpjes van 6 weken zwanger.  Als vorm zie je nu een klein ovaaltje.  Op sommige foto’s zie je een meting.  Dan weet je hoe ver de zwangerschap is.  Ook krijg je dan een uitgetelde datum.  In de filmpjes zie je een kloppend hartje.  Zo een echo hebben ongeruste mama’s nodig ter geruststelling.  Puur genieten is dat.

Hier zie je een echo ongeruste mama’s.  Het een life filmpje is.  Hierbij zie je het hartje kloppen.  Meer moet dat niet zijn, om bij een echo ongeruste mama’s, de mama instant blij en gelukkig te maken.  Verder krijg je bij jouw echo overal uitleg bij.  Met een meting daarbij weet je dat je kindje goed groeit.  Kijk zelf maar.

Dit filmpje echo ongeruste mama’s hier onder laat foto’s en 1 kort filmpje zien van hoe jouw kindje er zou kunnen uitzien op 10 weken.  Zoals je ergens in het begin kan zien kan het gebeuren dat een kindje ineens een week ouder blijkt te zijn dan op de eerste medische echo.  Vaak komt dat niet voor.

Een echo ongeruste mama’s geeft het meeste voldoening.  Verder kan je filmmateriaal van alle zwangerschapsduren bekijken op YouTube Echobaby Marita.

Meest gelezen berichten

echo 36 weken

Echo 36 weken. Een echo is nog een leuke ervaring. Echo 36 weken. Een echo is nog een leuke ervaring. …

Lees meer...

7 weken zwanger

7 Weken zwanger.  Je ziet al aan welke kant het hoofdje zit. 7 Weken zwanger.  Je ziet al aan welke…

Lees meer...

echo 8 weken

Echo 8 weken. Nu herken je een profieltje. Echo 8 weken. Nu herken je een profieltje.  Als het kindje daar…

Lees meer...

3D echo 10 weken

3D echo 10 weken.  Heel klein en heel bijzonder. 3D echo 10 weken.  Heel klein en heel bijzonder.  Heel leuk…

Lees meer...
Scroll naar boven