34 weken zwanger

34 Weken zwanger.  Je lichaam bereidt zich voor.

34 Weken zwanger.  Je lichaam bereidt zich voor.  Voorbereiding op de bevalling.  Je kindje weegt nu ongeveer 2kg250.  Hij komt verder ongeveer 250 gram per week bij.  Een eerste kindje zit nu meestal met het hoofdje naar beneden en is ingedaald.  Als dat niet zo is dan kan je naar een pretecho komen om te kijken of het hoofdje wel naar beneden zit.  Na hevige bewegingen is dat zeker zinvol.  Je lichaam past zich verder aan voor de geboorte.  En je kindje legt zich goed hiervoor.  Je bekkenbodemspieren beginnen soepeler te worden.  Daardoor kan je kindje beter indalen.

In een pretecho op 34 weken zwanger zie je vaak veel bewegingen.  Hij blijft wel vooral ter plaatse bewegen.  Er is nu niet meer voldoende ruimte voor koprollen e.d.

34 Weken zwanger beeldmateriaal 2024

Hier zie je een life filmpje van 34 weken zwanger.  Het start onderaan in de buik van de mama.  Daar ligt het hoofdje.  Gelukkig maar.  Dat is al een zorg minder.  Verder wordt het kindje volledig overlopen.  Kan jij hier het geslacht ontdekken?

34 Weken beeldmateriaal 2022

Hier zie je echofoto’s van 34 weken zwanger.  Op het startblad zie je het geslacht van een jongen.  In het filmpje begint het met een gezichtje.  Verder zie je ook nog de navelstreng in kleur.  Als het filmpje klaar is begint er automatisch een ander filmpje van 34 weken zwanger.  Je kan dus blijven kijken.

34 Weken beeldmateriaal vorig echotoestel

Hieronder in het echofilmpje van 34 weken zwanger zie je de haartjes.  Dat is 1 van de dingen waar we in pretecho in geïnteresseerd zijn?  Zijn er haartjes, zijn er veel, zijn ze lang?  En als ze rechtop staan dan kunnen we ze meten.  Oordeel zelf maar wat je van een pretecho op 34 weken vindt.  Dit kan je allemaal zien:

En kijk ook eens naar echo 34 weken, 3D echo 34 weken, 33 weken zwanger en 35 weken zwanger. Daar leer je nog meer over jou zwangerschap en hoe je dat in 2D ziet.

Voor andere zwangerschapsduren kan je kijken op YouTube Echobaby Marita.

Meest gelezen berichten

11 weken zwanger

11 weken zwanger.  Je kindje wordt steeds mooier op echo. 11 weken zwanger.  Je kindje wordt steeds mooier op echo. …

Lees meer...

19 weken zwanger

19 Weken zwanger.  Je bent nu bijna in de helft. 19 Weken zwanger.  Je bent nu bijna in de helft. …

Lees meer...

echo 12 weken

Echo 12 weken. Een heel leuke ervaring voor jou. Echo 12 weken. Een heel leuke ervaring voor jou.  Een pretecho…

Lees meer...

echo 20 weken

Echo 20 weken. Je bent nu in de helft van je zwangerschap. Echo 20 weken. Je bent nu in de…

Lees meer...
Scroll naar boven