34 weken zwanger

34 Weken zwanger.  Je lichaam bereidt zich voor op de bevalling.

34 Weken zwanger.  Je kindje weegt nu ongeveer 2kg250.  Hij komt nu ongeveer 250 gram per week bij.  Een eerste kindje zit nu meestal met het hoofdje naar beneden en ingedaald.  Als dat niet zo is dan kan je naar een pretecho komen om te kijken of het hoofdje wel naar beneden zit.  Na hevige bewegingen is dat zinvol.  Je lichaam past zich aan voor de geboorte.  Je kindje legt zich goed hiervoor.

In een pretecho op 34 weken zie je vaak veel bewegingen.  Hij blijft wel vooral ter plaatse bewegen.

In het echofilmpje van 34 weken hieronder zie je de haartjes.  Dat is 1 van de dingen waar we in pretecho in geïnteresseerd zijn?  Zijn er haartjes?  Zijn er veel?  Zijn ze lang?  En als ze rechtop staan dan kunnen we ze meten.  Oordeel zelf maar wat je van een pretecho op 34 weken vindt.  Dit kan je allemaal zien:

 

En kijk ook eens naar 33 weken zwanger en 35 weken zwanger. Daar leer je nog meer over jou zwangerschap en hoe je dat in 2D ziet.

Meest gelezen berichten

SEO – Structureel Echoscopisch Onderzoek

SEO – Structureel Echoscopisch Onderzoek. SEO – Structureel Echoscopisch Onderzoek.  Bij de SEO wordt er op structurele wijze de volledige…

Lees meer...

3D echo 11 weken

3D echo 11 weken.  Herkenbaar. 3D echo 11 weken.  Herkenbaar.  Op 11 weken heb je nog niet de beste 3D-beelden. …

Lees meer...

5 weken zwanger

5 weken zwanger.  Het eerste echobeeld. 5 weken zwanger.  Het eerste echobeeld.  Op iets meer dan 5 weken zie je…

Lees meer...

38 weken zwanger

38 Weken zwanger.  Uitgetelde bevallingsdatum in zicht. 38 Weken zwanger. Je bent nu uitgeteld (of uitgerekend). Nu mag je bevallen….

Lees meer...
Scroll naar top