34 weken zwanger

34 Weken zwanger.  Je lichaam bereidt zich voor.

34 Weken zwanger.  Je lichaam bereidt zich voor.  Voorbereiding op de bevalling.  Je kindje weegt nu ongeveer 2kg250.  Hij komt nu ongeveer 250 gram per week bij.  Een eerste kindje zit nu meestal met het hoofdje naar beneden en is ingedaald.  Als dat niet zo is dan kan je naar een pretecho komen om te kijken of het hoofdje wel naar beneden zit.  Na hevige bewegingen is dat zinvol.  Je lichaam past zich aan voor de geboorte.  En je kindje legt zich goed hiervoor.  Je bekkenbodemspieren beginnen soepeler te worden.  Daardoor kan je kindje beter indalen.

In een pretecho op 34 weken zie je vaak veel bewegingen.  Hij blijft wel vooral ter plaatse bewegen.

Hieronder in het echofilmpje van 34 weken zie je de haartjes.  Dat is 1 van de dingen waar we in pretecho in geïnteresseerd zijn?  Zijn er haartjes, zijn er veel, zijn ze lang?  En als ze rechtop staan dan kunnen we ze meten.  Oordeel zelf maar wat je van een pretecho op 34 weken vindt.  Dit kan je allemaal zien:

 

En kijk ook eens naar echo 34 weken, 3D echo 34 weken, 33 weken zwanger en 35 weken zwanger. Daar leer je nog meer over jou zwangerschap en hoe je dat in 2D ziet.

Voor andere zwangerschapsduren kan je kijken op YouTube Echobaby Marita.

Meest gelezen berichten

Zwangerschaps aankondiging

Zwangerschaps aankondiging.  Wanneer kan je dat best doen? Zwangerschaps aankondiging.  Wanneer kan je dat best doen?  Als je op 8…

Lees meer...

3D echo 30 weken

3D echo 30 weken. Je wordt heel gelukkig van wat je ziet. 3D echo 30 weken. Je wordt heel gelukkig…

Lees meer...

3D echo 23 weken

3D echo 23 weken.  De uiterlijke kenmerken worden zichtbaar. 3D echo 23 weken.  De uiterlijke kenmerken worden zichtbaar.  Langzaam begint…

Lees meer...

echo 7 weken

Echo 7 weken. Een langwerpig vormpje met een bredere kant. Echo 7 weken. Een langwerpig vormpje met een bredere kant. …

Lees meer...
Scroll naar boven