13 weken echo

13 weken echo.  Dit is nieuw in Nederland.

13 weken echo.  Dit is nieuw in Nederland.  Er wordt nu op 13 weken een echo gemaakt.  Dat is om te kijken of alles goed is.  Dat is dus een 20 weken echo of SEO, maar dan op 13 weken.  Met de beste echotoestellen is het al mogelijk om alles na te kijken.  Daardoor weet je al veel vroeger of alles O.K. is.

In België is er geen 13 weken echo.  Wel wordt alles uitgebreider nagekeken op de 12 weken echo.  Er wordt veel meer ontdekt dan vroeger.  Vroeger moest je vaak tot 20 weken wachten.

De 12 weken echo en de 13 weken echo hebben een absolute meerwaarde op medisch vlak.  Toch is een 20 weken echo echt nog nodig.  Daarnaast is een pretecho nog een leuke ervaring.

13 weken echo beeldmateriaal 2024

Hier overlopen we het kindje in een 13 weken echo.  Je hoort overal uitleg bij.  Als je dat beluistert kan je andere filmpjes ook beter volgen.  Veel kijkplezier hiermee.

13 weken beeldmateriaal 2023

Het eerste kindje van deze 13 weken echo ligt niet zo handig.  Het volgende kindje laat een mooi profieltje zien.  Daarna zie je een filmpje waarin dat kindje beweegt.  Op het einde van dat filmpje komt het gezichtje omhoog en zie je een mooi profieltje.  Kijk zelf maar verder.

Waarschijnlijk heb je ook interesse in pretecho’s op 13 weken.   Deze 13 weken echo bestaat uit foto’s.  Alles komt wel ergens in beeld.  Je ziet vooral mooie profieltjes.  Ook zie je hier enkele metingen.

13 weken beeldmateriaal 2022

In dit filmpje 13 weken echo zie je alles wel ergens in beeld, beentjes en voetjes inbegrepen.  Het zijn vooral foto’s.  Ook is er één kort filmpje.  Daarin zie je het bloed door de navelstreng stromen.

In dit filmpje zie je een 13 weken echo.  Op het startblad zie je een mooi profieltje en het lichaampje.  Het filmpje begint ook met mooie profieltjes.  Sommige kindjes liggen met het hoofdje naar links.  Andere kindjes liggen naar rechts.  Verder in het filmpje zie je ook het resultaat van een meting, armpjes en de navelstreng.  Het filmpje eindigt met een rug.

Hier zie je foto’s en korte filmpjes van een 13 weken echo.  Op het startblad kijkt het kindje naar beneden, naar de rug van de mama.  In het begin van het filmpje steekt het kindje zijn handje op.  Verder zie je nog profieltjes.  Ergens midden tussenin zie je filmpjes, waarin je het bloed ziet stromen.

Hier zie je foto’s van een 13 weken echo.  Op het startblad zie je een mooi profieltje.  Vanaf het begin tot het einde zie je foto’s van wat jij op jouw echo zou kunnen zien.  Elk lichaamsdeel komt hier wel ergens in beeld.

Klik ook op echo 13 weken, 13 weken zwanger, 3 maanden zwanger en 3D echo 13 weken.

Nog veel meer zie je op YouTube Echobaby Marita.

Meest gelezen berichten

35 weken zwanger

35 Weken zwanger –  Zwangerschap 8 maanden. 35 Weken zwanger. Zwangerschap 8 maanden.  Je kindje weegt nu ongeveer 2,5 kg. …

Lees meer...

27 weken zwanger

27 Weken zwanger.  Je kindje ontwikkelt dankzij zijn mama. 27 Weken zwanger.  Je kindje ontwikkelt dankzij zijn mama.  Hij heeft…

Lees meer...

5 weken zwanger

5 weken zwanger.  Het allereerste echobeeld. 5 weken zwanger.  Het allereerste echobeeld.  Op iets meer dan 5 weken zie je…

Lees meer...

jongen of meisje?

Jongen of meisje?  Wat gaat het worden?  Vanaf 13w2d. Jongen of meisje? Wat gaat het worden?  Spannend.  Wat ga je…

Lees meer...
Scroll naar boven