echo 9 weken

Echo 9 weken. Nu kan je de eerste bewegingen zien.

Echo 9 weken. Nu kan je de eerste bewegingen zien.  Het grootste deel van de tijd liggen ze nog stil.  Af en toe zie je je kindje bewegen.  Dan is zijn heel lichaampje in beweging.  De armpjes en beentjes zijn nog korter dan wat je zou verwachten in vergelijking met kinderen en volwassenen.  Dat ontwikkelt nu verder.  Een eerste 3D-echo kan nu ook al.

Je mag zelf eens bekijken hoe er dat uit ziet.  Klik maar op de filmpjes hieronder.

Echo 9 weken, gemaakt in 2023.

Deze echo 9 weken bestaat uit foto’s en filmpjes.  Het gaat hier om een inwendige echo van 9w4d.  Als eerste zie je foto’s.  Links zit het hoofdje en rechts het lichaampje.  Daarna zie je een filmpje met een kloppend hartje.  Je ziet ook foto’s met een meting.  Kijk zelf maar verder.

Dit filmpje echo 9 weken hieronder bestaat afwisselend uit foto’s en filmpjes.  Het kindje hierin zit tegen de rug van de mama.  Daardoor kunnen we hem niet optimaal zien.  In de filmpjes zie je overal kloppende hartjes, bewegende kindjes en de doorbloeding in kleur.  Kijk zelf maar.

Hieronder zie je foto’s en filmpjes van echo 9 weken.  Je kan hierin duidelijk de lichaamsdelen herkennen.  Vooral als het kindje beweegt.  En dat zie je hem doen in de filmpjes.  Het lijkt wel alsof hij ligt te kruipen.  Er is ook een filmpje waarin je het bloed ziet stromen in kleur.

Deze volgende echo 9 weken is een aaneenschakeling van korte filmpjes.  Nu herken je al een mooi profieltje.  Je ziet het kindje ook bewegen.  Het hartje klopt en je ziet het bloed stromen in kleur.

Hierna zie je foto’s echo 9 weken waar je al duidelijk een kindje in herkent.  In het filmpje beweegt het kindje ook.  Daarbij zijn het vooral de armen en benen die goed bewegen.  Zoals je kan zien gaat het hier om een inwendige echo 9 weken.  Dat omdat het soms uitwendig niet goed te zien is.

Echo’s gemaakt in 2022.

In dit volgende filmpje heb je mooie foto’s van echo 9 weken.  Je kan hierin duidelijk armpjes en beentjes herkennen.  Ook zie je ergens de ruggengraat, naast natuurlijk hoofdje en lichaampje.

Wat bijzonder is in het volgende filmpje echo 9 weken is het mooie profieltje en de duidelijke beentjes.  Het filmpje bestaat uit foto’s en korte filmpjes.  In de filmpjes komen de beentjes met de voetjes goed in beeld.  Kijk zelf maar.

In dit filmpje zie je foto’s en korte filmpjes van een echo 9 weken.  Je kan hier zelfs al een ruggengraat herkennen.  In de filmpjes zie je het kindje bewegen.  Je ziet daarin ook het hartje kloppen.

Het volgende filmpje geeft een mooi beeld van een echo 9 weken.  Alles wordt hierin aangeduid.  Je hoort er overal uitleg bij.  Je ziet dat je al heel wat kan herkennen.

Dit is nog een filmpje van hetzelfde kindje. Hier beweegt hij:

Hier kan je zien hoe een echo 9 weken er uit ziet: playlist 9 weken zwanger, playlist 3D 9 weken en playlist tweeling 9 weken.

Op deze website kan je ook eens kijken bij 9 weken zwanger, 2 maanden zwanger en 3D 9 weken.

Van andere zwangerschapsduren kan je kijken op YouTube Echobaby Marita.  Dat kan je opslaan in je favorieten en dan kan je elke week gaan kijken naar de zwangerschapsweken dat je dan bent.

 

Meest gelezen berichten

Veel drinken voor echo

Veel drinken voor echo.  Waarom kan je dat best doen? Veel drinken voor echo.  Waarom kan je dat best doen? …

Lees meer...

echo 14 weken

Echo 14 weken. Ken je het geslacht al? Jongen of meisje? Echo 14 weken. Ken je het geslacht al? Jongen…

Lees meer...

3D echo 36 weken

3D echo 36 weken.  Beter laat dan nooit een 3D. 3D echo 36 weken.  Beter laat dan nooit een 3D. …

Lees meer...

3D echo 37 weken

3D echo 37 weken.  De geboorte komt dichterbij. 3D echo 37 weken.  De geboorte komt dichterbij.  De zwangere buik is…

Lees meer...
Scroll naar boven