echo 9 weken

Echo 9 weken. Nu kan je de eerste bewegingen zien.

Echo 9 weken. Nu kan je de eerste bewegingen zien.  Het grootste deel van de tijd liggen ze nog stil.  Af en toe zie je je kindje bewegen.  Dan is zijn heel lichaampje in beweging.  De armpjes en beentjes zijn nog korter dan wat je zou verwachten in vergelijking met kinderen en volwassenen.  Dat ontwikkelt nu verder.  Een eerste 3D-echo kan nu ook al.

Je mag zelf eens bekijken hoe er dat uit ziet.  In dit filmpje heb je mooie echo’s van 9 weken.  Je kan duidelijk armpjes en beentjes herkennen.  Ook zie je ergens de ruggengraat, naast natuurlijk hoofdje en lichaampje.

Wat bijzonder is in het volgende filmpje is het mooie profieltje en de duidelijke beentjes.  Het filmpje bestaat uit foto’s en korte filmpjes.  In de filmpjes komen de beentjes met de voetjes goed in beeld:

In dit filmpje zie je foto’s en korte filmpjes van een echo van 9 weken.  Je kan zelfs al een ruggengraat herkennen.  In de filmpjes zie je het kindje bewegen.  Je ziet ook het hartje kloppen.

Het volgende filmpje geeft een mooi beeld van een echo van 9 weken.  Alles wordt aangeduid.  Je hoort overal uitleg bij.  Je ziet dat je al heel wat kan herkennen.

Dit is nog een filmpje van hetzelfde kindje. Hier beweegt hij:

Hier kan je zien hoe een echo op 9 weken er uit ziet: playlist 9 weken zwanger, playlist 3D 9 weken en playlist tweeling 9 weken.

Op deze website kan je ook eens kijken bij 9 weken zwanger, 2 maanden zwanger en 3D 9 weken.

Van andere zwangerschapsduren kan je kijken op YouTube Echobaby Marita.  Dat kan je opslaan in je favorieten en dan kan je elke week gaan kijken naar de zwangerschapsweken dat je dan bent.

 

Meest gelezen berichten

echo 13 weken

Echo 13 weken. Kom nu voor een geslachtsbepaling. Echo 13 weken. Kom nu voor een geslachtsbepaling.  Langer wachten moet niet…

Lees meer...

26 weken zwanger

26 Weken zwanger.  Je baby is in volle groei. 26 Weken zwanger.  Je baby is in volle groei.  Tot nu…

Lees meer...

Eerste echo zwangerschap

Eerste echo zwangerschap.  Wanneer doe je dat? Eerste echo zwangerschap.  Wanneer doe je dat?  Gewoon wanneer dat jij dat wil. …

Lees meer...

15 weken zwanger

15 Weken zwanger.  Al goed te zien als het niet je eerste kindje is. 15 Weken zwanger.  Al goed te…

Lees meer...
Scroll naar boven