20 weken echo

20 weken echo.  Dit is de tweede medische echo.

20 Weken echo.  Dit is de tweede medische echo.  Een andere benaming hiervan is de echo morfologie.  Dat betekent dat je kindje hierbij volledig wordt nagekeken of alles goed is.  Alle organen zijn nu al voldoende ontwikkeld om die op echo te kunnen beoordelen.

Spannend!  Is alles goed?

In Nederland wordt dit de SEO of Structureel Echoscopisch Onderzoek genoemd.

Wat zou je allemaal kunnen zien op de 20 weken echo.  Gewoon alles.  Kijk maar eens hieronder in de filmpjes.

20 weken echo beeldmateriaal 2024

Dit filmpje is een life 20 weken echo.  Dit kindje ligt dubbel geplooid met de voetjes voor het gezichtje.  Alles bij elkaar is het een mooi filmpje waarin alles in beeld komt.  Je kan het kindje ook zien drinken.

Hier zie je nog een pretechofilmpje van 20 weken.  Het volledige kindje wordt overlopen en je hoort daarbij wat het is.  Als je dat een aantal keren bekijkt, dan ga je meer zien op je 20 weken echo.

Eén van de dingen die gedaan worden op de 20 weken echo is een meting.  Helaas is dat een moment in de zwangerschap waarop je kindje op alle mogelijke manieren kan liggen.  Hij is nu nog klein.  Een correcte meting is met een kindje mooi evenwijdig met de buik van de mama.  Mooi, maar dit kindje doet dat anders.  Hij is bovendien niet de enige.  Luister maar terwijl je kijkt.  Je hoort er uitleg bij:

20 weken beeldmateriaal vorig echotoestel

Hieronder zie je een echofilmpje van een 20 weken.  Alles wordt daarbij één voor één aangeduid.  Je hoort dan tegelijkertijd wat het is.  Als je dit filmpje en andere filmpje enkele keren opnieuw bekijkt voor je naar je 20 weken echo gaat, dan herken je meer.  Via de links hier kom je nog meer filmpjes tegen.

Waarschijnlijk heb je ook interesse in pretecho’s op 20 weken.  Klik dan op echo 20 weken, 20 weken zwanger en 3D echo 20 weken.

En voor veel meer beeldmateriaal moet je op YouTube Echobaby Marita zijn.

 

Meest gelezen berichten

32 weken zwanger

32 Weken zwanger.  Je bent nu 7 maanden zwanger. 32 Weken Zwanger.  Je bent nu 7 maanden zwanger.  Je kindje…

Lees meer...

3D echo 15 weken

3D echo 15 weken.  Een leuk moment voor een 3D. 3D echo 15 weken.  Een leuk moment voor een 3D. …

Lees meer...

500 positieve recensies

500 Positieve recensies kreeg Echobaby van haar zwangere dames. 500 positieve recensies. Dat gaven de zwangere dames die bij Echobaby…

Lees meer...

16 weken zwanger

16 Weken zwanger.  Een ideaal moment voor een extra echo. 16 Weken zwanger.  Een ideaal moment voor een extra echo. …

Lees meer...
Scroll naar boven