3D echo 9 weken

3D echo 9 weken.  Een inimini piepklein kindje.

3D echo 9 weken.  Een inimini piepklein kindje.  Je moet echt wel even goed kijken en dan herken je er een kindje in.  Heel leuk om te zien.  Een 3D kan nog niet altijd.  Het kindje is pas 2 maanden oud.  Ook is dat nu nog niet speciaal mooi.  Het is al spectaculair dat we een 3D echo 9 weken kunnen maken.

3D echo 9 weken beeldmateriaal 2024

Deze 3D echo 9 weken is een life filmpje.  Het kindje zit hier rechtop en kijkt ons recht aan.  De armpjes en beentjes bewegen.  Kan je het allemaal herkennen?

3D 9 weken beeldmateriaal 2022

Op een 3D echo 9 weken kom je heel andere verhoudingen tegen dan je gewoon bent.  Het hoofdje is groter in verhouding.  De ledematen zijn wat kleiner dan je verwacht.  Dat is allemaal normaal.  Die verhoudingen veranderen van week tot week.  Kijk maar naar deze foto’s 3D echo 9 weken.  Op het startblad zie je een zijaanzicht.  Daarbij heb je het hoofdje en het volledige lichaampje met armpjes en beentjes in beeld.  In het filmpje start het op dezelfde wijze.  Daarna zie je het ook in de schaduwtechniek.  Wat je op de buik ziet dat is de navelstreng.  Aan de foto’s kan je zien dat het kindje zijn armpjes beweegt.  Kijk zelf maar.

Hier zie je een filmpje van 3D echo 9 weken.  De zijkant van het kindje zit in beeld.  In het begin ligt het kindje stil.  Je hoort er uitleg bij.  Zet dus best het geluid aan.  Na een tijdje beweegt het kindje.  Als het filmpje klaar is dan kan je blijven kijken.  Er komt telkens opnieuw een ander filmpje.  Tot de playlist rond is.  Veel kijkplezier.

Hier zie je de playlist 3D 9 weken.

Kijk ook eens naar 3D echo 10 weken, echo 9 weken, 2 maanden zwanger en 9 weken zwanger.

En nog veel meer zie je op YouTube Echobaby Marita.

Meest gelezen berichten

35 weken zwanger

35 Weken zwanger –  Zwangerschap 8 maanden. 35 Weken zwanger. Zwangerschap 8 maanden.  Je kindje weegt nu ongeveer 2,5 kg. …

Lees meer...

jongen of meisje?

Jongen of meisje?  Wat gaat het worden?  Vanaf 13w2d. Jongen of meisje? Wat gaat het worden?  Spannend.  Wat ga je…

Lees meer...

3D echo 10 weken

3D echo 10 weken.  Heel klein en heel bijzonder. 3D echo 10 weken.  Heel klein en heel bijzonder.  Heel leuk…

Lees meer...

3D-echo

3D-echo.  Bekijk je ongeboren baby op een 3D-echo. 3D-echo.  Bekijk je ongeboren baby op een 3D-echo.  Je kan hem na…

Lees meer...
Scroll naar boven