18 weken zwanger

18 Weken zwanger.  Weet de wereld al dat je zwanger bent?

18 Weken zwanger.  Weet de wereld al dat je zwanger bent?  Kan je het nog verbergen?  Je kindje weegt nu ongeveer 235 gram.  Voel je al kriebeltjes in je buik?  Als de moederkoek vooraan ligt kan dat bij een eerste kindje nog tot 20 à 23 weken duren voor je dat voelt.  En anders dan mag je daar nu al van genieten.

Als je graag wil weten hoe een echo van 18 weken zwanger er zoal uit kan zien, dan kan je deze filmpjes bekijken:

18 Weken zwanger beeldmateriaal 2024

Zo ziet een life filmpje echo 18 weken zwanger er uit.  Het eerste dat je ziet is dat het kindje drinkt.  Daarna zie je het hartje kloppen en het bloed dat stroomt in kleur.  Verder volgt gewoon al de rest.  Tijdens de echo wordt er ook uitgebreid stilgestaan bij het geslacht.  Zoals bij bijna elke jongen is dat hier overduidelijk.

Deze echo 18 weken zwanger is een life filmpje.  Het start met de navelstreng in kleur.  Daardoor zie je het bloed stromen.  Dat is eerder een origineel begin.  Meestal starten we met het hoofdje.  Hier mag je het iets later zien.   Het kindje ligt met de voetjes voor het gezichtje.  Kijk zelf maar verder.

Hier zie je een life echo van 18 weken.  Alles wordt overlopen en je hoort wat het is.  Geniet er van.  Zo kan jouw echo er ook uit zien.

18 Weken beeldmateriaal 2022

Dit filmpje van 18 weken zwanger bestaat uit allemaal foto’s.  Op het startblad zie je een mooi profieltje.  Het filmpje begint ook met profieltjes.  Daarna zie je het hartje en de navelstreng in kleur.  Verder zie je nog voetjes en beentjes en vooral veel gezichtjes en lichaampjes.

Hier zie je een filmpje van 18 weken zwanger.  Het start hier met een profieltje.  Verder wordt het kindje volledig overlopen.  Je hoort tegelijk overal uitleg bij.  Zet dus best het geluid aan.

18 Weken beeldmateriaal vorig echotoestel

Dit is een echofilmpje van 18 weken zwanger. Je hoort de uitleg.

Hier zie je een echofilmpje van 18 weken zwanger van een kindje dat de hik heeft.  Het start met een life filmpje met ingesproken uitleg.  Daarbij wordt alles overlopen.  Terwijl we bezig zijn begint toevallig de hik.   Je ziet het en je krijgt er uitleg bij.

En hier zie je nog meer echofilmpjes van kindjes van 18 weken.

Kijk ook eens bij echo 18 weken, 4 maanden zwanger, 3D echo 18 weken, 17 weken zwanger en 19 weken zwanger.

Meest gelezen berichten

Eerste echo zwangerschap

Eerste echo zwangerschap.  Wanneer doe je dat? Eerste echo zwangerschap.  Wanneer doe je dat?  Gewoon wanneer dat jij dat wil. …

Lees meer...

3D echo 31 weken

3D echo 31 weken.  Dringend een afspraak maken. 3D echo 31 weken.  Dringend een afspraak maken als je dat nog…

Lees meer...

echo 7 weken

Echo 7 weken. Een langwerpig vormpje met een bredere kant. Echo 7 weken. Een langwerpig vormpje met een bredere kant. …

Lees meer...

echo 12 weken

Echo 12 weken. Een heel leuke ervaring voor jou. Echo 12 weken. Een heel leuke ervaring voor jou.  Een pretecho…

Lees meer...
Scroll naar boven