39 weken zwanger

39 Weken zwanger. Hoogzwanger.  Je kan nu aftellen.

39 Weken zwanger. Hoogzwanger. Je kan nu aftellen.  Elke dag kan de laatste zijn.  Een echo nu is om nog even te spieken. Een kijkje in je zwangere buik.  Gaat alles goed?  Hoeveel weegt hij?  Ligt het hoofdje naar beneden?  Zou hij bewegen?

39 Weken zwanger beeldmateriaal 2024

Hier zie je een live echo 39 weken zwanger.  Je ziet een meting en tegelijk hoor je daar uitleg bij.  Zet dus best het geluid aan.

Deze echo 39 weken zwanger is een life filmpje.  Je ziet het gezichtje.  Eerst in 2D en dan in 3D.  Er zit een armpje bij in beeld.  Je hoort er uitleg bij.  Een 3D op 39 weken lukt vaak niet meer.  Hier hadden we geluk en liet het kindje zich zien.  Kijk zelf maar.  Op het startscherm zie je het hoofdje met het voorhoofd, de ogen, de neus en de wang.  Het onderarmpje zit hier voor de kin en de mond.  Dat komt omdat er op 39 weken zwanger niet meer veel ruimte is.

39 Weken beeldmateriaal vorig echotoestel

Hieronder zie je een echo van 39 weken zwanger. Zo ziet het er dus ongeveer uit als je nog een 2D pretecho laat maken.  Op het startbeeld zie je de navelstreng in kleur.  Als je het geluid aanzet dan kan je volgen wat je ziet.  Dit kindje van 39 weken zwanger ligt in hoofdligging.  Daar begint de echo.  Als eerste wordt het gezichtje volledig overlopen.  Verder komt alles in beeld.  Volg het pijltje maar.  Gelijktijdig hoor je wat het is.  Het is hier een echo van een meisje.  Dat kan je op het einde zien.

 

Je hebt waarschijnlijk ook interesse in echo 39 weken, 38 weken zwanger, 40 weken zwanger en 9 maanden zwanger om te weten wat er zich nu afspeelt in de zwangere buik.  Voor daarna wens ik je veel succes met de laatste loodjes en de bevalling.

En nog meer filmpjes kan je bekijken op YouTube Echobaby Marita.

Meest gelezen berichten

26 weken zwanger

26 Weken zwanger.  Je baby is in volle groei. 26 Weken zwanger.  Je baby is in volle groei.  Tot nu…

Lees meer...

4 weken zwanger

4 Weken zwanger.  Kom nog niet voor een echo. 4 Weken zwanger.  Je verwacht nu je regels of je bent…

Lees meer...

3D echo 16 weken

3D echo 16 weken.  Maak dringend een afspraak. 3D echo 16 weken.  Maak dringend een afspraak.  Als je nog geen…

Lees meer...

3D echo 21 weken

3D echo 21 weken.  Je ziet een groot deel van je kindje. 3D echo 21 weken.  Je ziet een groot…

Lees meer...
Scroll naar boven