echo 16 weken

Echo 16 weken. Een mooi moment tussen 2 medische echo’s.

Echo 16 weken. Een mooi moment tussen 2 medische echo’s.  De 12 weken echo of de 13 weken echo is al weer even geleden.  De 20 weken echo duurt nog een tijdje.  Met een pretecho kan je je kindje nog eens zien.  Je ziet een mooi kindje dat beweegt.

Hieronder zie je een aantal filmpjes met echo’s van 16 weken:

Echo 16 weken beeldmateriaal 2024

Deze echo 16 weken is een life filmpje.  In de eerste plaats zie je het hartje hier heel krachtig kloppen.  Dat is altijd fijn om te zien en te volgen.  Verder zie je hem bewegen en het bloed stroomt in kleur.  Verder komt alles wel in beeld.  Op het einde drinkt het kindje.  Veel kijkplezier.

Dit is een mooie life echo 16 weken.  Alles komt in beeld en je hoort overal uitleg bij.  Je ziet vooral mooie profieltjes.  Herken jij het geslacht?

16 weken beeldmateriaal 2023

Deze echo 16 weken bestaat uit foto’s.  Ongeveer alles staat hierbij wel ergens op een foto.  Er is één van de kindjes die dubbel geplooid is met de knie tegen de neus.  Een ander kindje heeft de mond ver open.  Die was daar aan het drinken.  Er komt zowel een jongen als een meisje in beeld.  Kijk zelf maar verder.

In deze echo 16 weken zie je ongeveer alles wat je wil zien.  Hoofdjes, profieltjes, ruggetjes, handjes, armpjes, beentjes en navelstreng: alles komt in beeld.  Sommige kindjes zitten ondersteboven.  Kijk dus maar zelf naar de foto’s.

Het begint in dit filmpje echo 16 weken met een mooi profieltje en een ruggengraat.  Verder zie je alles wat je graag wil zien.  Vanaf het begin zie je gezichtjes.  Op het einde zie jet geslacht van een jongen.

16 weken beeldmateriaal 2022

In dit filmpje echo 16 weken zijn er heel wat korte filmpjes.  Ook zitten er daar foto’s tussen. Je ziet hierin ook een kindje ademen. Dat zie je omdat de borstkas en de buik op en neer gaan. Er zijn daarna ook kindjes die drinken. Je ziet verder ook nog hartjes kloppen. Er zijn daarna geslachten van meisjes. Alles komt dus wel ergens in beeld.

Deze echo 16 weken bestaat uit foto’s.  Hieronder zie je twee voetjes.  Verder zie je in het filmpje vooral gezichtjes.  Gewoon omdat iedereen dat het liefste ziet.

Dit filmpje echo 16 weken bestaat uit foto’s.  Op het startbeeld hieronder zie je het geslacht van een meisje.  Als eerste zie je een lichaampje met het gezichtje.  Daarna steekt het kindje het handje op.  Daarbij kan je de vijf vingertjes goed tellen.  Verder zie je mooie profieltjes.  Ook de rug en de doorbloeding in kleur.  Het eindigt met foto’s van het geslacht van een meisje.

Dit filmpje echo 16 weken bestaat uit foto’s.  Hieronder lijkt het alsof het kindje nieuwsgierig komt kijken.  De eerste foto’s van het filmpje zijn gezichtjes.  Verder volgt de rug, een handje en beentjes.  Daarna zie je ook nog het geslacht van een meisje.

In dit filmpje zie je een 2D echo 16 weken.  Je hoort daarbij de uitleg.  Dus best het geluid aanzetten en het pijltje volgen.  Hieronder zie je al het geslacht van een jongen.  Het filmpje begint met een mooi profieltje.  Al de rest volgt daarna.

Hier kan je resultaten van nog meer echo’s van 16 weken zien: playlist 16 weken en 3D 16 weken.

Kijk ook eens bij 16 weken zwanger, 3D echo 16 weken en echo 17 weken.

Voor vele uren Echobabyplezier moet je op YouTube Echobaby Marita zijn.  Geniet er van.

Meest gelezen berichten

Foetus

Foetus.  De tweede fase van de zwangerschap. Foetus.  De tweede fase van de zwangerschap.  Een foetus is een ongeboren baby…

Lees meer...

Duur zwangerschap

Duur zwangerschap.  Een zwangerschap is 9 maanden of 40 weken. Duur zwangerschap.  Een zwangerschap is 9 maanden of 40 weken. …

Lees meer...

28 weken echo

28 weken echo.  Dit is de derde medische echo. 28 weken echo.  Dit is de derde medische echo.  De echo…

Lees meer...

4 maanden zwanger

4 maanden zwanger.  We naderen nu de helft. 4 maanden zwanger.  We naderen nu de helft.  Je kindje past nog…

Lees meer...
Scroll naar boven