echo 21 weken

Echo 21 weken. Wat kan je nog te weten komen?

Echo 21 weken. Wat kan je nog te weten komen vlak na de medische echo?  Waarschijnlijk heb je je 20 weken echo al gehad.  Hopelijk was daarbij alles goed met je kindje.  Was het een leuke echo en heb je veel gezien.  Fijn dan.  Zo zou het altijd moeten zijn.  Of ging het snel snel, heb je weinig gezien en weinig uitleg gekregen?  Dan kan je onder onderstaande linken zien hoe een pretecho op dit moment in de zwangerschap is.  Wil jij dat ook?  Dan kan je hier een afspraak maken.

Wil je graag weten wat je nu zou kunnen zien?  Kijk dan hieronder naar beeldmateriaal echo 21 weken:

Echo 21 weken beeldmateriaal 2024

Om te beginnen zie je een life filmpje echo 21 weken.  In het begin zie je het hoofdje.  Daarna zie je het hartje dat klopt.  Verder komt alles in beeld.  Wat bijzonder is is dat het kindje zijn wijsvingertje opsteekt.  Op het einde zie je voetjes en handjes.

21 weken beeldmateriaal 2023

Hier zie je een 3D echo 21 weken.  Hieronder op de foto zie je al een lief gezichtje.  De eerste foto’s van het filmpje zijn zijaanzichten waar vrij veel op staat.  Daarmee bedoelen we armen en benen bij in beeld.  Daarna kijkt het kindje ons recht aan.  Verder zien we mooie gezichtjes.  Op het einde komen de benen in beeld.  Kijk zelf maar eens.

21 weken beeldmateriaal 2022

Dit is deze keer een 2D echo 21 weken.  Op de foto hieronder zie je de rug.  Dat is ook een deel van het lichaampje.  Toch zien we liever een gezichtje.  De eerste foto’s van het filmpje zijn gezichtjes.  Daarna zie je het geslacht van een meisje en beentjes.  Verder komen er nog meer gezichtjes.  Voetjes en handjes mag je ook nog zien op het einde van dit filmpje.  Nu mag jij er van genieten.

Waarschijnlijk heb je ook interesse in:

playlist 21 weken zwanger

playlist 3D 21 weken

21 weken zwanger

3D echo 21 weken.

Daarna kan je ook nog verder kijken in echo 22 weken.

Nog veel meer kan je zien op YouTube Echobaby Marita.

Meest gelezen berichten

echo 13 weken

Echo 13 weken. Kom nu voor een geslachtsbepaling. Echo 13 weken. Kom nu voor een geslachtsbepaling.  Langer wachten moet niet…

Lees meer...

24 weken zwanger

24 Weken zwanger.  De oogjes kunnen nu open. 24 Weken zwanger.  De oogjes kunnen vanaf nu open.  Je ziet dan…

Lees meer...

3D echo 15 weken

3D echo 15 weken.  Een leuk moment voor een 3D. 3D echo 15 weken.  Een leuk moment voor een 3D. …

Lees meer...

4 weken zwanger

4 Weken zwanger.  Kom nog niet voor een echo. 4 Weken zwanger.  Je verwacht nu je regels of je bent…

Lees meer...
Scroll naar boven