echo 27 weken

Echo 27 weken. Een mooie mijlpaal is nu bereikt.

Echo 27 weken. Een mooie mijlpaal is nu bereikt.  Je kindje weegt al ongeveer 1 kg en komt vanaf nu ongeveer 150 g per week bij.  Bij een 2D-echo merk je dat je nu niet meer zoveel in 1 beeld krijgt.  Je ziet nu je kindje in stukjes en die stukjes worden langzaamaan kleiner.  Bij een 3D echo 27 weken zie je nu een veel gevulder en mooier beeld.

Echo 27 weken beeldmateriaal 2023

Dit is een echo 27 weken met foto’s.  Als eerste zie je gezichtjes en mooie profieltjes.  Op het einde zie je voetzooltjes.  Dat is ook een deel van een ongeboren baby.  Dus dat bekijken we ook.  Kijk zelf maar eens naar deze echo 27 weken.

Dit filmpje echo 27 weken bestaat uit foto’s.  Je ziet als eerste gezichtjes en de navelstreng in kleur.  Verder zie je het geslacht van een jongen, voetjes en handjes.  In de categorie leuke weetjes is er tijdens de echo een piemeltje gemeten.  Dat is nu 1,4 cm.  Ook nog leuk om te zien is een oortje.  Kijk zelf maar verder naar deze echo 27 weken.

Hieronder zie je foto’s van echo 27 weken.  Je ziet hierin vooral gezichtjes.  Ook zie je voetjes, handjes, de navelstreng en het geslacht van een meisje:

Echo 27 weken beeldmateriaal 2022

In dit filmpje zie je filmpjes en foto’s van kindjes van echo 27 weken.  In de filmpjes hier tussen zie je het kindje drinken.  Op de foto’s zie je gezichtjes, ruggetjes en geslachten van jongens.  Verder zie je voetjes,… .  Kijk zelf maar eens wat er nog komt.

Hieronder zie je een filmpje met 2D echo 27 weken.  Ongeveer alles komt hierbij in beeld.  Je ziet hierin profieltjes, ruggetjes, voetjes en de navelstreng in kleur.  Ook zie je het geslacht van een jongen.  Kijk ook maar eens naar deze echo 27 weken.

Als je verder wil weten hoe een echo 27 weken er kan uit zien dan kan je op de playlist 27 weken zwanger en de playlist 3D 27 weken.

Je vindt ook nog meer van echo 27 weken en meer op 27 weken zwanger, 3D 27 weken en echo 28 weken.

En als je dan plezier krijgt in al dat moois bekijken dan moet je op YouTube Echobaby Marita zijn.  Veel kijkplezier.

Meest gelezen berichten

30 weken zwanger

30 Weken zwanger.  Al gedacht aan een 3D-pretecho? 30 Weken zwanger.  Al gedacht aan een 3D-pretecho?  Een 2D-pretecho kan ook. …

Lees meer...

28 weken echo

28 weken echo.  Dit is de derde medische echo. 28 weken echo.  Dit is de derde medische echo.  De echo…

Lees meer...

13 weken zwanger

13 Weken zwanger. Vanaf nu kan je het geslacht zien. 13 Weken zwanger.  Vanaf nu kan je het geslacht zien. …

Lees meer...

3D echo 26 weken

3D echo 26 weken.  Vanaf nu wordt het mooier. 3D echo 26 weken.  Vanaf nu wordt het mooier.  Het onderhuids…

Lees meer...
Scroll naar boven