echo 28 weken

Echo 28 weken. Het ideale moment in de zwangerschap.

Echo 28 weken. Het ideale moment in de zwangerschap.  Gemiddeld krijgen we nu de beste resultaten.  Je kindje heeft nu al mooie bolle wangetjes.  Dat resulteert vaak in een mooi echobeeld.  Hij is ook nog niet te groot.  Daardoor krijgen we hem tijdens de echo nog mooi in beeld.  Toch moet je ook zelf meewerken om de beste resultaten te krijgen.  En verder nog hopen dat je kindje meewerkt.  Handjes, voetjes of de navelstreng voor het gezichtje hoort helaas tot de mogelijkheden.

Wat je zelf kan doen lees je hier: Veel gestelde vragen over pretecho’s, Pretecho,  De kwaliteit van de echo en Slecht echobeeld door cafeïne.

Echo 28 weken beeldmateriaal 2024

Deze echo 28 weken gaat over een meting.  Daarvoor kan je ook naar Echobaby komen.  Dit kindje weegt 1kg135.  Tussenin zie je ergens een mooi profieltje.  Kijk zelf maar of je nog meer herkent.  In dit filmpje hoor je dat niet.

28 weken beeldmateriaal 2023

Deze echo 28 weken bestaat uit foto’s.  De eerste foto’s zijn gezichtjes.  Daarna zie je het geslacht van een jongen.  Verder zie je het hartje in kleur en een rug.  Op het einde zie je handjes en voetjes.

Echo 28 weken beeldmateriaal 2022

Als je graag wil zien hoe een 3 D echo 28 weken er zou kunnen uitzien kan je hier kijken.  Op het startblad zie je een zijaanzicht, een armpje en een deel van een beentje.  Het filmpje begint met gezichtjes.  Verder in het filmpje ligt er ook een armpje en een beentje bij.  Het was begonnen met de gewone 3D techniek.  Tussenin zie je ergens de schaduwtechniek.  Na een tijdje komt de knie tegen het gezichtje en draait het kindje zich.  We zien dan nog een oortje.  Dat kan helaas gebeuren.  We kijken dan eens naar een handje.  Ondertussen komt het kindje weer terug.  Kijk zelf maar verder.

Hier zie je een filmpje met foto’s van 2D echo 28 weken.  Op het startblad zie je het bloed dat door het hartje stroomt, in kleur omgezet.  Het filmpje begint met een mooi profieltje.  Je ziet verder ook de navelstreng in kleur en gewoon.  Verder zie je ook nog voetjes, de rug en handjes.  Kijk maar eens.

Resultaten van echo 28 weken kan je bekijken op de playlist 28 weken zwanger en de playlist 3D 28 weken en tweeling 28 weken.

Ook kan je eens kijken op 28 weken zwanger, 28 weken echo, 6 maanden zwanger, 3D echo 28 weken en echo 29 weken.

En nog veel meer vind je op YouTube Echobaby Marita.

Meest gelezen berichten

Echo geslachtsbepaling

Echo geslachtsbepaling.  Wordt het een meisje of een jongen? Echo geslachtsbepaling.  Wordt het een meisje of een jongen?  Daar ben…

Lees meer...

16 weken zwanger

16 Weken zwanger.  Een ideaal moment voor een extra echo. 16 Weken zwanger.  Een ideaal moment voor een extra echo. …

Lees meer...

echo 20 weken

Echo 20 weken. Je bent nu in de helft van je zwangerschap. Echo 20 weken. Je bent nu in de…

Lees meer...

echo 7 weken

Echo 7 weken. Een langwerpig vormpje met een bredere kant. Echo 7 weken. Een langwerpig vormpje met een bredere kant. …

Lees meer...
Scroll naar boven