echo 33 weken

Echo 33 weken. Een heel gezellige ontmoeting.

Echo 33 weken. Een heel gezellige ontmoeting.  Wie kijkt er naar wie?  Als je kindje beweegt dan denk je dat hij dat speciaal voor jou doet.  Dat hij daarvoor de leukste dingen doet, speciaal voor jou.

Dit is een life echo 33 weken.  Het kindje wordt hierin volledig overlopen.  Als eerste zie je het hoofdje en er wordt verder gedraaid tot het profieltje.  Daarna komen de armen en handjes in beeld.  Vervolgens de voetjes, beentjes en de navelstreng.  Daarna komt het geslacht in beeld: een jongen.  Het is dat wat je hieronder op de foto ziet.  Als laatste zie je de rug.

Hier zie je een kort filmpje met echo’s van 33 weken.  Je ziet 2 profieltjes en een navelstreng.  Dat was helaas alles wat we eind 2023 hadden.  Wees zeker gerust.  Als er nog meer volgt, dan komt het hier.

Kijk verder ook eens naar de playlist 3D 33 weken, naar 33 weken zwanger en naar 3D echo 33 weken.

Nog meer moois vind je op YouTube Echobaby Marita.  Veel kijkplezier.

Meest gelezen berichten

echo 21 weken

Echo 21 weken. Wat kan je nog te weten komen? Echo 21 weken. Wat kan je nog te weten komen…

Lees meer...

8K Echo

8K Echo. Upgrade van 3D via 6D tot fotorealistisch. 8K Echo. Upgrade van 3D via 6D tot fotorealistisch.  We vertrekken dus…

Lees meer...

10 weken zwanger

10 Weken zwanger.  Een leuk moment voor een echo. 10 Weken zwanger.  Een leuk moment voor een echo. Je kan…

Lees meer...

Echo jongen

Echo jongen.  Ontdek het geslacht bij een pretecho. Echo jongen.  Ontdek het geslacht bij een pretecho.  In de filmpjes hieronder…

Lees meer...
Scroll naar boven