echo 39 weken

Echo 39 weken. Je moet goed kijken om nog iets te zien.

Echo 39 weken. Je moet goed kijken om nog iets te zien.  Je hebt geen overzicht meer.  Alles zie je in stukjes.  Met wat hulp en uitleg kan je het er nog van maken.  Je kan nu aftellen.  De bevalling komt dichter bij.

Hier zien we een 3D echo 39 weken.  De buik is al heel gevuld.  Toch kunnen we hier het gezichtje nog goed zien.  Er zit ook een arm bij in beeld.  Als je blijft kijken dan hoor je in de helft van het filmpje wat het is.  Laten we hopen dat je het zo ook herkent.

Deze echo 39 weken is een life filmpje.  Alles wordt overlopen.  Je hoort telkens wat het is.  Kan je het volgen?  De buik is al heel gevuld.

Dit is een korte echo 39 weken.  Je ziet alleen het geslacht van een jongen.

Hier zie je een filmpje van echo 39 weken.  Je kan het pijltje volgen en de uitleg beluisteren.  Dan weet je wat je ziet.  Op het einde zie je het kindje drinken:

Kijk verder maar in de playlist 39 weken.

Op 39 weken moet je niet meer komen voor een mooie echo.  Niet in 2D en niet in 3D.  Wel kan je komen als je iets wil weten.  Hoe je kindje zit (hoofdligging of niet), hoeveel hij weegt,… dat kan allemaal nog.

Kijk ook eens op 39 weken zwanger, 40 weken zwanger  en 9 maanden zwanger.

En als je dan nog graag meer mooie echofilmpjes bekijkt: YouTube Echobaby Marita.

Meest gelezen berichten

echo 36 weken

Echo 36 weken. Een echo is nog een leuke ervaring. Echo 36 weken. Een echo is nog een leuke ervaring. …

Lees meer...

21 weken zwanger

21 weken zwanger.  Voorbij de helft. 21 weken zwanger.  Voorbij de helft.  Nu kan je beginnen aftellen.  Je kindje weegt…

Lees meer...

12 weken zwanger

12 Weken zwanger.  Tijd voor een medische echo. 12 Weken zwanger.  Tijd voor een medische echo.  Gaat alles goed?  Het…

Lees meer...

3D echo 23 weken

3D echo 23 weken.  De uiterlijke kenmerken worden zichtbaar. 3D echo 23 weken.  De uiterlijke kenmerken worden zichtbaar.  Langzaam begint…

Lees meer...
Scroll naar boven