pix

 

ECHOBABY

Wil je een extra echo tijdens je zwangerschap? Het geslacht van je kindje weten? Of gewoon je ongeboren baby nog eens zien? Dan ben je bij Echobaby aan het juiste adres!
Echobaby is een bureau voor zwangerschapsecho's. Als toekomstige ouder(s) kun je er rekenen op de allerbeste apparatuur en op deskundigheid ter zake.
In een ontspannen sfeer kijk je naar de beelden van je ongeboren kindje. Ondertussen krijg je uitleg over alles wat er op de echo te zien is.Waarom zou jij kiezen voor Echobaby?

07-04-2019

* Omdat er bij Echobaby in alle opzichten voor het beste gekozen wordt:

- we starten met een vroedvrouw met vele jaren ervaring op verloskamer, materniteit, zwangerschapspathologie en neonatologie. Al die kennis komt van pas om al je vragen te beantwoorden. Verder heeft die de nodige opleidingen echografie voor vroedvrouwen gevolgd. Terwijl ze voor jou een leuke zwangerschapsecho maakt kijkt ze ook verder naar je kindje.

- in materialen wordt er telkens voor het beste gekozen. Als eerste is er altijd het beste echotoestel. Een toptoestel. Als er beter op de markt komt wordt dat aangekocht. Alle mogelijke randapparatuur is aanwezig. Zo krijg je (indien gewenst) een mooie opname van de volledige echo met ingesproken uitleg. Je ligt op een comfortabele tafel. Je kijkt naar een extra groot TV-toestel in de allerbeste kwaliteit.

- je komt in een gezellige huiselijke sfeer. Zo anders dan een ziekenhuisomgeving.


* Omdat er bij Echobaby al ervaring is sinds 2007.

* Omdat Echobaby zich laat bijscholen op alle mogelijke vlakken.

* Omdat Echobaby rekening houdt met jou wensen.